junibrud2016

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About junibrud2016

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.06.2016
 1. Det lyder som en rigtig fin ide. jeg kunne godt have tænkt mig noget af det samme, men manden var ikke helt med. Så vi bestilte istedet 4 kager med forskellige smage. Det var en kæmpe succes, men nøj hvor blev der spist meget mere kage end forventet, for alle skulle smage det hele. Som I det var helt vildt, og bageren der udregnet antal kager til antal gæster var forbløffet!!! Så lav lidt ekstra af det hele!
 2. Vi ønsker os bl.a. malerier, en havebænk samt div brugsting som lampe, fade, skåle, vaser og en enkelt suppeterrin samt penge til nye møbler. (Vi håber på at flytte i noget større inden for det næste års tid.)
 3. Vi skrev navne på vores forældre, men til vores bedste forældre skrev vi mormor, farmor mv. da vi begge kalder hinandens bedsteforældre for mormor mv., hvilket de alle blev meget glade ved. Så skriv det som i føler jer bedst tilpas med.
 4. Hvis frisøren skal lægge makeup, skal du så have makeup med hjemmefra? Min frisør skal også lægge min makeup, men jeg skal ikke have noget med da hun jævnligt styler kunder. Jeg skal så ned i salonen og have det ordnet på brylupsdagen, men mon ikke at hun har en makeup taske hun tager med hjem til dig?
 5. Jeg havde en fantastisk oplevelse der i november, så du skal glæde dig! Jeg fandt en flot kjole der var sat ned fra 8900 til 5500 kr. Og de havde kjoler i mange prislejer, lige fra dem der var sat ned til 1000 kr, og så op efter til dyre couture kjoler.
 6. Vi blev ret hurtigt enige om at vores bryllupsrejse skulle foregå i et sommerhus et sted i Danmark. Så har vi ro, og tid til hinanden og er ikke afhænge af der fx kun er morgenmad indtil kl. 10 eller at der er dårlig lydisolering på værelserne... Vi har så valgt at bestille et lækkert sommerhus tæt, på vandet og med spa mv. Vi tager først afsted 14 dage efter brylluppet, da det passede bedst arbejdsmæssigt for at vi kunne få en hel uge sammen.
 7. Vi vores vielse og efterføgende reception finder sted i mine svigerforældres store have, hvor vi også planlægger et afslappet lidt boheme bryllup. Måske i kender nogen med en stor have/grund som kan benytte jer af?
 8. Hej, Jeg lykkedes meget godt ved at ændre på mine kostvaner. Jeg laver kalorie tælling ved brug af en gratis app (my fitness) eller sådan noget. Det er Under Armour der har den og den snakker derfor sammen med Endomondo. Jeg har stortset droppet alt slik, kage, brød (rugbrød undtaget), pasta, ris kartofler, havregryn mv. tilfordel for grøntsager primært kål. Jeg laver fx. spidskålspasta og blomkålsris. Mit store problem er min lækkersult og den har jeg håndteret ved altid at have lækker frisk frugt, mandler, rosiner mv. hjemme. Ligeledes tager jeg gerne og drikker en kande the om aftnen fx. lakrinds mynthe eller fennikel orange som begge smager bedst hvis de nydes uden mad til. Min kost er den del inspireret af LCHF kosten, bare uden for meget fedt. Jeg finder inspiration til mit vægttab online hvor jeg følger en del kvinder som er i gang med at tabe sig meget, flere har nemlig både blogs og facebook. Der er gode fif til kost, motion og holde humøret højt. Jeg håber du kan blive inspireret. Jeg spiser af og til kage, brød mv. stadig væk til fødselsdage mv. og motionerer 3 gange ugentligt og har med denne opkrift tabt 10 kg. på 3 mdr.
 9. Hej, Jeg vil også gerne være med. Jeg har et mål om smide knap 20 kg så kommer til at veje det samme som da min kæreste og jeg mødte hinanden. Jeg startede i August med kalorie tælling, det fungerede ret godt et par uger, men så kom jeg til at spise lidt for meget sødt som jeg ikke lige fik registreret…. I August startede jeg også op Zumba to gange om ugen, da jeg har svært at komme ud af døren til noget der ikke er hold motion. Jeg er også i fitnescentreret et par hver uge. Jeg forsøger at dyrke motion 2 - 4 gange ugentligt. Jeg har ændret mine kostvaner en del idet jeg forsøger at undgå alle de hurtige kulhydrater som brød, ris, kartofler og pasta mv. Istedet spiser jeg kål i mange variationer. Jeg spiser fx. blomkålsris og spidskålspagetti, det smager super godt, og der mange opskrifter på nettet. Samtidig kan man spise sig mæt i maden med god samvittighed. Jeg er så også blevet mere large med de søde sager grundet motionen og siger at jeg godt må spise, bare mindre portioner. Det fungerer rimeligt godt for mig indtil videre, og jeg har tabt 7 kg.