Kirtine

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kirtine

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg har som nævnt fundet flere steder til den pris - flere af dem inden for 30 minutters kørsel. Blandt andet flere kroer og et par hoteller. Men det kunne være at nogle lige kendte en perle, som jeg ikke var faldet over
 2. Det er muligt .. blandt andet Fårup Skovhus, som også er nævnt i opslaget og derudover flere kroer og sådan . har været igang med at Google og researche, men kunne være rart, hvis nogle lige kendte et sted, som jeg ikke er faldet over
 3. Vi skal giftes engang i sensommeren og søger derfor omkring et feststed gerne maksimum en times kørsel fra Aalborg. Det må rigtig gerne være et sted, hvor man kan få totalfest og med en kuvertpris på omkrin 5-600 kr .. Er der nogen, der har nogle idéer/erfaringer?
 4. Vi får tilskud af forældre og sparer op - ingen lån. Og derudover holder vi det så budgetvenligt som muligt - men det ender nok med at blive på en kro, hvor vi kan få totalfest ..
 5. Kig eventuelt på Mulbjerg Kro - de har et total dinner arrangement i det forsamlingshus i selv vælger, hvor de også sørger for servering og oprydning (gætter på, at det er opvasken). De er der i 8 timer. Og som lokation kan I eventuelt kigge på Sebber Kloster, Havrevang i Lønstrup eller Høloftet i Aalborg.
 6. Tillykke - her var jeg faktisk "med", da han skulle købe/se på ringen. Først havde han sagt, at han skulle alene af sted og jeg troede, at det var en barselsgave, da jeg var ret højgravid og havde termin en uge senere. Men jeg endte med at måtte komme med og han fortalte mig, hvorhenne i storcentret jeg måtte være ...Ringen var desværre ikke hjemme, så senere på aftenen friede han med en legetøjsring med et kæmpe hjerte :p ..
 7. Jeg kan godt følge dig - og jeg havde det også lidt på samme måde, da min kæreste friede til mig og bryllupstankerne for alvor gik igang. Den ene bryllupstanke var kæmpe fest med det hele og i kirke og den anden tanke var det helt modsatte - nemlig på rådhuset med de nærmeste. Men jeg kunne simpelthen ikke forene mig med kun at skulle dele dagen med kun vores forældre og søskende (og så tror jeg i øvrigt også, at vores resterende familier ville være skuffede, hvis jeg skal være ærlig).Men økonomien havde altså også noget at skulle sige. Men jeg har altid gerne vil giftes i kirken, men jeg tænkte ærlig talt, at det var sørgeligt at skulle gå ned af gulvet i en halvtom kirke - lige indtil den dag jeg læste en, hvor de var 14 og hun synes, at det var så hyggeligt. Der er ingenting sørgeligt over, at man kun er 30-40 stykker - jeg tror, at vi inviterer ca. 35 og det er helt fint for mig (nu). Og planen er for øvrigt, at vi skal giftes på rådhuset - for jeg synes egentlig, at byen rådhus er super smukt (og alle de gange jeg går forbi, vil jeg smile). Men tænk ud af normerne og find ud af, hvordan jeres dag skal være Jeg ville gerne fejre dagen med både venner og familie - og her efter tre måneder er vi endelig kommet skridtet videre, hvad VI vil. En af grundene til at vi først kommer i gang nu er så også, at vi blev forældre 14. oktober og der skal også planlægges barnedåb, som vi ikke vil slå sammen med brylluppet og julens travlhed. Vi skal ud at se et sted næste fredag og jeg har en god fornemmelse for stedet - det bliver treretters og "totalfest" til omkring 500 kr. pr. person.