mellembamse

Medlem
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mellembamse

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.07.2016
 • Køn
  Kvinde
 1. Mange tak. Over så det
 2. Hurtigt spørgsmål! Kan man blive gift på et andet rådhus end det, der hører til der hvor man bo? KH Charlotte
 3. Hej. Rigtig god rejse. Hvor er det vildt og fantastisk skørt. Jeg håber i får en masse fede oplevelser. Kh Charlotte
 4. Hej alle sammen. Jeg har fundet datoen og ham der skal lave kagen, og det er så det eneste jeg kan sætte flueben ved . Men jeg føler at jeg godt ved hvordan tingene skal ende ud, men samtidig er det også bare rigtig svært at finde det helt rigtige sted at holde brylluppet. Hver gang jeg tænker, det her har muligheder, tænker jeg samtidig, men er det det rigtige, arrggg det er svært. Er jeg den eneste der har det sådan? Stort tillykke til jer alle sammen, med jeres bryllup.
 5. Det er overhovedet ikke jer der er urimelige. Hold op en skrap svigermor, I har jo prøvet på alle tænkelige måde at tilfredsstille hendes urimelige krav. Det er jeres bryllup, I bestemmer. Jeg synes har gjort hvad I kunne, og nu må stoppe med deres egoisme, og forstå at det drejer sig om deres børn, og ikke dem selv. Og respekt til din far, som virkelig prøver at gøre det bedste for din mors og din situation. Kh Charlotte PS. Hvad er det egentlig for et hotel (blev helt nysgerrig)
 6. Hvilken rum er det du mener?
 7. Nu bliver jeg helt nysgerrig, hvilken BH er det du har? Ja det er sørme et godt spørgsmål! Kan faktisk ikke engang se det på vaskemærket. Jeg TROR dog at det er en bh fra Primadonna. Den kostede 600kr. mener jeg. Super, tak for svar, så har jeg lidt at gå efter.
 8. Nu bliver jeg helt nysgerrig, hvilken BH er det du har?
 9. Hej Couture Jo det tror jeg. Jeg undersøger stadig om det skal være det, eller noget helt andet
 10. Mange tak for jeres gode svar! Dem er jeg rigtig glad for.
 11. Okay, tak for svar. Jeg må ringe og høre så
 12. Hej alle sammen Som overskriften lyder, vil jeg høre om der er nogen af jer, der blevet viet eller har været til en vielse i Frederiksberg have, eller ved om det kan / må lade sig gøre at bliver gift der. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og har ikke rigtig kunne finde noget om det. Så jeg håber i kan hjælpe mig Med venlig hilsen Charlotte
 13. Jeg synes du skal slå til. Det er faktisk ret billig, taget i betragtning at du ikke selv skal løfte en finger og hvad i får. Jeg er sikker på at du vil prise dig lykkelig for, at du har fået nogen til at stå for det så i selv kan slappe af og nyde jeres gæster og hinanden.
 14. Jamen i lige måde. Det er super fedt at jeg ikke er den eneste der er ude i såååå god tid
 15. Wee nu skrive jeg det for første gang offentligt. Vi arbejder hen i mod at skulle giftes den 2/7-16. Det kommer til at blive et meget personligt bryllup, med ting der betyder meget for os, lige fra stedet vi skal vies til opdækningen, ihh hvor jeg glæder mig !!!