Ms. S or Mrs. S?

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Ms. S or Mrs. S?

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.01.2019
 • Type vielse
  Borgerlig vielse
 • Køn
  Kvinde
 1. Uh mange tak for svar, det vil jeg få kigget på! Tusind tak! :D
 2. Hvor kan man finde nogle gode højhælede sko til brede fødder? Har nogen af jer erfaring med de brede modeller fra Zalando eller lignende? Eller kender nogen af jer, en fysisk butik hvor de har højhælede til brede fødder? Har kigget lidt på zalando og asos, men frygter lidt det her med retur..
 3. Så fordi du selv har dårlige erfaringer, skal du ud og fortælle andre at det kun kan være sådan? Er sgu ked af, at din mor og du har måttet høre for det, men det betyder jo ikke at det er sådan for alle. Jeg ved ikke helt hvad du mener med "hvor galt det kan gå", men du har ret i at jeg hverken kender dig, trådstarter eller omvendt. Derfor synes jeg også man skal passe på med at generalisere som du netop gør.
 4. Yes! Jeg endte med at finde den på DBA
 5. Ved du hvad? Jeg synes du skal blande dig udenom hvad folk gør og ikke gør. Du kender ikke trådstarter, og folk som dig er med til at ødelægge unge menneskers drømme om at få et langt og smukt liv sammen. Din kommentar er i særdeleshed upassende og utroligt giftig!!!! Bare fordi du ikke var så heldig at finde din udkårne i nogen særlig ung alder, og har dine commitment issues, er det ikke ensbetydende med at andre har. Hvad med dig selv, tænk hvis din kommende mand går på bordel og er dig utro, eller bliver træt af dig og finder en yngre model? Så bliver du selv skilt, og så kan alle tale om at I ikke passede sammen! Og hvad så hvis trådstarter bliver gift ung? Eller får børn efter 1 år? Så kan trådstarter allerede i en alder af 40 år, være stolt af at have været sammen med sin elskede i 20 år, og stadig være en forholdsvis "ung" mor i en alder af 40, mens resten nærmer sig de 50-60 før deres børn er teenagere. Er du overhovedet klar over at man sagtens kan blive gamle sammen, selvom man fandt hinanden da man var ung? Tydeligvis ikke! Pas dit eget ægteskab før det går galt for dig selv. Til dig søde trådstarter: Jeg synes at det er en god idé med at servere shots, når nu jeres vennegruppe er til det. Det er jeres bryllup, så I må også gerne indføre de traditioner og lignende, som passer til jer og jeres omgangskreds. Husk at et bryllup er en fejring af kærligheden til hinanden, og dermed brudeparrets fest. Men Frigga har ret, ift. det kan løbe op, så jeg ville nok se hvordan det kunne lade sig gøre uden at løbe for meget op. Held og lykke med brylluppet!
 6. Har fundet min brudekjole nu, (KUN 3000 KR.!!!) tak for svar!
 7. Hej alle Skal holde bryllup den 4. juli 2021 og har endnu ikke fundet kjolen grundet nedlukningen.. Jeg vil gerne have en prinsesse/balkjole, men mit budget er ca. 5000 kr. for selve kjolen.. Er det for urealistisk? Kan godt frygte at jeg ikke kan nå det, hvis nedlukningen varer endnu længere. Kh en nervøs brud.
 8. Ja okay, du har nok ret.. Det er mest fordi det koster, at jeg gerne vil have skiftet navn.. Skal man så betale for hvert eneste nye kort? Har ikke lige kørekort endnu, men f.eks. pas, medlemskort og lignede?
 9. ...