lisacarstens

Medlem
 • Content count

  334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lisacarstens last won the day on October 31 2012

lisacarstens had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About lisacarstens

 • Rank
  Askepot
 • Birthday 11/04/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Køge
 • Interesse
  Syning, Klippeklistre, Fotografering, og selvfølgelig min familie.<br /><br />Og så alt med bryllup, da jeg har arb. en del med emnet bla. som skrædder hos nicholai brudekjoler.
 1. Der er en ting som jeg sidder og undre mig over, og endnu mere at ingen andre har nævnt det..... Er der virkelig ingen andre fra hendes familie her i landet, jeg tænker på om din svoger ikke har søskende eller andet familie, som jo så også er hendes familie, hun kan være hos lige denne dag? Jeg forstår dig så udemærket at du ikke ønsker at ødelægge dit og din søsters forhold, og nu kender jeg hende selvfølgelig ikke, men er hun virkelig (undskyld udtrykket) så egoististk og forkælet at hun tror hun bestemmer alt, og hvis hun ikke får sin vilje blir hun sur som en lille pige på 5 år....... hvis i har så dejligt et forhold til hinanden, elsker hun dig vel, og vil vel for intet i verdenen undvære at være til stede ved dit bryllup. I vores familie er det tit sket at selv kærester ikke er inviteret med, med mindre at der var ring på fingeren, og det respektere vi da alle, og dukker da alle op alligevel - netop fordi vi elsker hinanden så højt. Håber virkelig i får løst det på en måde, som gør jeg glade, og at i dermed kan fortsætte forberedelserne med glæde.
 2. Jeg hjælper i øjeblikket en veninde/kollega med ideér til hendes fortstående bryllup, og da snakken så kom kjoler, viste hun mig en hjemmeside med et kæmpe udvalg af brudekjoler...... og så tænkte jeg at det måtte jeg da lige give vidre..... Der er også en hel sektion med planlægningshjælp, og inspiration........... brudekjoler
 3. Og den sidste lige for nu.
 4. Og du får lidt mere.
 5. Jamen Jeg har da fundet lidt til dig. Så håber jeg du kan bruge det. knusser lisa
 6. Forlover Førhen var forloverens opgave at bevidne at gommen og bruden ikke var nært slægtet. Idag er en af hans fornemmeste opgaver at arrangere polterabend, dog ikke hvis denne er gommens far, da det er en ven der står for dette. Det er også forloveren der hjælper gommen med at holde styr på alle gommens opgaver, eks. sikre at brudebukketen er bestilt, vielsesringene købt, hvis ikke parret har købt dem sammen, samt er det forloveren der passer og holder ringene indtil præsten beder om dem- medmindre man har et brudebarn som skal gå med dem. Forloveren skal støtte og berolige gommen på selve dagen, lige fra de står op, og hele dagen igennem. Det kan også være forloveren der hjælper gommen med talen. Det er forloveren der skal arrengere gommens kørsel til gommen og ham selv til kirken, ligesom det også er ham der i princippet også skulle være ham der arrengeret bus til gæsterne hvis der bliver valgt en sådan løsning. (dog vælger de fleste par selv at ville stå for transport) Men helt traditionelt er det forloverens opgave at sørge for at alle gæsterne kommer godt fra kirke, og er sikre på hvor de så skal hen, og derfor er han også den sidste der forlader kirken. Nogle vælger at forlover og toastmaster er den samme, men jeg ville mene at det så blev en meget stor opgave for personen, og at han derved ikke ville få rigtig mulighed for at nyde dagen sammen med jer. Brudepige Brudepigen er ofte ligesom forloveren brudens veninde, eller en søster. Brudepigen var ligesom forlover tidligere blot et vidne. Men idag er det også hende der står for brudens polterabend, hjælpe med at købe brudekjole, hjælpe bruden i tøjet på selve dagen, og hjælpe og støtte bruden hele dagen igennem, ved at berolige hende, holde brudebukketen under selve vielsen, hjælpe bruden på toilettet hvis det er en stor kjole, og så ellers sørge for at bruden er smuk hele dagen igennem både med hensyn til om kjolen sidder som den skal, om makeup'en stadig er flot, og om lokkerne er på plads. Mange vælger idag at brudepigen skal forkælles ligeså meget som bruden og får derved også sat hår og lagt makeup samtidig med bruden, istedet for "bare" at sidde og kigge og støtte bruden. Mange gør det til en rigtig tøseting ved at dagen i forvejen hygger de sammen, og også om aftenen, der hvor bruden nu skal overnatte, og at brudepigen også overnatter der, så hun er klar så snart bruden vågner. Håber i kan bruge det Knusser Lisa
 7. Jamen selvfølgelig vil vi da hjælpe. så skemaet er hermed udfyldt og sendt knusser Lisa
 8. Du kan gå ind på youtube og så under videoer skrive Makeup gourmet. Det er en professionel, som pensler det meget ud trin for trin, i flere afsnit, hvordan du netop lægger den helt perfekte bryllups makeup. Her er det udførelsen det drejer sig om, og hverken farver eller mærker, og så vidt jeg forstå det er det ikke selve makeup'en du mangler, men mere hvordan du lægger den. Håber du og evt. andre kan bruge det. Her er linket direkte til afsnit 1 om brude make-up.
 9. jeg har fået rigtig meget ud af at se makeup gourmet kan også ses på youtube.
 10. under min sidste graviditet, slog jeg også ud i hele ansigtet, både pga. hormoner selvfølgelig, men også pga. at jeg har fedtet hud. Jeg fik anbefalet cliniq's skin tonic, og købte samtidig med cliniq's anti bakteriel sæbe. Vaskede ansigtet i sæbe, og bagefter med skin tonic 2x om dagen morgen/aften, og tro det eller lad være, men allerede efter 3 dage kunne jeg se tydelig forandring. brugte selvfølgelig også en god fugtighedscreme efter hver afrensning. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle bruge cliniq, da det jo er lidt i matas dyre ende, men samlet kostede det ca. 300,- og der var til ca. 6 mdr. i sæben, samt længere i skintonic. Knusser Lisa (som nu sværmer til cliniq)
 11. Nå men når vi nu er ved det "flotte" smil. Jeg kan mindes at jeg for efterhånden et godt stykke tid siden, så noget om at man kunne få sådanne en "skinne" til tænderne. ikke en der dækker det hele, men bare forsiden. Lidt ligesom de her lege gebis man kan købe til fastelavn. Min mand har nemlig dårlige tænder, men er både flov over dem, men har samtidig den største skræk overfor tandlæger, som gør at han ikke får dem lavet. Har flere gange prøvet at få ham til at bestille tid, men han vil ikke. Derfor tænkte jeg at så ville sådanne en skinne måske være løsningen...... Mener det var noget med at hollywood stjerne brugte dem. Er der nogle der ved noget om det, kender dem eller har set dem? Knusser Lisa Glemte lige. Det her bagepulver. Jeg har også prøvet det, men ved ikke om jeg gjorde det rigtigt. Hvordan skal det anvendes???