Misssofii

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Misssofii

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2018
 1. Hej med jer Min kæreste og jeg har valgt, at vi skal holde en meget intim vielse på rådhuset, hvor det kun er os to og mine forældre. Vi ønsker ikke en fest, og min kæreste ønsker ikke, at hans familie skal deltage. Vi snakker derfor om, hvordan vi alligevel kan gøre dagen lidt ekstra speciel. Indtil videre har vi fundet på et par ideer, men jeg vil høre, om der er nogen der ligger inde med flere spændende og sjove ideer. Efter vielsen vil vi gerne have taget et par billeder, men derefter kan vi ikke rigtig beslutte hvad der skal ske. Det kunne være: En lille bryllupskage hjemme hos og selv og derefter ud og spise på en restaurant i et naturskønt område, eller eventuelt middag på et skib. Vi har også talt om Wallmanns Dinnershow og overnatning på Tivoli hotel. Min kæreste er lidt nervøs for, at vi ikke rigtig får snakket sammen og nydt øjeblikket, hvis vi vælger Wallmanns, da vi har en ide om, at der er høj musik og meningen er, at man skal sætte sig ned og lade sig underholde.
 2. Hej Jeg skal godt nok først giftes den 31. august 2019, men jeg vil høre om der er nogen der kan anbefale en eller flere der kan ordne både make-up og hår hjemme hos en selv på den store dag? Jeg har fundet nogle forskellige på nettet, men der er svært at vurderer synes jeg. Jeg kan jo se deres billeder osv., men det kunne være fedt, hvis der var nogen der havde personlig erfaring. Det er forresten på Sjælland
 3. Tænkte at jeg godt kunne gøre den personlig ved at klippe klistre lidt fra nogle forskellige. Ville heller ikke bare snubbe den helt som den er Godt bud med Sømanden Will, men tænkte nu mere at vi ville bruge den personlige klippe klistre sang og gøre den til en op og stå sang
 4. Hej Som emnet indikere mangler jeg noget inspitation til velkommen og velbekomme sange Jeg har læst flere tråde igennem, og vi herhjemme er ikke så meget til de helt traditionelle sange, men der var flere tråde, hvor der blev nævnt sange med Kim Larsen melodier. Der var bare desværre ikke nogen, der skrev nogle sange eller henviste til et sted, hvor der evt. allerede var nogen der havde skrevet sange med Kim Larsen melodier. Jeg er ikke den store sangskriver - har forsøgt mig til fødselsdage og komfirmation, men det lykkedes bare aldrig 100 %. Derfor måtte jeg sidste år betale mig fra det, da min bedste veninde skulle giftes Derfor søger jeg lidt Så er der nogen, der ligger inde med nogle sange på Kim Larsen melodier, som de kunne tænke sig at dele? Vi kunne godt tænke os, at lave den ene af sangene til sådan en op og stå - ned og sid - sang (alle kvinder synger ....) (alle mænd synger ....)
 5. Hehe, det tror jeg da jeg vil prøve i stedet. Det kan være jeg bliver lidt hidsig på printeren, men bare det bliver flot
 6. Hej Det lyder da som en mega god ide. Var det nemt at hitte ud af? Tænker også det sparer en del penge - tak
 7. Hej jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få håndskrevet navne og adresser på kuverterne til invitationen, men vi har ikke en håndskrift der pæn nok. Jeg vil derfor høre, om der er nogen der kender eller en hjemmeside, der skriver kaligrafi på kuverter?
 8. Hej Jeg vil høre om der er nogen der har ideer til steder man kan blive borgerligt viet og måske nogen der selv er blevet borgerligt viet der vil dele. Vi har tænkt os at holde festen i et forsamlingshus lidt udenfor Roskilde (bor til daglig i Hedehusene). Vi vil gerne vies borgeligt og samtid gerne have alle gæsterne med. Høje Taastrup vier om lørdag mellem 10.00 - 11.30. Tænker det er alt for tidligt - hvor skal gæsterne være og hvad skal de lave indtil festen starter. Vi har ikke tænkt os at holde en reception. Vi skal giftes i august, men ønsker ikke et udendørs bryllup - det kunne være fantastisk, men tør ikke løbe risikoen med det danske vejr. Er de nogen der har ideer eller erfaring med borgerlige vielser og nogle gode locations hertil?
 9. Hej Jeg vil bare høre, hvad I synes man kan tillade sig. Vi har kigget på et forsamlingshus i Viby Sjælland som vi gerne vil leje. Der ligger en kirke lige ved siden af, men vi ønsker os en borgerlig vielse. Vi har derfor fundet er lokale i Kirke Såby som er 20 min fra forsamlingshuset i bil. Nu kommer spørgsmålet så. Mange af gæsterne kommer fra Fyn, nogen fra Færøerne, Nordsjælland og Vestegnen. Kan kan tillade sig, at bede dem køre to steder hen? Der er jo nogen der ikke har bil. Jeg er klar over, at vi kunne leje en bus, men det tror jeg desværre ikke budgettet er til.
 10. Jeg synes der kunne være så fedt at blive viet udenfor. Jeg tror bare ikke, at jeg ville turde løbe an på det danske sommervejr.
 11. Det lyder spændende. Tak Ved du om jeg kan se billeder indefra selve lokalet på nettet? Jeg synes nemlig ikke, at der kommer noget frem når jeg googler.
 12. Hej, Tusind tak for jeres svar. Jeg har nok ikke formuleret mig helt klart. Jeg søgte nogle ideer til locations. Jeg kan sagtens følge, at de prioriterer heldags arrangementer frem for en 30 min vielse eller en times reception. Men jeg mangler et sted, hvor vi kan holde vielsen - et smukt sted. Jeg har tænkt på en udendørs vielse - (bor tæt på Roskilde - så Folkeparken kunne være smukt), men men men jeg er ikke sikker på, at jeg kan klare, at gå og spekulere på det danske sommervejr - det er for risikabelt - og jeg vil ikke giftes udenfor et smukt sted og så stå under en plastikpavillon - det synes jeg ville ødelægge det.
 13. Hej, Jeg vil høre om der er nogen derinde der kender til nogle flotte steder på Sjælland hvor vielsen kan finde sted? Vi vil gerne have en borgerlig vielse, men alle de steder jeg finder skal man enten holde hele festen der, ellers skal man købe forplejning til en reception eller så koster det 15.000-20.000 for en vielse der vare 15 min og eventuelt en reception på en times tid. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et eller andet smukt historisk sted eller lade. Er der nogen der ligger inde med ideer eller måske erfaringer med gode locations?