SarahH

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About SarahH

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  21.08.2021
 • Type vielse
  Borgerlig vielse
 • Køn
 1. Nej men nu er jeg ikke din mormor. Din mormors graviditet har intet med mit liv at gøre, og du får intet ud af at være så ekstremt generaliserende. Du ved ikke alt, og bare fordi, at noget skete for din mormor og din mor, så betyder det ikke, at det sker for mig. Desuden, så er det et utroligt dårligt argument at bruge, da jeg aldrig har nævnt noget om at få børn. Jeg efterspurgte ikke din holdningen til vores alder, og derfor ville det være passende ikke at kommentere på dette. God dag til dig, og tak til jer andre
 2. Nu var det jo sådan set ikke det jeg efterspurgte en holdning til. Hvis du passer dit kommede ægteskab, så passer jeg mit.
 3. Min kommende mand og jeg har fået besluttet, at vi ønsker at blive gift her til august. Vi er begge tyve år gammel, og har aldrig rigtig været til et bryllup selv. Min forlovede har været til hans søster vielse til en enkel havefest, og jeg har arbejdet som tjener til et bryllup en gang, men ærlig talt, så ved vi ikke så meget om hvad der hører til og ikke hører til. Jeg har spurgt ind til hvad mine forældre gjorde til deres bryllup i forhold til hård spiritus, og de svarede, at de ikke selv serverede noget men, at det også var en anden tid, og at de var ældre end os. Jeg bliver student her til sommer, og vores tætteste venner ligger også lige omkring den alder, og nyder at drikke sig forholdsvis berusede. Den ældre del af flokken er mere til at drikke sig plørede i rødvin og øl, eller også så rør de slet ikke spiritus. Er det upassende at købe shots til et bryllup? Jeg tænker, at det passer på vores vennekreds, men ikke så meget til vores familie. Vi regner med, at vores bryllup i forvejen bliver relativt alternativt i og med, at vi begge er under uddannelse og ikke har så mange penge at gøre med. Vores fokus er på, at vi får en virkelig sjov og mindeværdig aften fremfor, at det er dyre vine og en limo fra rådhuset, da vores budget ligger et sted mellem 15.000 og 25.000. Skal vi købe shots? Gjorde i og hvor meget fandt i passende at købe til jeres gæstemængde?