xenobia

Medlem
 • Content count

  1,816
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xenobia

 1. Fik lige den idé, at oprette en tråd, hvor vi kan vise hinanden vores kjoler - hvordan de ser ud på modellen og så på os selv! Der jo jo ret ofte en kæmpe forskel. Håber I vil være med...
 2. Hej Helle :)

  Tillykke med forlovelsen. Jeg har godt nok ikke været på BK længe, men nu må jeg hellere huske at logge på i ny og næ, så jeg kan følge med i din planlægning af den store dag.

  Knus Dorthe :)

 3. AV AV AV AV - hvor jeg dog hader de pokkers myg. De æder mig hver eneste nat. I morges vågnede jeg op med tre nye stil til samllingen. Somom jeg ikke har nok i forvejen! Får nye hver eneste dag efterhånden. Jeg må smage enormt godt, da Boris endnu ikke har fået et eneste, dybt uretfærdigt. Det værste er at de bliver kæmpe store og hævede. De klør og ikke mindst går de ondt. Kan simpelthen ikke tåle dem! Så har kløestillende creme til at smøre på og tager benedryl om aftenen og om morgenen for at undgå de hæver for meget. Ligner efterhånden noget der er løgn - min albue harjeg ikke rigtig kunne strække ud pga hævelse, kan ikke holde ud til at have sko på min højre fod, da der sidder er stil på anklen hvor skoen rammer. Og så er der dem op af armene og ikke mindst benene - blandt andet ét midt på hvert knæ! Ja ja - er virkelig charmerende at se på... Har I et eller andet mirakelmiddel det kunne forhindre mig i at få flere ? ? ?
 4. Jeg er uddannet laborant og jeg arbejder på retsmedicinsk hvor jeg er med til at lave dna profiler for politiet i straffesager. Meget spændende arbejde. Min mand er grafiker og systemkoordinator på et større trykkeri.
 5. Tillykke med det flotte resultat.
 6. Nøj hvor er den kjole bare flot!
 7. Vi har i et par uger nu prøvet at komme i kontakt med sælger (forgæves), da min mand skal til at ordne den alarm der hørte med til huset. Vi har godt nok fået oplyst koden til alarmen, men vi har ikke fået oplyst teknikkerkoden, hvilket vil sige, at vi ikke kan ændre hvem alarmen ringer til hvis den skulle begynde. Den står nu til at kontakte sælger.Men som sagt svarer sælger ikke på hans private telefon, den eneste gang den er blevet svaret var det en eller andet der sagde at han ikke var sælger (lød som ham) og sagde at han ikke var til stede og ville være der dagen efter. Nu har vi så skrevet til mægler og på hans svar lyder det som om det er "forbudt" at kontakte sælger efter overtagelsen af huset. Skrev at han ville tage kontakt til sælger og han mælger ville ringe til os derefter. Man man ikke kontakte sælger når man har overtaget?
 8. Har stadig ikke hørt fra sælger. Nu har mægler overtaget "sagen", vi hørte fra mægler den anden dag og han skrev, at han heller ikke kan komme i kantakt med sælger, men at han prøver meget ihærdigt.
 9. Stort tillykke med huskøbet. Hver er det bare et super lækkert hus! Hvor stort er det og hvor mange værelser ? Jeg husker stadig følelsen af at have købt huset, det var så surrealistisk, gik helt rndt i en rus i lang tid, men der gik også næsten et halvt år fra vi havde skrevet under til vi overtpg huset. Nu er det lidt over en måned siden vi flyttede ind og vi nyder det i fulde drag. Er simpelthen så glade for huset og haven. Bare det at have ens eget, der er simpelthn pragtfuldt.
 10. Spøgte lidt med at vi bare sætter en masse fejlalarmer i gang, så sælgers telefon får alle opkaldene, så kan det være han til sidst giver os teknikkerkoden. Problemet er også, at vi ikke kan tage strømmen i huset, for så går alarmen i gang hvis vi ikke har teknikkerkoden. Der skal også skiftes noget i den der dims der hænger uden på huset som larmer når alarmen går og det kan også kun gøres når vi har teknikkerkoden.
 11. Problemet er at vi HAR prøvet at kontakte sælger, men telefonen bliver bare ikke taget (er hans private mobil) og den gang den blev taget sagde manden i telefonen at han ikke havde solgt noget hus men at x ville være ved telefonen i morgen, så kunne vi ringe der! Det er så 1½ uge siden.
 12. Mægler virkede bare "irriteret" over det i den mail han havde skrevet tilbage til min mand. Blandt andet stod der:" Så kontager JEG DIG!"
 13. Jeg forstår dig fuldt ud. Jeg er ikke sikker på om jeg vil have børn og min mand til "som udgangspunkt" ikke have børn, men hvis jeg vil vil han være der for mig. Jeg er 29 og min mand er 31. Men er også ved at brække mig over at folk evig og altid spørger om vi ikke også snart skal i gang, om det ikke er på tide og ikke mindst, at vi skal passe på at vi ikke bliver for gamle, for hvis vi nu ikke kan få børn og skal i behandling kan vi lige så godt begynde med det samme!!!!
 14. Om bare 3 dage er vi husejere, noget vi har ventet på siden vi i starten af oktober sidste år skrev under på vores hus. Så vi har ventet i næsten et halv år på at huset skulle blive vores. Vi glæder os helt vildt meget til på tirsdag klokken 12.00 hvor vi skal have overdraget nøglerne, aflæst målere mm og så skal der ellers arbejdes hård på at lave en hurtig istandsættelse af soveværelset - tapet ned, fræse elektrikerrør ind i væggen til kabler og ledninger, sandspartle, sætte væv op, vævsfylder og male. Håber det kan nås til lørdag, hvor vi flytter! Ville bare lige dele min ufattelig glæde og spænding med alle jer dejlig piger
 15. Stort tillykke med uddannelsen!
 16. De sidste billeder.
 17. Lige par par stykke mere af badeværelset og udestuen.
 18. Så fik vi nøglerne til huset kl 21 i går aftes. Smider et par billeder ind, dog er kvaliteten ikke i top, da det var bælgragende mørkt. Køkkenet og noget af stuen.
 19. Min mand fik lov til at bestemme brudebuketten. Jeg havde vist ham nogle billeder af diverse buketter som jeg godt kunne lidt og han havde spurgt mig ud til hvilke farver der ville passe bedst til kjolen. Desuden bestemte han også blomsterne til borddekorationerne helt alene, da de skulle passe til brudebuketten.
 20. WOW - det er simpelthen en af de smukkeste kjoler jeg har set! Du ser vidunderlig ud i den!
 21. Hold da helt ferie det er en fantastisk kjole ud har købt dig - og til en helt fantastisk pris. Glæder mig til at se et billede af dig i kjolen, når du har fået den rettet til.
 22. Du er bare for sej Anna!
 23. Hvor ser du bare vildt fantastiske godt ud i den kjole. Så smuk!
 24. Hvor er hun blevet fin
 25. Jeg fik desværre ikke set det, men læste historien her Der kan programmet også ses.