Karinahadsten

Medlem
 • Content count

  400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Karinahadsten

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.Karinaogflemmingskalgiftes.blogspot.com

Profile Information

 • Lokation
  Hadsten - Århus
 1. Man kan helt sikkert godt bruge kallaer. Jeg var så glad for min buket, da vi blev gift for 4 år siden - jeg havde faktisk ikke hørt at det skulle være en begravelsesblomst. Undrer mig lidt, for min svigermor bandt den og hun sagde ikke noget. Men buketten var bare så smuk, så jeg tror da INGEN tænkte begravelse. Den endte dog sine dage på min farmors grav, men jeg har masser af dejlige billeder af buketten. I kan se dem her: http://karinaogflemmingskalgiftes.blogspot.dk/2008/09/min-fine-brudebuket.html Jeg var lige til bryllup forrige lørdag og der bestod buketten også udelukkende af kallaer :-)
 2. Jeg ville også foreslå guld hvis du vil ha en 3. farve ind. Den er rigtig flot især hvis din røde er lidt over i det bordaux som på det ser ud til på stolene på billedet. Det ser i øvrigt rigtig hyggeligt ud med det rum og de stole. :-)
 3. Jeg overvejede også at droppe ideen. Men gjorde det alligevel. Men præsten rådede os faktisk til ikke at trykke salmerne deri - eller i hvert tilfælde sikre os at det var de versioner som stod i salmebogen. Nogle salmer findes åbenbart i forkortede udgaver på internettet. Vi brugte i stedet kirkehæftet til et program for vielsen - så man kunne se hvor langt der var igen :-) Og et program for dagen, så folk var klar over at vi gerne ville have dem med på et billede ved ankomsten til feststedet og så de vidste hvornår middagen om aftenen begyndte og hvad der ellers skulle ske inden da.
 4. Velbekomme dejligt at hjælpe. Jeg tror det gælder om at få uddelt så meget arbejde som muligt af det som SKAL laves sidste dag. Held og lykke.
 5. Min kæreste havde også svært ved at se hvad vi manglede - vi manglede jo egentlig ikke noget. Men jo - jeg synes netop vi manglede de der ting man typisk får i bryllupsgave. Vi har nu fået en masse grand cru vand- og vin-karafler, skåle og fad, holmegård glas, noget bestik vi nu efterhånden har en del sæt af. Og så har vi fået en Eva solo teamaker og coffee maker og en tilhørende bakke og sukker og flødekande, og også en brødkasse i Eva Solo. Stelton brødposer. Men ud over det ønskede vi os også et par spil: Bezzerwizzer og Cranium, som vi fik og desuden fik vi Tænketanken. Det synes jeg også er nogle gode gaver. Og så ønskede vi os gavekort til wellness, hvilket vi også fik nogle stykker af - en af de gaver man ikke er ked af at få mange af ;-) Nå ja og så ønskede vi os et massagesæde fra OBH - det er altså bare det mest fantastiske. Nu er det selvfølgelig individuelt hvad man ønsker sig og lige står og mangler. Men måske du kan bruge ønskerne til noget. Jeg gjorde i øvrigt det at jeg søgte på bryllup og ønskeseddel på google og vupti så får man masser af links til bryllupsønsker, som man kan lade sig inspirere af. Du kan i øvrigt se vores fulde ønskeseddel på vores bryllupsblog - se linket i min signatur.
 6. Du spørger bare. Faktisk skulle jeg bare komme med alle tingene og så klarede de oppyntning og borddækning på stedet. Altså jeg kom ud med alle tingene og forklarede hvordan jeg gerne ville have det og så gjorde de det. Og de gjorde det rigtigt godt. Det eneste var at jeg gerne ville have placeret lysene tættere og på en anden måde. Det irriterede mit lille zilla-øje da jeg så det dage før, men jeg sagde ikke noget og jeg tænkte slet ikke over det på selve dagen. Nå men på feststedet klarede de altså pyntningen dagen inden.
 7. Vi holdt festen ude men kunne selv komme med alt det vi ville stort set. Deres duge og servietter var hvide, så der var ikke meget at vælge imellem. Vi kunne sikkert godt ha kommet med andre duge selv, men i stedet valgte jeg løsningen med bordløberen. Jeg var helt sikker på at jeg skulle have noget farve ind på en eller anden måde. Den organza løber jeg købte kunne fås i mange forskellige farver, så hvis du selv kan komme med løbere er mulighederne mange. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
 8. Jeg fik lavet et enkelt på lærred i 40x60 cm. Resten tænker jeg at vi skal have sat et album. Jeg synes det svære er at nogle af billederne faktisk godt kan vises frem til andre også, mens nogle absolut er "for his eyes only".
 9. Fedt farvetema (jeg havde det samme). Jeg tror kombinationen afhænger lidt af hvilke af farverne du bedst kan li og helst vil ha til at dominere. Jeg endte med at ha mest tyrkis i form af bordløber og tyll i gaveæskerne og silkebånd til servietterne. Dugene var hvide og servietterne hvide. Den grønne var med som omslag på bordkort (indmaden var tyrkis). Den pink var faktisk næsten usynlig på selve bordet, men var med i form af pink dronningemandler og et enkelt pink hjerte på bordkortet. Har du set min tråd med billeder af alle mine kreationer i farvetemaet - ellers kan du kigge her og se hvordan det KAN se ud. Og hvor lidt pink der behøver være der. Jeg er nemlig bange for at du på nogle af dine skitser kan få alt for meget pink. Men hvis du er vild med pink er det selvfølgelig fint. http://bryllupsklar.dk/forum/index.php?...=52476&st=0 Held og lykke med beslutningerne.
 10. Du får lige mine umiddelbare tanker - så må du se om du kan tænke tankerne videre hvis det er noget du kan/vil bruge til noget. Farverne og hanken på din gæstegavepose synes jeg lægger op til at det godt kan være noget rustikt. I stedet for en traditionel blomsterdekoration på midten af bordet ville jeg måske vælge at lave en dekoration på en flækket træstamme eller en stor skive af træ. Herpå nogle bloklys i farver der passer i temaet. Måske en enkelt blomst. Jeg havde selv nogle fade med lys og en enkelt kala. Det synes jeg var fantastisk i forhold til traditionelle blomsterdekorationer. Men det behøver jo ikke være så rustikt som en træstamme hvis du ikke synes det. Det kan også være et sølv eller guldfad med bloklys. Eller det kan være spejle, som vil give en fantastisk effekt ved at man kan se spejlbilledet af lysene også. Nå det var bare lige en masse rodede tanker. Nu må jeg tilbage til arbejdet.
 11. Jeg så for nyligt en tale herinde om at de havde sunget eller skulle synge Livstræet. Den er bare så sød og jeg havde slet ikke tænkt på den til min vielse det ærgrer mig lidt. Men så vidt jeg ved er der ikke noget specielt kristent ved den sang, så den kunne være en ide.
 12. Tak Og nej - jeg tror heller ikke der var nogle som følte at de var udenfor nummer. Måske gjorde det bare overraskelsen over bordpynten endnu større fordi indbydelsen var mere traditionelle farver og bordpynten var med KNALD på farverne :-)
 13. Hmmm ja godt spørgsmål. Vores var lidt speciel, så den havde vi selv med og toastmaster var indviet, for hun skulle assistere med lidt forklaring. Vi lavede den jo som scrapbook. Den blev lavet mens vi fik taget billeder, hvilket var perfekt for os. Men en tradtionel gæstebog ville jeg nok lade "gå rundt" senere, så folk kan skrive "tak for en dejlig dag" og den slags - det kan man jo ikke så godt allerede om eftermiddagen. Jeg synes da du skal sætte toastmaster på opgaven med gæstebogen. Det er oplagt, så du ikke selv skal tænke på det. Den kan jo evt ligge på gavebordet og toastmaster så siger at der kan man finde den og skrive.
 14. Bowmo Uhhh en gyser ikke at ha an kjole. Er det en gravid mave der er problemet ? Er der ikke plads nok i kjolerne ? Er der ingen af dem der kan tilrettes så de kan bruges ? PureBeauty Så er det lige om lidt :-) Det lyder til at du er klar. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med dagen på lørdag.
 15. Tak for din update - jeg har tænkt meget på dig. Hvor skrækkeligt, men samtidig jo ganske betryggende. Hvor godt at du kunne ha lidt kontakt til din far under festen. Og godt at han kom i scanneren og at de har fundet årsagen og at han nu er i behandling for kræften. Herfra går det fremad. Tillykke med brylluppet i øvrigt :-)