Oxytocin

Mad i februar?

7 posts in this topic

Vi har tænkt os at servere en bunke fisk/skaldyr til vores lille 8-personers bryllupsmiddag.

Vi ER selvfølgelig sikre på, at alle gæsterne spiser begge dele :wink:

Men nu er jeg blevet i tvivl, om det er for sommer-agtig en menu!?

Den ville se nogenlunde sådan her ud:

Det kolde:

varmrøget laks

marineret tun

stegte kammuslinger

devils on horseback (tilberedte østers med bacon)

mini urtefiskedeller

chilli/lime tigerrejer

Det varme:

HVID fisk (torsk eller havtaske feks.) stegt i serranoskinke

små blæksprutter paneret i nødderasp

- tilbehør af italiensk brød, pesto & aioli og håndskårne store "fritter".

Dessert:

Bryllupskage, som er nøddebunde (bagt helt uden mel) med limemousse, solbærmousse (eller muligvis hjemmelavet solbærsyltetøj - vi mangler at teste :wink:), overtrukket med hvid chokolade.

Er der for lidt "varme" i sådan en menu?

Har INGEN anelse om, hvad vi ellers skulle servere - og vi har ikke råd til at hyre én til at komme for at ha styr på maden (holde den varm, hælde op, servere etc.).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det var dejligt at høre! :)

Og jo - brunchen er foreløbig planlagt til "the full monty", altså æg, bacon, pølser, stegte tomater & champignon. Der er ikke lige stemning for black pudding og baked beans :lol: Og så for at lette det lidt (og til tøserne :wink:) hjemmelavet frugtyoghurt og et par gode oste.

Gæsterne må selv medbringe trillebør, for jeg orker ikke bære dem ud :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

selvfølgelig kan I servere det - det lyder super lækkert :tunge:

Til vores februar bryllup skal vi have fiske tallerken bestående af hvidvins dampede blåmuslinger, laksetartar, lakseroulede, marinerede og grillede tigerrejer samt hummer bisque med jomfru hummer i.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Synes det lyder som en helt igennem fantastisk menu - også selvom det er februar...

Eeeeeeelsker fisk og skaldyr..... (Kommer det fra datteren af en fisker... Ha ha...)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Til vores februar mad skal vi have

Forret. Jomfru hummer haler eller pandekager med fyld

Hovedret. Buffet. Argentinsk oksefilet- svine kam - kylling. Kartoffelmos spagetti carbonara og salat buffet

Dessert. Nøddekurve

Natmad. Pålægs/ostebord

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis du vil have en mere vinteragtig fiskeret, så kan du lave en lille gratin/soufflé med laks, spinat, æggemasse og en lækker smelteost. Bag og server den i små ramekiner, så ser det elegant ud, og det smager suuuperlækkert! Kan både bruges som forret og som sidedish til en hovedret.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

JEG laver ikke noget og der er kun et lille bitte "almindeligt" køkken i huset - så alt med store varme retter og sovsegryder er udelukket. Det gælder helt sikkert også for en gratin, der jo skal lige ud af ovnen og på bordet. Jeg har ikke lyst til at lave mad i "brudekjole".

Men ellers rart at høre I ikke synes det er helt ude i skoven :wink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥