Sign in to follow this  
Followers 0
Noah2007

Polter

6 posts in this topic

Hej med jer

Normalt vil jeg ikke skrive sådan noget her i "public", men jeg har brug for jeres syn på sagen.

Jeg blev poltet sidste weekend, hvor 14 gode veninder kom og fejrede mig. (Desværre nogle som ikke kunne komme).

Jeg havde en rigtig god dag, men fik fx. en stripper som måske synes var lige porno nok. Jeg spillede med så godt jeg kunne (de 4 min. sangen varede), men mange af mine veninder var forargede over ham. De synes alle at jeg klarede det flot og det var også mega skægt, meeennnn nok ikke noget jeg selv havde valgt.

Nå nevermind....jeg har selvfølgelig talt med alle mine veninder efterfølgende og kan forstå at det især er 1 person som har styret slagets gang. En del af pigerne er vildt skuffet over at de ikke fik "lov" til at være mere involveret. Ved nu at de var 4 som mødtes (ud af 20), hvor det også var den 1 alene suverænt der bestemte stripper. De andre fik sendt en email med dato og program.....

En af mine rigtige gode veninder har bare været hidsig over det. Hun bor godt nok ikke i samme by (og ville ikke kunne komme til 100 møder), men ville måske gerne komme med et par foreslag.

3 andre veninder havde talt MEGET om, hvad de synes jeg skulle igennem den dag og havde også taget kontakt til min kæreste for at få at vide om nogen var i gang. Der var en som havde kontakte ham (hende som styrede det meste), så de andre ventede selvfølgelig bare på at få en besked om at alle kunne mødes og snakke det hele igennem og finde ud af hvad jeg skulle.

Problemet er lidt at jeg har veninder i grupper (3 i den "gruppe" fra den tid af mit liv, 4 i den "gruppe" fra en anden tid af mit liv osv). Men jeg har da aldrig forstået, hvorfor hun ikke sendte en email ud og inviterede alle sammen en dag og så kunne dem som ville hjælpe med at arrangere vende tilbage og sige, vi vil gerne...

Nu skal det ikke misforståes - jeg havde en virkelig god dag, men kunne godt mærke at nogen var sat en del i baggrunden, selvom de prøvede virkelig at det ikke skulle virke sådan.

Jeg VED at de blev meget skuffet over ikke at blive involveret mere, men de ville hellere ikke skabe en dårlig stemning ved at sige "hey du der" for min skyld. Og når man ikke rigtig kender hinanden, så kan det godt blive akavet.

Jeg ER rigtig ked af at især en rigtig god veninde og 3 andre veninder ikke rigtig blev spurgt - de fik bare stukket en plan ud og det var så det.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, da jeg nødig vil virke utaknemmelig.......!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu får du lige mine umiddelbare tanker - Det håber jeg er ok :-)

- Det første jeg tænker er, at det må da have været et kæmpe arbejde for den ene veninde der har arrangeret det hele for dig. Det kan være utrolig svært at blive enige om en samlet plan. Specielt, hvis det er 14 piger fra forskellige vennegrupper - Som måske kender dig i forskellige sammenhænge og derfor har lidt forskellige indtryk af dig. Derfor kan det jo have været nødvendigt, at nogen trådte i karakter og samlede enderne. Nogle gange vil nogen så føle sig trådt over tæerne, men alternativet kunne jo ellers have været, at det slet ikke var blevet til noget og at du så ikke have fået den dejlige dag du har.

Det jeg mener er, at der jo ikke er noget at "gøre ved det nu". Du havde en dejlig dag (selvom stripperen ikke var helt det du ønskede) og den veninde der måske har virket dominerende for de andre har måske følt at hun var nødsaget til at trumfe nogle ting igennem for at få dagen til at gå op. Jeg synes derfor ikke at du skal gøre noget - Andet end måske at sige til de veninder der gerne ville have været mere med til planlægning, at du alligevel håber de havde en dejlig dag - Og til veninden der muligvis "har været dominerende", at du er glad for at hun har gjort det store stykke arbejde!

Nårh, jo - Og så synes jeg egentlig, at det er rigtig synd, at du skal sidde og tænke over det her nu! :thumbsupsmileyanim:

Ved ikke om jeg har forstået det hele rigtig - Og om du kan bruge det til noget - Men nu fik du lidt tanker :cheerleader3:

Mvh

Sandra

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg synes du skal lade være med at gøre mere ved sagen. Hende der styrede slaget gjorde det i den aller bedste mening, og jeg tror du risikerer at træde hende over tæerne hvis du siger noget til hende om at der er nogen der er sure over at hun styrede for meget..

Men jeg forstår udemærket den følelse du står med nu.. Jeg har ikke været på PA endnu, men jeg ved at der også har været lidt bøvl med det, da der er en som har styret meget.. Hun har ikke selv syntes at hun har taget styringen, men har bare villet sætte skub i det hele.

Jeg har ikke gjort mere ved det, da jeg jo ikke ved helt præcist hvad det er der helt rigtig er sket, og tænker lidt, at vi jo er voksne mennesker, og så må de selv løse det, hvis der opstår konflikter.. ;)

Så lad være med at tænke mere på det, og hvis der er nogen veninder der vil snakke om det, så synes jeg du skal sige til dem, at du ikke synes I skal snakke mere om det, fordi du ikke kan gøre fra eller til..

Glæd dig over at der kom så mange til din polter, og at du havde en rigtig god dag (udover stripperen ;) )

:thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg synes heller ikke at du skal blande dig i det.

Som vi sikkert alle kender, så er piger mange gange bedre til at snakke end at handle, så måske har din veninde taget styringen fordi hun har følt at der ikke rigtigt er sket noget i planlægningen.

Det er ikke til at vide, men jeg er sikker på at alle dine veninder har villet gøre det så godt for dig som muligt, og hvis nogen har følt sig trådt over tæerne, burde de have sagt fra imens planlægningen stod på - og helt ærligt synes jeg slet ikke at de burde have involveret dig i det. Det er ikke din opgave at mægle mellem veninderne. De er vel alle voksne mennesker.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej igen

Mange tak for jeres svar. Det er rart at høre det fra flere sider. Og jeg er enig i at folk skulle have sagt fra under selve planlægningen, men problemet var at der ikke blev lagt op til at at folk skulle mødes og aftale hvad der skulle ske. Der blev sendt et program ud og 2 datoer (hvor af jeg ikke kunne den ene dato), så folk var sgu lidt chokeret over, at de slet ikke var blevet spurgt om nogen ideer overhovedet - udover de 4 som havde planlagt det hele.

Jeg ved at en af dem (af de 4) havde forslået om andre ikke også skulle indover, da hun vidste at de andre også betød meget for mig, men så blev der sagt at de andre var ok med at det bare var de 4 som arrangerede det.

SELVFØLGELIG skal der være en tovholder - helt enig, men så meget??? Jeg tror simpelthent ikke at folk har følt at de kunne tillade sig at sige "hey hvad med os" efter at programmet var sendt ud.

Nogle var TOTALT forarget over stripperen og har sagt, at det ØNSKER de bestemt ikke til deres polterabend. FEDT nok......

Jeg var ked af at min mor ikke kunne deltage (de var på ferie - mit polterabend var arrangeret til en anden dato, men pga. dødsfald i nær familie, blev det rykket), så det røg ind i ferieperioden. Men jeg var sgu glad for at hun ikke var der, da stripperen var det...ej...det ville have været HELT forfærdeligt for mig.

Fint nok med en stripper som sådan - det har jeg ikke noget imod, men jeg skulle gøre alt muligt ved ham - MEGET grænseoverskridende, men jeg gjorde det for pigernes skyld og fordi jeg selvfølgelig var fuld (men når det så viser sig, at fandme stort set alle var imod stripperen pånær 1, blev jeg sgu chokeret bagefter)

Jeg har besluttet mig at tale med hende som var lidt dominerende (og som bestemt synes at jeg skulle have stripper), for jeg vil SIKRE mig at der ikke bliver vist noget til brylluppet af polterabend...ihvert tilfælde det med stripperen. Jeg er jo blev i tvivl om, om de ved hvor min grænser går...men den går altså her.

Jeg skal ikke vises frem på storskærm foran hele min familie og svigerfamilie sidde og ja lave klamme ting med en stripper...fandme nej.

Det vil jeg simpelthent ikke!!!! Og denne gang lytter jeg altså til min grænse!!!

Det sidste jeg vil, er lyde utaknemmelig - for det er det sidste jeg er. Jeg er SÅ glad for at så mange af min veninder var mødt op fra nær og fjern og prøvede at give mig en god dag, selvom de selv var lidt fortørnet.

Men jeg må da indrømme, at når man nu (forhåbentligt) kun skal have 1 polterabend, så ville det da have været rart, at andre af mine GODE veninder var med indover. Men igen - de skulle have råbt op, men det er sgu også lidt svært, når man bare får udstykket et program!

Håber at I forstår mit synspunkt?!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm jeg ved ikke om jeg er helt enig her. Lad mig lige komme med min mening.

Ingen tvivl - der er ikke så meget at gøre ved det - som du selv siger skal man forhåbentlig kun ha EN polterabend.

Men når det er sagt synes jeg godt man kan sætte spørgsmålstegn ved om det er gjort på den rigtige måde. Hvis det var mig som var søsteren eller den nære veninde ville jeg tage fat i nogle af de (i mine øjne) oplagte til at være med til planlægningen. Sammen med dem ville jeg finde en dato til planlægning og så ville jeg i øvrigt invitere ALLE til at deltage på sådan et planlægningsmøde og alternativt sende deres ideer til mig. På den måde ville ALLE få mulighed for at komme med deres ideer også selvom de ikke har mulighed for at deltage. På samme tid kan man også få en pejling af hvad man regner med at sådan et polterabend må koste.

Så kan man måske sige at veninderne kunne bare ha råbt op - hmmm ja måske men måske har de forsøgt. Jeg har selv lige prøvet det med en polterabend. Min kærestes bror skal også giftes og jeg snakkede med deres søster omkring konens polterabend og fik bare beskeden at hende og brudens søster var igang og jeg nok skulle høre nærmere. Hmmm det blev jeg sådan lidt underlig over, for sådan ville jeg ikke selv gribe det an. Jeg spurgte lidt nysgerrigt og luftede nogle ideer, men de havde selv gang i en masse. Her gad jeg ikke presse mere på. Jeg er trods alt bare svigerinden - havde det været en nær veninde havde jeg dog nok kæmpet noget mere, men her gad jeg ikke. Men jeg blev igen lidt skuffet/sur/rystet whatever da jeg så fik programmet og jeg så ikke synes det virkede som noget der var LIGE hende og at prisen var endt i 1400 kr hvis ALLE kunne komme. WOW. Det var for mig lige i overkanten og det kommenterede jeg. Siden er der åbenbart kommer flere kommentarer på prisen, så lidt af programmet - desværre det jeg glædede mig mest til - er blevet droppet og vi er kommet lige under 1000 i pris + noget aftensmad, som det endnu ikke er bestemt hvor vi skal spise.

Nå men det jeg siger er at jeg synes det er vigtigt at ALLE får muligheden for at give deres ideer og også en pejling omkring pris. At man så ender med at det er de få der trækker læsset i planlægningen og at man ikke kan gøre alle glade omkring prisen det er en anden sag. Men jeg synes som udgangspunkt at alle bør høres. Der kunne jo være en god ide i en fjern veninde ;-)

Bare min holdning - og så kan jeg i øvrigt godt forstå at du vil sikre dig at der ikke vises billeder fra PA til brylluppet - det må de respektere. Fair nok at du tager fat i veninden for at forklare hende dine grænser - især fordi de ikke kendte dem før.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer