Hansen

Brudekjole

9 posts in this topic

Jeg skal giftes her til Maj med min udkårne, den brudekjole jeg har er jeg glad for, nu ved jeg om jeg skrive det her, jeg er 158, hvad er bedst til mig en lang eller kort brudekjole, vil helst ikke virke for kort, min mor synes jeg skulle have en kort brudekjole, men jeg er så glad for den her brudekjole, 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis du er glad for den brudekjole du har, så ville jeg jo sige du skal bruge den. Om man ser smuk ud i sin brudekjole kommer ligeså meget an på om man føler sig smuk. 

Men siden du stiller spørgsmålet her må du jo være kommet i tvivl. 

Jeg har ikke nok forstand på kjoler til at svare på om en lang eller kort kjole er bedst når man ikke er så høj - for det er vel det du spørger om?  Jeg tror det kommer an på snittet. 

Hvorfor synes din mor du skal have kort kjole? 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så ville jeg helt klart stole mere på personalet i Lilly end jeg ville stole på din mors bedømmelse. Men allermest synes jeg du skal stole på din egen mavefornemmelse.

Jeg håber virkelig du finder ud af at træffe et valg du føler dig tilfreds med,  og at din mor kommer til at forstå det. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er selv 161, så altså kun 3 cm højere end dig. Ja vi er ikke de længste koste i skabet, men synes ikke du skal lade dig begrænse af det. Selvom du vælger en kort kjole, så vil du jo aldrig komme til at ligne en på 178, for det er du jo ikke. Synes du skal gå med den kjole, som du har det bedst med. 

 

Har du langt hår? I så fald kan du sætte dit hår højt, det giver jo en illusion om ekstra højde. Og tage nogle hæle på, hvis du kan gå i høje sko. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer