Sign in to follow this  
Followers 0
Snartgiftmand

Gommens tale til brud

3 posts in this topic

Hej vil gerne høre lidt om denne tale jeg har lavet. Har endnu ikke haft den læst op høj, så om der skal rettes lidt til er nok ikke usansynligt.

Har ændret navnene til nogle fiktive i tilfælde af hun fik opsøgt et eller andet. Dog tror jeg ikke hun er her inde.

 

Kære Sara

 

 

Der gik ikke længe fra vi mødtes til jeg vidst du var den rigtige, og det skulle være os. Det gik faktisk stærkt. Og inden vi så os om var vi også kærester. Og her små 4 år efter står vi her, og som mand og kone.

 

I løbet af de 4 år har vi lært hinanden og kende, samt vores stærke og svage sider. Og der må jeg sige vi er gode til at hjælpe hinanden hvis der er behov for det. Vil faktisk sige vi gør det faktisk skide godt på vores lille hold.

 

Vi har den overbevisning vi kan alt sammen, og derved har vi lagt mange fremtidsplaner. Vi er allerede i fuldgang, vi fik gjort 2 uddannelser færdig og blev forældre sidste år. Samtidig havde jeg også friet til dig, så vi her står vi.

 

Du har bidraget med meget godt til mit liv og synes rigtig jeg kan være mig selv sammen med jer. Da du kom ind i mit liv kom du ikke alene. Du havde Line med, og det var jo fantastisk. Det fandt vi hurtig ud af sammen. Og selvom du snakker meget Line, - Ja faktisk hele tiden så er der alligevel for stille når du ikke er der i løbet af ugen. Da 3 så blev til 4 oplevede jeg det selv med egne hænder, og det er en kæmpe oplevelse du har givet mig Sara.

 

 

Så ja er sikker på vi høre sammen, og du betyder alt for mig.  Og kan jo ikke undvære dig, for hvem skulle dog tømme opvaskeren og lave mad?

 

 

Du altid smuk, morgen middag og aften. Men du dag blev alligevel overrasket over hvor godt du ser ud i dag.

 

Jeg vil slutte af med at sige en ting som jeg tit siger, Jeg elsker dig. For det kan man jo ikke sige nok.

 

Tak fordi du er dig. Er taknemlig for at stå her i dag, og have sagt Ja til dig.

 

 

 

Jeg vil også takke min sviger forældre for at tage godt imod mig i familien.

 

Til sidst vil jeg takke alle jer her i dag, både venner og familie, for at være her i dag og fejre vores dag sammen med os, her ved slutte af med at udbringe en skål for min dejlige kone

 

Edited by Snartgiftmand
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes det er en dejlig kort tale, som indeholder både humor og alvor, synes det er smukt at du nævner din papdatter og glæden ved at være sammen med hende, det vil gøre din hustru meget glad :) der er nogle mindre fejl rent grammatisk og et par steder, hvor der er sat ord ind, som ikke lige giver mening, men det er jo i småtingsafdelingen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grammatiken, stavefejl mv. har ingen betydning i denne sammenhæng. En tale er jo mere et manuskript. Det er jo sjældent sådan og også klart bedst at der ikke bliver tale om egentlig oplæsning og i givet fald kan folk heller ikke høre stavefejlene :)

Netop derfor kan det også være en god ide at dele det op i stregpunkter og for nogle inkl. mig selv vil det også være fint nok med nogle stikord. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥