Sign in to follow this  
Followers 0
AnjaSL

Soyafri desserter

1 post in this topic

Taget fra Naturli' Foods

Jordbærshakes

200 gram frosne jordbær

4 dl NATURLI' Havredrik

3 tsk. vanillesukker

20 gram flormelis

4 spsk citronsaft

Alle ingredienserne blendes godt igennem i en blender (sørg for at undersøge om din blender kan klare frosne jordbær).

Serveres evt. med friske jordbær.

Ferskenis

6 ferskner eller nektariner

3 æg

3/4 dl sukker

1 spsk. citronsaft

3 dl NATURLI’ soyadrik med calcium

Fersknerne skoldes og pilles. De skæres igennem, og stenen fjernes. Bagefter blendes de med citronsaften.

Æggeblommer og sukker røres hvidt og skummende, de blendede ferskner og soyamælken tilsættes. Blandingen fryses i en ismaskine eller kommes i fryseren, hvor der røres med jævne mellemrum.

Når isen har en grødet konsistens, tilsættes de stiftpiskede æggehvider, og blandingen sættes atter i fryseren og henstår i ca. 4 timer.

Marcipankage med kanel og æble

500 gr marcipan

2 æg

1 dl NATURLI' soyadrik / havredrik

50 gr planteolie

1 tsk. kanel , eller 2 spsk. florsukker

Nøddeflager

2-3 æbler i tynde snitter

Marcipan, æg, soyadrik / havredrik og olie røres godt sammen.

Massen bredes ud over en smurt bageform. Æblesnitter lægges over massen. Drysses med florsukker eller kanel og nøddeflager. Bages i ovnen ved 170°C i 15-20 min.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥