Louise1981

Medlem
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Louise1981

 • Rank
  Hr. & Fru Meldgaard
 • Birthday 05/23/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/familien-meldgaard

Profile Information

 • Vielses dato
  19. maj 2007
 • Type vielse
  Herning kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Timring v. Herning
 1. Og her bagfra. Sender gerne flere og større billeder hvis det har interesse.
 2. Efter et dejligt bryllup, sælger jeg nu min smukke kjole. Det er en creme sincerity kjole. Den er str. 40, men er blevet lagt lidt ind hist og her. Kan sagtens lægges ud igen. Den er rigtig smuk og behagelig at have på. Den har et lille slæb bagpå, som kan hægtes op. Nypris 7.500 kr. GIV ET BUD! Vil du se nogle større billeder, så sender jeg dem gerne på mail. Kunne ikke få dem sat herind i større format end dette.
 3. Vi har denne her velbekommesang, som vi hele tiden har ville bruge. Men nu skal vi ikke have noget likør eller Bailey til kaffen, kun vin og kaffe. Så nu passer den jo ikke. Er der en venlig sjæl der kan hjælpe meget hurtigt, da hæfterne skal printes ud i aften, med en ny velbekommesang i. 1. Vi håber alle mætte blev Nu kommer der lidt kaffe. Med kager og en lille én Og så kan dansen starte. Bruden nu må svinges om Ligeså den kære gom. Spring nu bare rundt og rundt Det skulle vær’ så sundt. 1. Og når I kaffen får server’t Så må I ikke grise. Put kagen pænt i munden ind Og sid så pænt at spise. Drik så bar’ lidt Bailey til det sku’ nødig gå til spild’ Vær så god at rejse jer VI SIGER VELBEKOMM’
 4. Min elskede smukke dejlige corsage, som bare sidder super godt på mig (jeg er ikke særlig storbarmet, så jeg har et stort problem med det undertøj!), stikker lige en cm op over kjolen omme på ryggen Det er den berømte corsage herinde fra. Jeg VIL bare ha' den på, så jeg tænker på alle mulige måder man kan få den til at blive gemt under kjolen....bukke kanten og sy den fast måske? Jeg er ved at blive desperat!!!! :wacko:
 5. Jeg synes du bærer den kjole rigtig flot!
 6. Vores farver er creme og bordeauxrød. Dugen på bordene skal være creme og så skal der være bordeauxrøde bloklys på. Synes I så at servietterne skal være creme ligesom dugen eller bordeaux ligesom lysene. Jeg kan ikke rigtig bestemme mig. Af blomster kommer der til at være røde og creme roser, røde tulipaner og brudeslør.
 7. Eeeiii hvor er det bare super flot! Hvordan har du sat hjerterne fast på lysene?
 8. Er der nogen der ved hvor man kan lære brudevals i midtjylland, gerne i Herning eller omegn? Jeg har prøvet at søge på Google, men der kunne jeg ikke finde noget.
 9. Mærket er Shirley, og den sidder bare super godt! Jeg har den selv :smilie_oster03:
 10. Tak for jeres svar! Jeg har nemlig fundet de øvrige smykker til dette diadem i en dansk butik og det er nøjagtig det samme og koster under det halve af de norske smykker. Så nu skrev jeg til hende og spurgte om hun fik dette diadem hjem, og det gør hun sørme, så nu skulle den være i vinkel
 11. Er der nogen der ved hvor man kan købe dette smukke diadem i Danmark? http://www.ariela.no/product_info.php?prod...8d8346ea6b68c4c
 12. Hvor underligt, for jeg spurgte endda derinde, og også om de ikke havde et større antal der kunne bestilles hjem, men det kunne de ikke.
 13. Ja, sådan en kunne jeg altså også godt finde på at fyrer af! Der er jo en grund til at der er en SU-frist, og det er jo for at brudeparret ikke skal sidde i sidste øjeblik og stresse med bordplan, mad og alt muligt andet.