misspuzzycatz

WW opskrifter :D

6 posts in this topic

Annonce ♥

Suppe på indisk 0 Points

½ blomkålshoved

1 bouillonterning

vand

1 lille stykke frisk ingefør

5 sukkerærter

1 knsp gurkemeje

1 tsk spidskommen

1 tsk. karry, salt efter smag

Kog blomkålen mør i bouillonen. Tag blomkåleb op, gem bouillonen. Blend blomkålen og tilsæt bouillonen indtil suppen har fået den ønskede konsistens. Skær sukkerærterne i mindre stykker på skrå, riv ingefæren og lad ærter og ingefær koge med i suppen nogle minutter, til ærterne er møre. Smag til med krydderierne.

Variationer med flere points:

1 dl grønne ærter = 0,5 points

1 spsk gule eller røde linser 0

1 spsk creme fraise 9 % = 0,5 points

1 stykke hvis brød f.eks indisk nan = 1 points

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mexicansk Salsasuppe 0 Points

3 minimajs

½ løg

1 stykke gul peberfrugt

2 røde tomater

1 spsk frisk timian og oregano

2 dl bouillon

salt og peber

2 gule cocktailtomater

Skær minimajsen i mindre stykker. Blend løg, peberfrugt, tomat, timian og oregano let - blandingen skal have en grov konsistens. Tilsæt bouillon og lad grønsagsblandingen koge op og småkoge ved svag varme i nogle minutter. Smag til med salt og peber. Server med halverede gule cocktailtomater.

Tips: Gør suppen mere mexicansk med nogle nacho chips.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italiensk suppe 0 Points

2 dl purerede tomater

3-4 soltørrede tomater

½ løg

½ dl frisk basilikum

1 fed hvidløg

3 champignoner

salt & peber

evt. vand

Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og læg dem i blød i de purerede tomater i ca. 10 min. Hak basilikum og løg, pres hvidløget og skær champignonerne i kvarte. Svits løg, hvidløg og champignoner i lidt vand og tilsæt tomaterne. Lad det hele koge i nogle minutter og smag til med basilikum, salt og peber. Tilsæt vand hvis du ønsker en tyndere konsistens.

Variationer med flere points:

1 spsk creme fraise 9 % = 0,5 Points

4 sorte oliven = 1 Points

8 tern, ca. 30 g, let fetaost = 1,5 Points

1 skive ristet lyst brød = 1 Points

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Stærk kålsuppe 0 Points

2 tsk tomatpure

½ lille løg, 1 fed hvidløg

1 knsp sukker

3 dl vand

½ tomat

1 stykke rød peberfrugt

1 stykke hvidkål, nogle dildkviste

salt, peber og cayennepeber

stødt chili, stødt paprika

Hak løg, hvidløg og peberfrugt fint. Kog blandingen op sammen med tomatpuré, stødt paprika, sukker, salt og tomat. Lad koge ved svag varme i ca. 10 minutter. Snit hvidkålen fint, læg den i kasserollen, tilsæt hakket dild og peber. Lag koge yderligere i 30 minutter til kålen er mør. Smag til med sukker, salt, cayennepeber og stødt chili.

Tips: Magert oksekød passer fint i denne kålsuppe. Lad kødet koge rigtig mørt for sig selv og lad det derefter koge med i suppen i de sidste 5 minutter.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllinge-ruller

(mængde til 1 pers.)

300 g kyllingefilét i strimler

ca. 7 skiver lufttørret skinke uden fedtkant eller fedtmamorering

1 dl. soya

3 fed hvidløg

1 chili

salt & peber

Lav en marinade af soya, knust hvidløg, hakket chili, salt og peber. Kyllingestrimlerne vendes i marinaden og rulles ind i 1 skive lufttørret skinke hver. Bages i ovnen i ca 25 min. ved 200 grader.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥