Oktoberbrud2016

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Oktoberbrud2016 last won the day on September 2 2016

Oktoberbrud2016 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Oktoberbrud2016

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  29.10.2016
 1. Hej Luffegås Bare til info, så var det med festens sluttidspunkt, noget vi forhandlede med de forskellige restauranter om. Det var et must for os, at festen kan slutte sent (det er det selvfølgelig ikke for alle), så det gav jeg udtryk for og fik ofte en god pris på arrangementet efter kl. 01. Vi forhandlede os til en fast pris. Det var mit indtryk, at mange steder (Jylland), var til at handle med. Et andet forslag, som jeg har set andre brudepar bruger, er at holde en "fin fest" på restaurant indtil kl. 01, og herefter fortsætte festen med en efterfest i nærheden - eksempelvis i et forsamlingshus, som du jo også nævner - hvor man har sørget for, at der er rigeligt med drikkevarer. Måske kunne det være en mulighed .
 2. Mega flot, at du har tabt dig over 1 cm. om ugen!!! Jeg tænker, at jeg vil gøre det samme, nemlig købe en kjole, jeg lige kan klemme mig ned i, og som kan lægges ind. Jeg er dog ikke vild fan af snørreryg til mig (synes jeg får lidt et indsnøret "skinke-look", fordi min talje i forvejen er relativt meget mindre end mine tykke arme og ben). Men det er super flot til andre. Det lyder godt med alt det du har gjort, min motivation er også steget meget, efter vi blev forlovet og satte en dato på brylluppet! Det, der gør den største forskel for mig, er at jeg spiser mindre mad, mere groft og mere grønt end før. Hvis du har tid, må du meget gerne fortælle lidt om din bootcamp? Er det godt, og kan det betale sig? :-)
 3. Specielt når du ikke bruger så meget make-up til hverdag, vil jeg gå efter lyse, neutrale nuancer evt. med lidt shine. Jeg tror derfor Urban Decay Naked paletterne vil være gode. I stedet for et smokey eye, ville jeg sørge for at få markeret globelinjen og få en fin eyeliner til at fremhæve øjet (ikke nødvendigvis sort, måske brun eller mørkegrå). Flydende eller gel-eyelinere holder efter min erfaring bedst. Jeg regner også selv med noget i den retning. Vær obs på, at der findes 3 naked-paletter. Nr. 1 er mest til varme farver, nr. 2 er til kolde farver, mens nr. 3 er mest rosa. I øvrigt kan jeg anbefale, at du køber en primer til at lægge under din make-up, så holder den nemlig meget bedre. Man kan både få primers til "hele ansigtet", der skal holde på foundation, pudder, evt. kontour osv., samt specifikke øjenskygge-primere. Jeg bruger selv øjenskygge-primeren fra Too Faced, men jeg regner med at skifte til Urban Decay's, når den er tom :-). PS: Husk vandfast mascara
 4. Jeg skal giftes i Skagen den 29. oktober i år :-). Jeg bor selv i Aarhus, så derfor ville jeg høre, om der er nogen af jer, der har kendskab til eller erfaringer med en frisør deroppe, som kan anbefales til håropsætning på den store dag? Jeg forestiller mig, at jeg skal have en løs, lidt boheme-agtig opsætning med krøllet hår .
 5. @Girl-beat: Jeg tror også det bliver mit forsøg - så jeg kan prøve forskellige snit, for jeg ved slet ikke, hvad jeg skal prøve. @Camilla og @Laila: Fedt for jer, at I har lidt mere tid at løbe på. Og mega flot med de 15 kg., Camilla. Jeg tænker også, at jo mere man har smidt til at starte med, jo bedre. Så ved man også, at det kan lade sig gøre. I det hele taget synes jeg også det er svært at finde ud af, hvilke brudekjoler, man skal vælge, når man er overvægtig. Især fordi jeg gerne vil have noget, der dækker armene - men de der blondeærmer, man ser mest, tror jeg måske bare får mine arme til at se meget tykkere ud end i virkeligheden.
 6. Hej Piger Jeg er ny herinde! Jeg prøver alligevel med et opslag, da jeg har et "problem", jeg går og bakser med. Jeg er svært overvægtig (170 cm./103 kg.) og str. 46 i kjoler. Jeg startede omkring december måned et vægttab, og jeg har tabt mig fra 109 kg. til 103 kg. og jeg er samtidig gået fra en str. 48 til en str. 46 (Kan dog være i en str. 44 i mange mærker, da det er mine ben, bryster og arme, det meste af fedtet sidder på :-)). Jeg er nu blevet så super heldig, at jeg skal giftes, og vi har planlagt bryllup den 29. oktober 2016 Bryllupsforberedelserne har virkelig sparket gang i motivationen for mit vægttab. Det sidste kg. er således røget af i den sidste uge, siden vi aftalte bryllupsdatoen. Jeg er derfor optimistisk, og jeg tror, jeg kan komme ned på under 90 kg. og i en str. 42 til vores bryllup (i løbet af 6 mdr.). Derfor tænkte jeg SHIIIT!!! :-O :-O :-O, da jeg fandt ud af, at man helst skal prøve brudekjoler mindst et halvt år før sit bryllup, da det kan tage lang tid at skaffe kjolen hjem, få den rettet til osv. Det virker endda som om, jeg er lidt sent ude. Jeg vil derfor rigtig gerne ud at vælge en kjole i løbet af de næste par måneder - men hvad gør jeg, når jeg regner med at tabe mig 10-15 kg. inden brylluppet? Jeg har ringet til Panayotis i Vejle, og de anbefalede mig at få en tid allerede nu for at se på kjoler. Så kunne jeg evt. bestille kjolen hjem en størrelse mindre, end jeg passer nu, og kjolen kan endvidere syes ind ca. en størrelse. Jeg tænker bare, at det måske er lidt "risky business", for hvad så, hvis jeg taber mig mindre (ØV!) eller mere (YAY!!), end jeg regner med? Og hvad, hvis det er en helt anden type kjole, der klæder mig efter vægttab? Hvis der er nogen af jer, der har prøvet noget lignende eller har forslag til fremgangsmåde, ville jeg blive rigtig rigtig glad! PS: jeg bor i Aarhus :-)