Guest louiseAJ

Hvor meget/hvor lidt?

3 indlæg i dette emne

Vi skal vies klokken 11.15, på rådhuset, så det tager vel til 11.20 tæt på ;) :cheerleader3: Derefter skal vi have taget billeder, imens kører vores gæster til vores hus hvor receptionen skal holdes :cheerleader3:

Men hvor meget/hvor lidt ville du forvente hvis du ankom som gæst klokken cirka 12.00 til en walking and talking reception, der er ikke plads til at alle kan sidde på en gang?

Det skal siges der bliver inviteret omkring 40 til receptionen af dem er 25 af dem inviteret til middag om aften, alle vores nærmeste venner :cheerleader3: Jeg regner med at vi begiver os afsted til det sted omkring klokken 16.30-17.00 :cheerleader3:

Vi havde håbet på at vielsen kunne være senere på dagen, men det kunne ikke lade sig gøre :griner:-

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ville helt sikkert forvente/håbe på noget at spise... Hvis I skal vies 11.15, skal man jo ret tidligt hjemmefra, så man kan ikke rigtigt nå at spise frokost inden...?

Måske nogle lette sandwich og sådan lidt forskelligt nips?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg ville nok håbe på en del, især hvis jeg også var inviteret til middagen.. Bor man et stykke vej fra rådhuset tager man hjemmefra 10.30 eller før og middagen er formetlig først kl. 18, så sult skal der nok være, ja også for de der "bare" er receptionsgæster.

Et let frokostbuffet tænker jeg.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥