JosephineL

Medlem
 • Content count

  1,987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

JosephineL last won the day on March 7 2014

JosephineL had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

About JosephineL

 • Rank
  There is a crack in everything. That's how the light gets in
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Jeg fik handlet to med i prisen hvor jeg købte kjolen - et meget langt og et kort som jeg brugte foran ansigtet i kirken (altså samtidig med jeg havde det lange i på klassisk vis) og som riveslør. Desuden købte jeg et meget fint langt slør med blondekant brugt på gul og gratis. Det havde været rigtig dyrt. Jeg havde drømt om et blondeslør men det passede ikke til min kjole synes jeg. Til gengæld var det perfekt på boudoirbillederne, og jeg solgte det videre til samme pris jeg selv havde givet. Hvis du har lidt god tid ville jeg lede efter et brugt slør, her, på dba eller guloggratis. Man kan også købe slør på ebay m.fl. men der skal man altså se sig lidt for (og det er jo svært på forhånd). Har set nogle skrækkelige stive slør derfra.
 2. Jeg har det jo generelt sådan med ultimatummer at de må bare falde tilbage på dem der stiller dem. "Vil I ikke komme hvis ikke hunden(/min anden fætters kone/mine børn/min nye kæreste/fortsæt selv) også bliver inviteret? Det var ærgerligt, vi har jo inviteret DIG fordi vi meget gerne vil se dig. Men så må det jo være sådan". (Og så må de i øvrigt selv holde en stor og dyr fest hvis de vil have endelig indflydelse på gæstelisten). Alt med måde, for de fleste gæster er jo også mennesker man skal se fremover, og have et godt forhold. Men det her er ret langt ude i min verden - at insistere på at tage sin hund med til bryllup. Hvis den ikke kan være alene er det på høje tid at arbejde på at finde en løsning på det, bryllup eller ej. Træning i at være alene hjemme, eller en god pasning eller noget. Arj, det må være svært når det sådan er en der er tæt på jer der stiller det ultimatum. Men helt ærligt - man tager ikke hunde med til brylllup. Hvad hvis det havde været en begravelse - skulle den så også med der. Jeg ville nok tage det stille og roligt (på overfladen i hvert fald) og sige et eller andet i stil med at det vel nok er ærgerligt hvis de ikke kan være der begge to hele tiden fordi de skal skiftes til at passe hund. Fordi I gerne vil se alle dem der er inviterede. Men at hvis det er den måde de kan få det til at fungere på, så må det jo være sådan.
 3. Så smukke billeder! I ser dejlige ud sammen, og du er bare så chic i den kjole altså
 4. Dem brugte vi, og havde en god oplevelse med det. Ved dog ikke om de kan lave invitationer med tre sider i.
 5. Linket siger noget om Nuran og Aagaard, så prøv at lede efter de navne
 6. Der er oss´mig - jeg er ikke på så tit men tjekker ind imellem om der er nyt i den her tråd
 7. Jeg synes ellers normalt det er ok at invitere nogen børn og ikke andre - det gjorde vi selv. Vi delte dem også op som I gør, altså vi havde børn med som betød noget for os og andre blev ikke inviteret fordi vi ikke har samme forhold til dem. Men altså lige i det tilfælde du beskriver der, der synes jeg ikke det går ikke at invitere drengen. Han er jo på en måde stedsøster til det barn I har inviteret med, og de bor sammen. I inviterer jo også et andet barn fordi I synes at det bliver I nødt til, ikke fordi I egt. har lyst til at have det med. Hvadenten du synes at din søster og kæresten ikke har været sammen længe nok, så er de kærester og bor sammen og opfatter på en eller anden måde sig selv som familie - så kan man ikke invitere det ene barn i en familie og ikke det andet. Synes jeg altså. Men som andre skriver, når det kommer til stykket kan I jo gøre som I vil - det er jo jer der inviterer til fest.
 8. Har også hørt en del være glade for hotellet i Aabybro - kan ikke lige huske navnet men der er vist ikke så mange.
 9. Lindholm Høje
 10. Hvor er du altså bare smuk! Må stemme i, det klæder dig virkelig med det mørke hår. Fantastisk kjole, fantastisk slør, hårsmykke og det hele. Har jo kigget herind for at se hvornår der kom noget om jeres bryllup. Hvor har I fotograferet, og hvem var det nu der var jeres fotograf?
 11. Jing Fong - kinesisk i Chinatown. Lille indgang, stor rullende trappe op og så et enormt lokale. Spøjst sted, fuldt af kinesere, tror det er ret autentisk kinesisk mad, inkl hele hønsefødder. God tur, NY er dejlig
 12. Peter Lugers Steakhouse Alt hvad man forestiller sig omkring kæmpe amerikanske lækre bøffer, hvis man er til det altså.
 13. Til lykke til dig. Håber I får en fantastisk dag. Håber Johannes er lige så fantastisk som han var ved vores bryllup. Glæder mig sådan til at se billeder og læse om jeres store dag.
 14. Jeg så de fedeste billeder tager ude på den gamle dyrskueplads, i staldene. Ikke helt indendørs men alligevel
 15. Jeg synes det med svømmehallen lyder supersjovt og anderledes.men kan godt se jeg er i mindretal. Jeg ville også synes ideen med et veterantog var sjov, eller båden. For forslag skal du nok skrive hvorhenne i nærheden I gerne vil holde det.