xenobia

Medlem
 • Content count

  1,816
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xenobia

 • Rank
  Xenobia
 • Birthday 08/23/1978

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.xenobia.info

Profile Information

 • Vielses dato
  29. juli 2006
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ballerup
 • Interesse
  Blev gift med min dejlige Boris 29/7 2006 ved et fantastisk bryllup i Holmens Kirke.

Recent Profile Visitors

1,501 profile views
 1. Hej Helle :)

  Tillykke med forlovelsen. Jeg har godt nok ikke været på BK længe, men nu må jeg hellere huske at logge på i ny og næ, så jeg kan følge med i din planlægning af den store dag.

  Knus Dorthe :)

 2. Jeg er uddannet laborant og jeg arbejder på retsmedicinsk hvor jeg er med til at lave dna profiler for politiet i straffesager. Meget spændende arbejde. Min mand er grafiker og systemkoordinator på et større trykkeri.
 3. Tillykke med det flotte resultat.
 4. Nøj hvor er den kjole bare flot!
 5. Har stadig ikke hørt fra sælger. Nu har mægler overtaget "sagen", vi hørte fra mægler den anden dag og han skrev, at han heller ikke kan komme i kantakt med sælger, men at han prøver meget ihærdigt.
 6. Stort tillykke med huskøbet. Hver er det bare et super lækkert hus! Hvor stort er det og hvor mange værelser ? Jeg husker stadig følelsen af at have købt huset, det var så surrealistisk, gik helt rndt i en rus i lang tid, men der gik også næsten et halvt år fra vi havde skrevet under til vi overtpg huset. Nu er det lidt over en måned siden vi flyttede ind og vi nyder det i fulde drag. Er simpelthen så glade for huset og haven. Bare det at have ens eget, der er simpelthn pragtfuldt.
 7. Spøgte lidt med at vi bare sætter en masse fejlalarmer i gang, så sælgers telefon får alle opkaldene, så kan det være han til sidst giver os teknikkerkoden. Problemet er også, at vi ikke kan tage strømmen i huset, for så går alarmen i gang hvis vi ikke har teknikkerkoden. Der skal også skiftes noget i den der dims der hænger uden på huset som larmer når alarmen går og det kan også kun gøres når vi har teknikkerkoden.
 8. Problemet er at vi HAR prøvet at kontakte sælger, men telefonen bliver bare ikke taget (er hans private mobil) og den gang den blev taget sagde manden i telefonen at han ikke havde solgt noget hus men at x ville være ved telefonen i morgen, så kunne vi ringe der! Det er så 1½ uge siden.
 9. Mægler virkede bare "irriteret" over det i den mail han havde skrevet tilbage til min mand. Blandt andet stod der:" Så kontager JEG DIG!"
 10. Jeg forstår dig fuldt ud. Jeg er ikke sikker på om jeg vil have børn og min mand til "som udgangspunkt" ikke have børn, men hvis jeg vil vil han være der for mig. Jeg er 29 og min mand er 31. Men er også ved at brække mig over at folk evig og altid spørger om vi ikke også snart skal i gang, om det ikke er på tide og ikke mindst, at vi skal passe på at vi ikke bliver for gamle, for hvis vi nu ikke kan få børn og skal i behandling kan vi lige så godt begynde med det samme!!!!
 11. Vi har i et par uger nu prøvet at komme i kontakt med sælger (forgæves), da min mand skal til at ordne den alarm der hørte med til huset. Vi har godt nok fået oplyst koden til alarmen, men vi har ikke fået oplyst teknikkerkoden, hvilket vil sige, at vi ikke kan ændre hvem alarmen ringer til hvis den skulle begynde. Den står nu til at kontakte sælger.Men som sagt svarer sælger ikke på hans private telefon, den eneste gang den er blevet svaret var det en eller andet der sagde at han ikke var sælger (lød som ham) og sagde at han ikke var til stede og ville være der dagen efter. Nu har vi så skrevet til mægler og på hans svar lyder det som om det er "forbudt" at kontakte sælger efter overtagelsen af huset. Skrev at han ville tage kontakt til sælger og han mælger ville ringe til os derefter. Man man ikke kontakte sælger når man har overtaget?
 12. Stort tillykke med uddannelsen!
 13. De sidste billeder.
 14. Lige par par stykke mere af badeværelset og udestuen.
 15. Så fik vi nøglerne til huset kl 21 i går aftes. Smider et par billeder ind, dog er kvaliteten ikke i top, da det var bælgragende mørkt. Køkkenet og noget af stuen.