linse79

Medlem
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About linse79

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 12/09/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Tak alle sammen for alle jeres råd. Desværre gik min pc i stykker lige op til brylluppet så jeg nåede slet ikke at læse jeres svar. Og jeg fik heller ikke synget nogen sang. men vi var lykkelige alligevel. men tak for hjælpen. Knus helene.
 2. Gerne dansk.. Men engelsk er også iorden
 3. Hej Alle sammen, her i sidste øjeblik har jeg besluttet at jeg vil synge en sang for min kære mand. Problemet er at jeg ikke er særlig god til at synge og derfor gerne vil ha en som ikke ligger for højt i tonelege og heller ikke for lavt. Har i nogle ideer?? Knus helene som altid for de mærkeligste ideer i sidste øjeblik og ender med at blive helt stresset jobbar
 4. HVor er I bare smukke, I ser bare så lykkelige ud. Tusind tillykke
 5. Det er bare noget rigti L.... Da jeg nu ikke kan nå at købe dem da leveringstiden er 5-10 hverdage
 6. Lørdag blev jeg taget med bukserne ned. Eller det føltes ihvertfald sådan. Tøserne hentede mig kl 9.00, havde godt på fornemmeren at de ville komme, der var jo trods alt kun 2 weekender at vælge imellem. De havde lavet lækker morgenmad :-) (der kom 14) Bagefter fik jeg slør og prinsessekrone på, som jeg skulle bære hele dagen. Og så begyndte vi at gå ned mod byen. HVor vi ankom til hypnose. Det var bare så fedt. Vi lærte at arbejde med vores ubevidste sind, og gå i trancer. Meget facinerende. Bagefter skulle vi ud og sejle i en gummibåd. Der var plads til 12 hvilket jo var helt fint da der var 2 gravide som ikke ku deltage i det her. Båden sejlede ca 90 km i timen, det gik bare sindsygt stærkt og var noget af det fedeste jeg har prøvet. han sejlede os til ven, hvor vi fik frokost. 1½ time efter hentede han os og sejlede os hjem igen. Så blev jeg ellers udstyret med en kurv fyldt med blomster som skulle sælges. Det gik nu fint ned mod Helsingør station, og kek var man da da man tog 40 kr for en rose hehe. Vi tog toget til kbh, og videre til hvidovre, jeg var spændt og ved at være godt beruset, da de hældte på mig. Både breezers og masser gajol shots. Tror på daværende tidspunkt at jeg oppe på en halv flaske. puhaaa :champis2: I hvidovre trådte vi ind i et hus og der stod en kvindelig stripper. Hehe tænkte jeg skal hun strippe for mig. Men nææ nej. Jeg skulle strippe for dem, og hun skulle lære mig hvordan Det var totalt grænse overskridende. Men hvor var det bare fedt. Showet skal jeg gemme og gi til min kære mand meget snart. Skal bare lige øve lidt. Da vi var færdige tog vi ind og fik mexicans mad. Mums det elsker jeg bare. Vi var 5 som tog videre i byen og resten tog hjem. Det var den fedste dag, og jeg ku ikke ha ønsket mig noget anderledes. De kender mig bare de tøser. Og jeg er taknemlig for at de ville arrangere en sådan dag for mig. Sikke en smøre. Men var da nød til at skrive om det. Knuser Helene.
 7. Hun er da bare nuser.Vi er også Beagle elskere, og her er vores Bianca, hun er nu 3 år :-)
 8. Ihh hvor har jeg ventet spændt på billeder, og tænkte på jer flere gange i lørdags da vejret jo var hel fantastisk. Håber dagen blev præcis som du havde drømt om. Endnu engang tillykke.
 9. Der ser bare ud som om du havde den fedeste dag. Det er bare det bedste at ha en dejlig flok tøser som fejre en :-)
 10. Sikke nogle skønne billeder, det ser ud som om jeres bryllupsdag har været rigtig dejlig. Noget møj med toppen og håret, men det blev jo oversat af den store dag. Jeg syntes ihvertfald du ser smuk ud Stort tillykke
 11. I ser bare så lykkelige ud. utrolig flotte billder Tillykke med dagen
 12. Perfekt håber de svarer lynhurtigt.. Du gir mig lige et praj ikk
 13. Meget smuk kjole :hearts:
 14. Ja men det er da vildt irreterende hvis det er en fejl. for jeg skulle bestille dem inden imorgen hvis jeg skal nå at ha dem inden brylluppet. Åhh nu blir jeg vildt irreterret :banned:
 15. Sikke nogle skønne billleder. Stort tillykke med jeres store dag