Landbruden

Medlem
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Landbruden

 1. Så dejligt! TILLYKKE MED DET
 2. Lyder som en super ide! I kunne overveje at få en kok ud, der laver mad i jeres hjem via Chefmade.dk. Det er lidt dyrere end at spise ude men kunne være en god oplevelse.
 3. TILLYKKE med at have fundet en dato, mega fedt! Lyder som dejligt bryllup, I har i tankerne Hvad tænker du med farver og design?
 4. Jeg tænker at købe disse flotte mørkerøde lys til bordene eller denne farve, da Remisen er grøn:
 5. VI SKAL GIFTES! Vi er verdens mærkeligste match; han er svineproducent, vestjyde og venstremand. Hun er vegetar, øko-hippie og derudover karrierepige. Ikke desto mindre er det bare det gode match ! Vi mødte hinanden - på Tinder - i Februar, faktisk på Valentinsdag, for at det ikke skal være lyv. D. 10.10.2020 friede han så, midt på gårdspladsen på min gård (vi bor hver for sig, idet vi begge har børn fra tidligere ægteskaber og ikke skal bo sammen førend børnene engang er fløjet af reden) og d. 22.10.2022 skal brylluppet stå! Ja, det er gået stærkt, men det er bare det rigtige! DATO: 22.10.2022 - kirkelig vielse kl. 12.30 VIELSE, RECEPTION & FEST: Remisen, Brande TEMA: Noget med god mad og god musik. Efterårsfarver, stearinlys og forkælelse af vores gæster - mørkt, dramatisk, romantisk. ANTAL GÆSTER: Ca. 100 BUDGET: No idea, det finder vi ud af løbende. Arghmen, det er for vildt altså! Jeg skal nok berette noget mere om os og vores historie og hvorfor det giver mening at han friede efter så kort tid Landbruden
 6. Jeg har fået en ide! At min fars kone skal binde brudebuketten. Hun er mega god til at binde blomster. Vi har talt om at købe blomster engros til bordene mm og så kunne hun binde buketten sammen med min H2B!
 7. Så er der købt brudesko! Det blev - efter lang tid frem og tilbage og et fejlkøb på facebook-marketplace til heldigvis billige penge - disse her:
 8. god pointe med at folk glemmer billetten, så duer det nok ikke rigtig!
 9. Jeg er gået lidt med i gang med at tænke på invitationen. Min veninde er glaskunstner og jeg er lidt hooked på at få lavet måske en lille glas detalje, et hjerte eller lign der kunne være på invitationen eller alternativt med bordkort. Invitation, jeg maler selv vandfarve, så tænker på at lave noget ala dette: Derudover så sætte fløjlsløjfe på med en/to af disse. Derudover lave et program på en togbillet, som de tager med på dagen og måske kan man vinde noget på ens billet?
 10. Det er så svært, det er jo et personligt anliggende. Vi havde kendt hinanden i 9 mdr da min kommende friede til mig, så det er også meget hurtigt. Når vi skal giftes har vi været forlovede i 2 år. Go for it hvis det føles rigtigt
 11. Hej! Man kan enten spørge en giftefoged, det vil sige byrådsmedlem i kommunen, der har fået tilladelse fra borgmesteren til at foretage vielser om han eller hun vil komme ud. Derudover er der også flere præster, der gerne kommer ud, her spørger du præsten i det konkrete sogn. Tillykke med det forestående bryllup
 12. Lidt nyt. Vi har fået styr på fotograf/videograf: Bestil bryllupsvideo - leverer i hele landet | Capturing Moments Det glæder jeg mig sååå meget til. Vi har valgt at få taget billeder inden vielsen, så vi ikke skal forlade selve festen. Ellers er jeg begyndt at tænkte lidt på decor. Så disse i Harald Nyborg i dag til 10 kr. stk - de kunne godt blive ret fine til borde, gulve og generelt stå rundt omkring, Derudover har jeg fundet et sted, hvor man kan leje duge i mange farver, så det overvejer jeg også lidt.
 13. -

  Åh det er jo uendeligt personligt hvornår man er klar og om man føler man har mødt THE ONE! Det er din beslutning, ikke din fars! Jeg blev gift som 23-årig, vi havde været sammen knap 2 år og jeg var gravid med vores første barn. Vi var sammen i 8 år alt i alt inden vi blev skilt.
 14. TILLYKKE med det forestående bryllup! Jeg har desværre ikke været til bryllup på Kongensbro Kro men har spist der flere gange, så lækkert og det er så smukt et sted. Hvad er det du står med af spørgsmål i forhold til planlægning?
 15. Der sker ikke det helt store på vores planlægning andet end at jeg er ved at designe bryllupsinvationerne, det er meget hyggeligt
 16. Desværre ikke men prøv at søge på navnet på feststedet, kan være du kan find en beretning for en, der har holdt fest der
 17. Hej, altså jeg tænker straks noget med en kane, men kræver nok noget sne så måske karet? Ellers ville jeg gå efter noget i en anden grøft, måske en partybus hvor flere kan gøre med? Det kunne også være en hummer?
 18. Ihhhh hvor dejlige billeder, mange tak for beretning!
 19. Wow tak for billeder! FLOT æresport!
 20. så kom menu oplæg: Snacks 2 slags grønt i stave Hummus Dip Butterdej, havsalt Røgede mandler Forret (suppe skænkes fra kande) Cremet lys fiskesuppe Urter i julienne Bagt torsk med limesalt Jomfruhummer (hel som pynt) Hovedret på tallerken Helstegt kalvemørbrad Konfiteret svinebryst Jordskokkepure Skysauce Bagte rodfrugter Svampeflan Grønt Sæsonsalat på bordene Dessert på tallerken Chokoladekage med saltkarameltop Pæresorbet Friske bær Chokocrisp Hasselnøddecrunch Natmad Grov somunpita Pulled pork Coleslaw BBQ Salat Hovedret vegetar (erstatning for kød) Natmad vegetar (falaffel til pita)
 21. Vi har H2Bs 40 års her om 2 weekender, så der sker ikke så meget på brylluppet pt
 22. TILLYKKE! GLÆDER MIG TIL BILLEDER
 23. Wow, I er da sååå klar! Det er også snart, weeee!
 24. TIlLLYKKE med det, det var da hurtigt, godt gået
 25. Glemte natmaden!!! Grov pita med coleslaw og salat med pulled pork - der bliver et vegetarisk alternativ også