Janniedavid

Medlem
 • Content count

  3,442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Janniedavid

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 02/06/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  04.04.2009
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Bagsværd

Recent Profile Visitors

1,998 profile views
 1. Her er en tråd med en meget udførlig vejledning Lav selv slør
 2. jeps det skulle vi... har kirken ikke bedt om navn og adr. og cpr nr på nogle??? ellers ring til kirkekontoret Det samme her.
 3. Min veninde blev gift her i landet for 2½ år siden. Hun er dansk, han er australier og de bor down under Deres bryllup var helt igennem på engelsk og jo der var nok et par stykker af de gamle som ikke forstod hvad der blev sagt under talerne, men ved alle borde sad nogle som kunne oversætte, så det gik fint. Der var slet ingen sange, men måske netop sprogbarrieren havde sat en stopper herfor. I kirken foregik det meste på dansk. De havde dog fået præstens tale på forhånd og oversat den til engelsk, så folk kunne læse med, det syntes keg dog personligt var lige i overkanten. Ved tilspørgelsen havde de fået overtalt præsten til at lade det foregå på engelsk, det lød lidt gebrokkent men fungerede godt. Tror I skal finde det niveau der passer jer og så tage den derfra.
 4. Brugte selv Esther, men har også hørt godt og hende her: Jyttes Systue Søborg Hovedgade 133, 2860 Søborg 3969 9776‎
 5. Kan du ikke finde en æske som du kan lide og så forstørre den op? Tror desværre at du kommer til at bruge en del penge på pap/karton, da du så skal op og have det i str. A3
 6. Påklædning er en rigtig svær ting.. En lille "sjov" historie.. Da mandens moster skulle giftes første gang tilbage i de glade 1960'ere, havde hun og gemalen skrevet "festligt" under påklædning. Gæsterne kom i det gode glade 60'er dress undtagen én, han var pænt opdraget og mødte op i kjole/hvidt og høj hat, - for det betyder ordet festligt hvis man slår det op De færreste i dag ved dette. Til vores bryllup havde vi skrevet: påklædning, Ja tak! Vi holdt festen i et forsamlingshus og havde det fint med at folk havde skjorte og jeans på, som nogen havde, men jeg tror at de samme mennesker, ville have iklædt sig jakkesæt hvis vi havde holdt festen på et slot eller lignende. Tror at de fleste ud fra indbydelsen og festens afholdelse, kan danne sig et indtryk af, hvad de skal have på, selvfølgelig er der altid den stive onkel der er på tværs, men det er jeg ikke sikker på at man kan undgå.
 7. Lige et meget forsinket TAK for de søde ord. Havde slet ikke set din besked Selvom beretningen tog sin tid og aldrig blev færdig, ja så er den noget af det bedste jeg har gjort, for nøj hvor er det fantastisk at tage den frem og læse bare engang imellem
 8. Vi blev gift d. 4. april i år og min buket bestod af roser, perlehyacinter og eucalyptusblade (der er en længere historie tilknyttet) prøver lige om jeg kan finde et billede. Andre blomster jeg ved at man kan få er tulipaner som jeg selv synes er rigtig smukke når de stadig er lukkede, gerbera og orkideer. Bonderoser er desværre først fremme omkring juli måned.
 9. Det er møgsvært at prissætte en kjole, især en så speciel kjole som ens brudekjole. Ang. prisen skal man dog lige huske på at en ny ejer formentlig vil have den renset og det koster meget nemt 600 kr op opefter.
 10. Kan godt huske brugeren, - eller hendes billeder, da det også er før min tid. Du finder hendes tråd her
 11. En væge kan brænde i ca. 10 timer og på ca. 1 cm olie.
 12. De er ca. 5 cm brede. Sørg for at købe dem på Ebay og ikke i danske netshops, for så er der MANGE penge at spare.
 13. Hos Hvidberg stoffer i København har de en masse fantastiske ting, men priserne er også derefter.
 14. Da min mand friede var det kunmig der fik en ring. Nu hvor vi er blevet viet har vi begge ringe på, jeg bærer dog stadig min forlovelsesring også da den er alt for flot at gemme væk. Min mand syntes at det var op til mig om han skulle have en forlovelsesring, men da han ikke ville gå med begge, mente jeg ikke at det var nødvendigt.
 15. Jaaah Pernille Beretning, beretning beretning, beretning beretning, beretning beretning. Og så tager jeg selvfølgelig lidt af æren, da det var mig du var sammen med