mellembamse

Medlem
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mellembamse

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.07.2016
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej Maiken. Øv at din oplevelse var så trist i Vejle. Jeg er sikker på at du nok skal finde den helt perfekte kjole. Jeg ved ikke hvad str du er, men er 100% sikker på at det er muligt! Så du skal ikke være nervøs. Men jeg kan sagtens forstå din frygt. Kh Charlotte
 2. Fedt i valgte admirals hotel . Det var vores 1. valg. Men på grund af musikken skulle slukkes kl 1.00 valgte vi dem fra. Men ellers er det hele bare perfekt, omkring dem, måde maden og omgivelserne. Rigtig god fornøjelse!
 3. Tillykke! Genialt tema. Glæder mig til at følge med
 4. Det kan de altså ikke være bekendt!! Men nok alligevel lidt værre for jer . Så venter jeg spændt endnu.
 5. Sidder og venter spændt på beretningen
 6. Mange tak. Over så det
 7. Hurtigt spørgsmål! Kan man blive gift på et andet rådhus end det, der hører til der hvor man bo? KH Charlotte
 8. Hej! KÆMPE stort tillykke med JERES BRYLLUPSdag! Jeg har fulgt med længe i stilhed . Jeg håber at jeres dag blev alt hvad i havde håbet og drømt om. KH Charlotte
 9. Hej. Rigtig god rejse. Hvor er det vildt og fantastisk skørt. Jeg håber i får en masse fede oplevelser. Kh Charlotte
 10. Hej alle sammen. Jeg har fundet datoen og ham der skal lave kagen, og det er så det eneste jeg kan sætte flueben ved . Men jeg føler at jeg godt ved hvordan tingene skal ende ud, men samtidig er det også bare rigtig svært at finde det helt rigtige sted at holde brylluppet. Hver gang jeg tænker, det her har muligheder, tænker jeg samtidig, men er det det rigtige, arrggg det er svært. Er jeg den eneste der har det sådan? Stort tillykke til jer alle sammen, med jeres bryllup.
 11. Det er overhovedet ikke jer der er urimelige. Hold op en skrap svigermor, I har jo prøvet på alle tænkelige måde at tilfredsstille hendes urimelige krav. Det er jeres bryllup, I bestemmer. Jeg synes har gjort hvad I kunne, og nu må stoppe med deres egoisme, og forstå at det drejer sig om deres børn, og ikke dem selv. Og respekt til din far, som virkelig prøver at gøre det bedste for din mors og din situation. Kh Charlotte PS. Hvad er det egentlig for et hotel (blev helt nysgerrig)
 12. Hvilken rum er det du mener?