Nberg

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nberg

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Hej, som overskriften lyder - jeg søger nogle der har holdt eller skal holde et budgetvenligt bryllup med en stor reception efter vielse med 50-100 mennesker for derefter kun at tage ud og spise med de nærmeste 10. Nogen der har prøvet denne version? Jeg søger især oplevelser med den store reception og hvad man serverer udover bryllupskagen og gæsternes reaktion - nogen kører jo fra nær og fjern for 3-4 timers reception - bliver de skuffede? :-) Jeg vil gerne have det store bryllup - men økonomisk har jeg ikke lyst til at bruge 100.000 kr. da vi oveni har en gæsteliste på 100+ ville det være ekstremt dyrt at holde fest. Derfor ser vi ovenstående som en god løsning - jeg frygter bare at folk bliver skuffede :-)
 2. Det var en god måde at formulere det på! Jeg regner med at receptionen foregår et andet sted end festen. Lige for at høre dig ad - personligt - hvad ville du tænke om at blive inviteret til sådan et arrangement? ville du som gæst blive skuffet eller er du ok med det?
 3. Hej, Vi planlægger et budget venligt bryllup hvor vi inviterer 70-80 pers til vielse + reception, men derefter kun inviterer 15-20 til spisning om aftenen på en god restaurant. Mit problem opstår når jeg skal lave invitationer - fordi hvordan skriver jeg på en pæn og nydelig måde at folk skal gå hjem kl. 18.00 - altså hvordan gør det jeg klart for folk at der ikke er nogen fest? Til receptionen bliver der serveret lette tapas anretninger, gode bobler og bryllupskagen bliver skåret for. og årsagen til at vi ønsker et bryllup på denne måde, er at vi ikke har lyst til en stor fest med 80 spisende - vi vil hellere bruge pengene andre steder :-)