Snut14

Medlem
 • Content count

  1,094
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Snut14

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/25/1976

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  d.19 august 2006
 • Lokation
  Odense
 1. Så vil jeg ikke anbefale dig at høre Villy Søvndahs tale om den globale opvarmning, det er bare ikke godt. Ved godt at det ikke har noget med bryllupper at gøre men gisp
 2. Jeg har ikke set dig før i kjolen og har lyst til at svare dig hudløst ærligt, for det er jo ikke en anden bryllupsdag. Som nogle andre skriver så ville et skørt give kjolen et lille løft, det behøver jo ikke at være et stort skørt, man kan jo godt få et lille skørt, der bare løfter kjolen lidt, så den ikke ser så slunken ud. Jeg synes at kjolen i sig selv er flot, men er fuldstændig enig i at ærmerne enten ikke sidder det rette sted eller ikke går i hak med din facon. Hvis du ikke er glad for at vise skuldre (selvom jeg synes du har flotte skuldre) så kunne jo enten en bolero af en art, sjal eller stola kunne bæres i kirken og lidt til festen, hvorefter du så kan give den gas og tage den af. Jeg har været lidt fræk og haft dit billede i photoshop og taget ærmerne af, det er sket lidt hurtigt, så beklager hvis du synes dine skuldre ikke er helt som de plejer at være, det var mere for at vise dig kjolen uden. Jeg synes jeg kan se et lag chiffon eller andet let stof nede på skørtet, dette kunne måske videreføres i et sjal eller andet du gerne vil have til armene, altså noget let. Rent teknisk så synes jeg at kjolen er flot og den klær dig også, men i højre side på billedet, altså din venstre side, da synes jeg den er lidt gennemsigtig (altså at man kan se syningen lidt for tydeligt og man kan se at den sidder stramt (hvilket den skal, men man burde ikke kunne se det(forstår du hvad jeg mener?)), men dette kunne måske afhjælpes med en corsage indenunder(en enkelt uden broderi).jeg tror jeg tager fejl ang. det med at den er gennemsigtig i syningen, det er vist bare fordi den skinner på billedet Jeg synes det er godt at du spørger, for hvis jeg havde kunne nå at ændre noget på min kjole, så havde jeg gjort det. Den blev for løs, så den svuppede op hele tiden, den var ligesom din uden ærmer og i dag ville jeg nok få syet snører i, så jeg kunne stramme den. Men jeg er vild med skørtet på din, den ser meget flot og let ud ;-)
 3. ærmet. Vil bare lige tilføje at kjolen jo kan bestilles hjem og deres størrelser er ret ens, har haft en mani med at købe monsoon kjoler online på ebay brugt, da de sælger mange festkjoler som kun lige er blevet brugt en gang eller slet ikke. Det er netop det der er godt ved mærket at det ikke er så stor forskel inden for størrelsen. Husk en kjole uanset hvor den er fra kan jo i hvert fald syes ind og jeg fik kjolerne godkendt ved et renseri, idet nogle festkjoler fra andre mærker reklamere med at det er silke i kjolerne og når de så er renset så går det ikke godt, men monsoon er et godt mærke ifølge dem jeg snakkede med.
 4. ej hvor sjovt, jeg skulle lige til at lægge billeder ind på siden, med selv samme smukke kjole fra monsoon :-)
 5. Hov havde lige overset at der stod svag olivengrøn, så de dur nok ikke. Der var sølvfarvede kjoler derinde, men priserne lidt høje.
 6. Har lige været lidt inde og kigge, men der er nok ikke noget. Man kan bestille hjem til dk. Jeg ved ikke lige hvilken prisklasse du vil have I? men her er nogle bud eller tag et kig. Monsoon Held og lykke forresten en af kjolerne er en buksedragt, som måske ikke var så piget, det er den grå med sommerfugle.
 7. eller lagt ud i hjertekranse på plænen eller ved indgangen
 8. Tror at det vil se rigtig godt ud lagt på bordet ligesom i det sidste billede eller i lange flettede kranse. Plus hvis man ikke har noget imod at ofre en græsplæne og man skal holde have bryllup i det tema, så kunne man jo så nogle ekstra, så det blev helt gult eller hvidt i forholdt til hvor langt de når.
 9. kortene hvorfra billedet er af, kan bestillet hos fantasydesign, som også laver initialer på servietter, håndklæder osv. kunne forestille mig en flot buket med rødkløver blomst, lavendel og andre grøftekants blomster. Undskyld hvis jeg spammer din tråd
 10. smuk lykke. Farvetema mørkegrøn og lilla
 11. Hej gode ideer En anden blomst jeg undre mig over ikke er mere brugt, både fordi dens artsfælle eller blade bringer jo held og lykke. Og det er en blomst, som jeg personligt dufter rigtig sommeragtig, får tankerne hen på en skøn eng. Det er kløverblomsten, især den der er lilla, som også tørrer rigtig fint. den ville være smuk i en krans, i fade med vand, hvor de så flyder rundt osv. Dertil kunne man så have temaet med firkløveren. Selvfølgelig er den ikke så let at finde som mælkebøtten, men man kan vist også så den selv hjemme i haven.
 12. Hej hvor er den bare sød, lidt ærgerligt at min mand ikke havde den ide, for det er lige ham. Men okay solnedgang nede på stranden på Fanø var nu helt perfekt, men det der havde været lige os begge to, som hver gang Bilka har 40 % rabat køber alt for meget ind, ups Vi var så nørdet på andre måder havde en formel med i vores invitation(formlen blev også brugt til Boudoir billedern), som når den blev tegnet i en graf blev til et hjerte og så var vores topfigur Homer og Marge + Bart, da vi havde Emil på 2 :-) Men hvor er det en fed og original måde at fri på.
 13. Kan lige tilføje at det er et godt område og huspriserne der og så i Hollufpile ikke just er af de billige, så det er også en god pris. Det kan måske godt være at det tager 20 min med bussen, men ca 5 min til rosengårdscentret, bilka, idemøbler og ikea. Vi har boet i noget der ligger lige overfor Hollufpile nemlig Tornbjerg og det har vi været rigtig glade for. Nu er vi så flyttet til jylland, det er også skønt, men kan godt mærke at vi har været lidt forkælet med hensyn til indkøbsmuligheder :-) Smuk park at gå tur i, der vil jeg anbefale Hollufgård park, som er en åben have (vi blev fotograferet der, da vi blev gift)
 14. Hej Jeg var inde på ebay den anden dag og søgte tilfældigt på lego og se lige hvad der kom frem. De koster omkring vist nok 40 kr + porto Men fås i mange forskellige udgaver og er ca 5 cm høje, hvis man som jeg har en lego tosset mand i huset, så er det måske en anderledes ide til en topfigur. Sarah