Brudekjole der gør dig helt fantastisk

Din brudekjole er det hotteste emne her på Bryllupsklar, så hvis du er en af de mange, der ikke kan få nok af kjoler så læs videre. Vi hjælper dig nemlig med at finde den perfekte drømmekjole, og giver dig gode links til smukke billedgallerier og trends. Læs også om brudekjolens historie og den overtro, der er forbundet kjolen.

Flot brudekjole der passer til dig

Vi anbefaler, at du starter med at kigge på brudekjole i en af Danmarks førende kjole butikker – besøg flere af butikkernes hjemmesider, kig på deres udvalg og lav en aftale om i de butikker, som du finder tiltalende. Det er OK at tage ud i flere butikker og sondere terrænet.

3 gode råd – sådan finder du din drømme brudekjole

Annonce ♥

1. Prøv mange forskellige typer brudekjoler

Vi har ofte erfaret, at en brud ikke ender i den type brudekjole, som hun egentlig først gik efter. Så lås dig ikke 100% fast på en bestemt type kjole men vær åben overfor at prøve noget andet også.

2. Find brudekjolen der fremhæver dine fortrin

Fokuser på hvilke af dine fortrin de forskellige brudekjoler fremhæver fx flot fyldig barm, talje, pæne arme, pæne ben, go’ røv osv. Hvis den ikke fremhæver noget som helst ved dig, så er det ikke den rigtige kjole. Heller ikke selvom ekspedienten måske er begejstret.

For uanset din størrelse og figur, så er der altid et eller andet på dig, der med god grund skal fremhæves, men det kræver den rigtige kjole.

3. Spørg alle de andre Bryllupsklar brude til råds

Står du og vakler mellem 2 drømmekjoler, så kan du gøre som mange andre brude. Load dine billeder fra prøvningen ud i vores populære bryllupsforum under Brudekjolesnak og spørg de andre, hvad de synes passer bedst til dig. Der er truffet mange vigtige brudekjole valg på denne måde.

Du kan få endnu flere gode råd til at finde din drømmebrudekjole i vores artikel om prøvning af brudekjoler

Brudekjole med stort tylskørt fra Luna Novias

Annonce ♥

Brudekjoler gennem tiderne

Hos overklassen var den hvide brudekjole allerede på mode i middelalderen, men i 1700-tallet blev røde brudekjoler populær blandt overklassen.

Helt frem til slutningen af 1700-tallet dominerede de røde kjoler, men så skiftede moden, og sorte brudekjoler blev moderne. Sort var farven på det bedre borgerskabs festtøj, så det var naturligt, at brudekjolerne også var sorte.

Dronning Victoria bar en hvid kjole, da hun blev gift med Prins Albert i 1840, og det dannede med det samme en ny trend hos overklassen. Den hvide brudekjole var tegn på luksus og overflod, da man i overklassen var ligeglad med, om brudekjolen blev beskidt. Først omkring 1920 blev det moderne blandt den almindelige befolkning at bære hvide kjoler til brylluppet.

Brudekjole fra maggie sottero

Overtro forbundet med kjolen

Der er en del overtro forbundet med brudekjolen. Du må fx ikke selv sy sin kjole, fordi hvert sting du tager, bliver til en tåre i jeres ægteskab. Den tror vi ikke på.

Hvis du får en anden til at sy kjolen for dig, så skal det sidste sting tages på selve bryllupsdagen, ellers bringer det dig uheld i ægteskabet. Den tror vi heller ikke på.

Annonce ♥

Din brudgom må også først se kjolen på selve bryllupsdagen, ellers bringer det uheld. Den tror vi heller ikke på, men vi kan godt forstå, at stort set alle brude ikke lader gommen se brudekjolen før selve brylluppet.

Brudekjole med fjer cordage fra Pronovias

Brudekjole links du ikke vil gå glip af

Vi har lavet en række fantastiske billedgallerier af sæsonens hotteste kjoler, som du bare må nyde.

På Bryllupsklar har vi også fokus på brudekjoler i plus size. Læs artiklen om brudekjoler i store størrelser, her får du gode råd til at finde din brudekjole samt et interview med Kirstine, der er en str. 54/56.

Og så må du endelig besøge vores populære bryllupsforum under Brudekjolesnak og se over 100.000 indlæg om drømmekjoler. Men vi advarer dig på forhånd, for vi ved, at du bliver dybt afhængig derinde.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup