RFF

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RFF last won the day on January 2 2018

RFF had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About RFF

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg begyndte min planlægning for flere år siden, og vi har booket lokaler og fundet kokken til sommeren 2019. Men vi er endnu ikke forlovet :-D Man skal være ude i meget god tid med lokaler, hvis man vil ind de populære steder i højsæsonen.
 2. Kære Pernille92, vi er endt med Slotssøpalæet i Hillerød. Det var dyrere, end hvad vi egentligt havde lyst til, men til gengæld tilbød de alt, hvad vi ønskede. Og der er virkeligt pænt :-)
 3. Det tror jeg, du har ret i :-) Tak for hjælpen!
 4. Det er svært at tage stilling til Ishøjs Forsamlingshus - der er nærmest ingen billeder af stedet! Men det er et fint bud :-)
 5. Ja, Sjælland er et vidt begreb. Det er ikke så vigtigt hvor på Sjælland, bare det er nemt at komme til. Vi bor i Gentofte, familien bor hhv. på Fyn og i Ringsted... Vennerne bor mest i København. Slagelse, København, Roskilde, Hillerød og Køge er fint. Alle byer er fine, bare man kan komme derfra om natten med offentlig transport, hvis man ikke vil/kan overnatte :-)
 6. Jeg har set på Slotssø Palæet... der er bare så smukt. Det er bare også at strække vores budget. Vi vil nemlig gerne være der dagen før, og gøre klart.... men det er lige den stil, vi leder efter!
 7. Hej alle Vi skal giftes i 2019 og leder efter et lokale til ca. 90 personer. Vi vil gerne selv medbringe en kok og vin og pynte op. Lokalet skal helst ligge på Sjælland, have en dejlig have/beliggenhed så der er mulighed for et udendørs bryllup og et telt til rygerne og det må ikke koste +15.000 kr at leje. Sådan en romantisk stil er at foretrække :-) Det er vigtigt, at det er nemt at komme til og fra med offentlig transport og at der er overnatningsmuligheder i nærheden - det kan godt bare være et rart hotel i gå-afstand. Har I nogle gode forslag? De bedste hilsner Rie