Karina og Dans Bryllup

Medlem
  • Antal besvarelser

    324
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

Karina og Dans Bryllup last won the day on September 3 2016

Karina og Dans Bryllup had the most liked content!

Street credit

3 Neutral

About Karina og Dans Bryllup

  • Status
    Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    13.08.2016
  • Type vielse
    Bjolderup Kirke
  • Køn
    Kvinde

Recent Profile Visitors

1,820 profil visninger
  1. Vi oprettede en profil paa WedPics og det fungerede rigtig fint. Det er gratis for gaesterne og for os kostede det kun et beskedent beloeb, da vi ville downloade billederne i en hoej kvalitet.
  2. Vi blev ogsaa gift kl 13.00 med efterfoelgenende reception. Ved 15.30 tiden tog vi ud og fik taget billeder, og koerte derefter direkte til feststedet. Det syntes vi virkede rigtig godt
  3. Jeg koebte mit paa ebay.
  4. Der er desuden rigtig mange ordinerede praester i diverse kristne velgoerenhedsorganisationer samt kristne boerne og ungdomsorganisationer.
  5. Mine onkler og tanter havde lavet det til vores bryllup. De havde en rigtig fin traekasse (gammel vinkasse tror jeg) som de havde dekoreret. Deri var der en flaske champagne, 2 glas og da alle hjerterne var kommet i, blev laaget soemmet fast.
  6. Vi serverede ogsaa bryllupskagen om eftermiddagen til receptionen, og vi serverede ogsaa kaffe om aftenen. Dertil serverede vi smaa brownies, smaa kransekager og diverse chokolader med cognac og baileys.
  7. hvis du gaar paa pinterest er der nogle forskellige pas, og hvis du foelger linket, saa kommer du til nogle af de amerikanske sider der laver dem
  8. I kan sagtens spoerge en praest fra et andet sogn, hvis I kender en. En anden mulighed kunne vaere hvis I evt fik fat i en praest som er ordineret, men ikke har et embede.
  9. hvornaar i kan faa noeglen og skal aflevere den igen. Det tager meget laengere tid end beregnet at pynte et forsamlingshus. Kan I betale jer fra rengoering den naeste dag? Er der nogle lys og lyd begraensninger? Ogsaa ift rygere udendoers?
  10. Vi havde lejet det lokale forsamlingshus hvor mine foraeldre bor, og der er var der ikke noget sluttidspunkt. Vi lukkede festen omkring kl 4.00 for da var vi saa traette. Og vi havde det indtil efter soendag eftermiddag, saa vi brugte det ogsaa til at servere brunch for vores udenlandske gaester om soendagen.
  11. Vi havde en til at spille stille og roligt paa klaver under maden, og saa havde vi band fra 23.00 til 2.15 hvorefter der var natmad. Vi havde lavet en playliste til efter bandet, men brugte den ikke.
  12. Har du proevet Sindstou hytten i Sejs? Med hensyn til boern, saa havde vi ogsaa inviteret nevoer og niecer med. De er simpelthen saa stor en del af mit liv, at jeg slet ikke kunne forestille mig at holde et bryllup uden dem. Min bedste venindes boern (som jeg er fadder til) var inviteret med til vielse og reception
  13. Vi blev gift i kirken og betalte ikke noget for proevelsesattesten. Ved dog at det kan koste et gebyr paa raadhuset hvis ikke begge parter er danske statsborgere Og det er ikke fordi den originale vielsesattest var blevet vaek og de havde brug for en ny?
  14. Ser rigtig godt ud, og taenker ikke at det er for tidligt, da det jo er i sommerferien. Dog ville jeg ikke skrive hvornaar folk skulle give besked, men noejes med at skrive invitationer kommer til foraaret, og saa deri skrive s.u dato.
  15. Har jeg aldrig hoert om, og kunne aldrig droemme om at komme saadan et sted. Langt de fleste steder ved da godt at man som brud gerne vil kigge og proeve et par steder. Jeg var 3 steder, og alle steder med god service. 2 af stederne havde desuden et rigtig fint arrangement stillet frem til dem der var med, og det skulle vi heller ikke betale for.