Hellebd

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hellebd last won the day on June 22 2016

Hellebd had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Hellebd

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  13.08.2016

Recent Profile Visitors

512 profile views
 1. Super, tak for erfaringerne og billederne Tror jeg forsøger at snakke med Føtex eller Bilka og ser hvad de har at sige til det
 2. Jeg skrev til en af gangen, selvom det var lidt modigt, da vi var lidt sent ude. Jeg vil absolut anbefale et møde. Jeg ringede til ham vi havde i tankerne, og aftale et møde med ham der. Jeg synes det er helt afgørende at man mødes med den person der skal følge en rundt hele dagen. Se om kemien passer osv. Vi har et møde til ugen før brylluppet, hvor vi også skal prøvefotograferes - igen rigtig rart, på den måde kan vi ligesom gøre ham opmærksom på hvordan og hvorledes dagen forventes at forløbe og om der er nogen særlige ting han gerne må tage hensyn til eller være opmærksom på. Vi skulle både skrive kontrakt og betale depositum. Hvis i er lige glade for de to fotografers stil, ville jeg tage et møde med dem begge, og så vælge ud fra kemi. Eventuelt kan i tjekke om der er folk der har skrevet anmeldelser af dem, f.eks. på facebook eller trustpilot. Ellers kan man jo vælge ud fra hvad man får i pakkerne hos de forskellige, selvom det lå ret langt nede på vores liste. Vi går langt mere op i kvalitet frem for kvantitet. Men hos nogle følger der jo ekstra timer med, fotobog m.m.
 3. Vi er sådan set ligeglade med om det i lag eller en stor Det er sådan set kun smagen vi er interesseret i, dog vil jeg sige at cupcakes ikke vil fungere for os. Jeg forsøger at finde priser fra professionelle, men mange har ikke priser nogle steder, men kræver et opkald/møde med bageren, og det tager sin tid. Det var derfor jeg tænkte at der måske var nogen herinde der kendte et sted eller nogen Jeg har læst nogle gamle poster herinde fra, hvor folk snakker om Føtex og Kvickly bageren, men det er alligevel et par år siden, og meget kan nå at ske i kvalitet og pris.
 4. Vi ville fra starten rigtig gerne have en fotograf med hele dagen. Billeder af maden, gæsterne der hygger sig ved bordet, talerne og ikke mindst brudevalsen er ikke noget vi ville mangle. Jeg læste desuden hvad tidligere brude havde skrevet de havde fortrudt - eller været gladest for, og her var det fotografen som folk lagde mest vægt på. Og det giver god mening - om 10 år er der ingen der husker præcist hvordan maden eller vinen smagte, men billederne vil man stadig have som de bedste minder om en vidunderlig dag. Når det så er sagt, så har vi ikke det største budget, og heldagsfotografering er ikke billigt. Jeg brugte omkring 30 timer på nettet og tjekkede de første 200 + fotografer ud. Fordi det flest af de tidligere brude var kede af, var at de havde sparet på kvaliteten (og tiden) ved fotografen. Jeg er glad for at jeg havde muligheden for at undersøge det så grundigt, for vi har fundet en vi er 100 % trygge ved, som tager nogle billeder med det udtryk vi gerne vil have, i den kvalitet vi ønsker og som samtidig passer ind i vores stramme budget
 5. Nu nærmer den store dag sig, og det har stadig ikke lykkes mig at finde en til at bage vores kage. Suk suk, det er noget af en jungle at finde rundt i. Vi skal giftes d. 13 august i Roskilde, og har planer om at servere kagen til receptionen, så vi skal bruge en kage til lige omkring 75 mennesker. Vi går mere op i smagen end udseende (har fundet en bryllupskage med asti mousse, hindbær mousse, en vanilie bund og to chokolade bunde - den lyder jo vildt lækker). Er der nogen der kender til en amatørbager der eventuelt kunne være interesseret i sådan et projekt? Med den ret høje proppris vores feststed sætter pr. kuvert har vi simpelthen ikke råd til at betale de gængse 50 kr. + som de fleste steder tager for bryllupskager, og der er ikke mulighed for at bestille kagen gennem feststedet.
 6. Vi skal selv have en fotograf hele dagen, så det var super vigtigt for os at se billeder fra hele dagen. Naturligvis er portræt billederne vigtige, men er man god til dem, er man ikke nødvendigvis god til at få snuppet de helt rigtige stemnings- og øjebliksbilleder fra resten af dagen. Jeg har dog ikke indtrykket af - efter at have surfet rundt mellem mere end 200 fotografers hjemmesider - at det er normen blandt fotografer at have billeder tilgængelige fra hele dagen. Den fotograf vi endte med, havde kun få billeder udover portrætter tilgængelig på hans hjemmeside. Vi fik så tilsendt yderligere billeder da jeg bookede et møde med ham, for at vi kunne danne os et mere komplet indtryk af det produkt vi ville ende med at få, og det var jeg super glad for.
 7. Normalt er det ikke muligt at blive viet i Domkirken uden nogen form for tilknytning, normale regler gælder ikke for domkirkerne. Der er kun en vej uden om, og det er hvis i har eller kan få komtakt til en af præsterne der er tilknyttet. Min forlovede og jeg skal vies i Roskilde domkirke til sommer, og det var kun muligt for os fordi vores præst - min svigerfars kone er/har væet tilknyttet domkirken. Men her er nogle overvejelser vi gjorde os da den blev tilbudt til os: Den er ENORM. Selv hvis man propper 200 mennesker ind i den vil det stadig se ud som ingenting. Det var en ting jeg virkelig skulle overveje, især efter at have besøgt kirken igen. Størrelsen er også med til at gøre det enormt svært at skabe en intim og hyggelig stemning. Størrelsen er generelt alt det der taler imod en vielse der - det runger enormt meget, især hvis man ikke stiller op med 1000 mennesker og det vil koste en formue at pynte den op. I sidste ende valgte vi at tage imod tilbudet. Dette skyldes mest af alt at min kommende mand har været musiker i kirken til natarrangementerne, det faktum at når vi er viet der bliver det muligt for vores børn at blive viet, konfirmeret og gift der, og så har vores præst jo naturligvis en tilknytning, som vil gøre det hele meget lettere end hvis vi skulle have hende ud i en kirken hun aldrig har været i.
 8. Ja, det er supersmart med laserskæring, og billede er så vidt jeg husker oprindeligt fra Etsy. Men nej, de er ikke budgetvenlige, måske især fordi de er så populære. Men jeg ved at der findes steder i Danmark hvor de også laves, og da trenden ikke har ramt Danmark helt endnu, så ved jeg også at de er en del billigere her. Jeg har bare ikke selv været i stand til at finde stederne, så tænkte at jeg ville prøve herinde. Det ville være herligt hvis stedet kunne lave de færdige invitationer, men om ikke andet så ville jeg selv kunne færdiggøre dem, hvis jeg bare kunne finde et sted der kunne skære det udvendige for mig
 9. Hejsa Min forlovede og jeg er på udkig efter de helt rigtige invitationer til vores bryllup næste år. Vi er faldet over den her skønne laserskåret invitation som vi er blevet lidt forelskede i. Dog ville vi have en mindre ændring hvor træet er udskåret, men med en baggrund så der er mulighed for en pocket-invitation. I hjertet i træet ville vi så have vores fingeraftryk - det passer helt perfekt da vi har besluttet at skrotte gæstebogen og i stedet lave et fingeraftrykstræ. Men her er så problemet: Efter at have kigget rundt på nettet i et uvist antal timer har jeg endnu ikke fundet nogen der kan lave det (og trykke dem) for os. Og oven i det er der også et budget som ikke er alt for stort. Håbede at der var nogen af jer der havde nogle ideer eller kendte et godt sted. Bonus spørgsmål, hvordan har i det med billeder på invitationer? Tusind tak for jeres hjælp!