AnjaSL

Medlem
 • Content count

  4,738
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AnjaSL

 • Rank
  Lykkelig Fru Lasse - Arving under konstruktion
 • Birthday 10/02/1974

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23.06.2007
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

2,266 profile views
 1. Hej hops - her er jeg på visit ;) Har fået hele 3 PM'ere på baggrund af denne trd Mener jeg har skrevet det i min egen tråd hvad vi gav for ringene.... eller i en tråd hvor jeg smed alle billederne ind fra dagen ;) Vi gav 15.000 for to ringe på hver 7 mm. Min i rødguld - min mands i hvidguld. Begge 14 kt. Min ring har endvidere 3 brillianter i bedste slibning og kvalitet. En på 0.15 kt en på 0.10 kt. og en på 0.08 kt. Oplevelsen og ringene var alle pengene værd! Man er selvfølgelig selv ti len vis grad herre over hvor meget ringene skal koste, da prisen afhænger af materialevalg og ringtykkelse. Vi undersøgte markedet, og skulle vi have lavet de samme ringe hos fx Scheelke havde vi skulle slippe 19.000 kr - og så havde brillianterne kun været 0.10, 0.08 og 0.06 kt. Så Finn og Tina får min stemme... ville til hver en tid lave vores ringe der igen.....
 2. Jeg er ikke selv overtroisk, så derfor ville jeg ikke bekymre mig om tidligere brudes ægteskaber ;) Jeg sælger kjolen, fordi jeg ikke synes vi har plads til den, lige som jeg ikke kommer i den igen. Kjolen kan ikke laves om, og jeg kunne ikke drømme om at "pådutte" mine døtre/svigerdøtre at bære min kjole. Så vil jeg hellere sælge kjolen, så en anden brud kan få en lige så fantastisk oplevelse, som jeg selv havde, og så kan jeg i stedet for købe noget andet for pengene - fx en del af et lækkert kamera eller andet, som man så kan glædes over som substitut for kjolen. Synes det er synd, hvis kjolen bare skal ligge....
 3. Have you checket out Fotohajerne?
 4. Jeg sender lige tråden opad - der er så mange gode malebøger på nettet - og måske er der kommende 2008 brude, der kan bruge denne tråd ;)
 5. Yes - what day? It's easier to help if you mention the date ;o) Congratulations on your upcomming wedding. You might check out Fotohajerne ("the Photo Sharks") - they take some great pictures with reasonable pricing. But they are very popular so depending on when you're getting married - they might already be booked.
 6. Fandt bl.a. denne men synes ikke rigtig den er så babyagtig! Og så er den heller ikke så billig! Vil gerne have en and, der LIGNER en baby - fx med en sut i munden
 7. Kan man mon også få badeænder, der er udformet som en baby?
 8. Jeg har været inde og se på siden, men kan ikke rigtig finde badeænder - kan du ikke smide hele linket herind? Hvilket søgeord søger du på på e-bay?
 9. Jeg skal bruge disse badeænder Jeg ved jeg kan få dem hos something blue for 75 kr. og det er jeg som sådan også villig til at give - men portoen er 60-100 kr. og det vil jeg altså ikke betale - det er jo næsten det samme som figurerne koster i sig selv Er der nogen, der ved hvor jeg ellers kan få figurerne henne, og hvor den samlede pris ikke bliver 135 kr., som det bliver tilfældet med 60 kr. i porto.
 10. I >Stockholm var halvdelen af koncerten spækket med de gamle numre, så mon ikke hun også leverer varen denne gang?
 11. Min bror var for en del år siden ude for det samme. Han klagede til teleselskabet og fik sine penge retur.
 12. Jeg hørte hende da hun spillede i Stockholm i 2002 - helt fantastisk stemning og sceneshow. Jeg skal desværre ikke med denne gang - selv om jeg er kraftigt fristet.
 13. Jeg tippede 2 kollegaer om lagersalg torsdag til søndag. De skal giftes næste sommer. De ville gerne have, at jeg tog med dem, så jeg (som erfaren brud) kunne tippe dem lidt om hvad der fungerer og ikke fungerer.... De endte begge med at købe deres kjoler til 50% af prisen. Det var 2007 modeller De bliver SÅ smukke. Vi fik (helt uhørt for København) lov til at tage billeder, så vi kunne sammenligne de mange kjoler de prøvede undervejs. Så nu har jeg 76 billeder liggende af mine kollegaer i kjoler Jeg kan desværre ikke begynde at smide dem herind, da jeg ikke har fået deres tilladelse til det. Der er rigtig mange (efter min mening) 'mærkelige kjoler' men der er virkelig også mange super flotte. De har kjoler i alle størrelser. De har åbent igen i morgen 10-14 hvis der er nogen, der er ingteresseret.
 14. Der er ikke noget at være ked af søde, du så altså SUPER smuk ud i din kjole! Den var virkelig fantastisk flot til dig.. Jo, den her fra Lilly er også rigtig flot, men din er altså flottere.. Jeg leder også efter slør til den store guldmedalje, problemet er bare, at min kjole jo ikke er helt hvid, men måske mere champagnefarvet, så det skal jo heller ikke være et krid hvidt slør.. Tror efterhånden bare, jeg syer det selv.. (har jo 2 måneder fri før brylluppet.. ;) ) Ellers kan du jo altid kontakte Annies Slør og få hende til at sy et slør lige efter dine idéer og farver. Og ellers er der altså flere steder på nettet, hvor man kan købe flotte slør til billige penge.