JosephineL

Medlem
 • Content count

  1,987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by JosephineL

 1. Jeg fik handlet to med i prisen hvor jeg købte kjolen - et meget langt og et kort som jeg brugte foran ansigtet i kirken (altså samtidig med jeg havde det lange i på klassisk vis) og som riveslør. Desuden købte jeg et meget fint langt slør med blondekant brugt på gul og gratis. Det havde været rigtig dyrt. Jeg havde drømt om et blondeslør men det passede ikke til min kjole synes jeg. Til gengæld var det perfekt på boudoirbillederne, og jeg solgte det videre til samme pris jeg selv havde givet. Hvis du har lidt god tid ville jeg lede efter et brugt slør, her, på dba eller guloggratis. Man kan også købe slør på ebay m.fl. men der skal man altså se sig lidt for (og det er jo svært på forhånd). Har set nogle skrækkelige stive slør derfra.
 2. Jeg har det jo generelt sådan med ultimatummer at de må bare falde tilbage på dem der stiller dem. "Vil I ikke komme hvis ikke hunden(/min anden fætters kone/mine børn/min nye kæreste/fortsæt selv) også bliver inviteret? Det var ærgerligt, vi har jo inviteret DIG fordi vi meget gerne vil se dig. Men så må det jo være sådan". (Og så må de i øvrigt selv holde en stor og dyr fest hvis de vil have endelig indflydelse på gæstelisten). Alt med måde, for de fleste gæster er jo også mennesker man skal se fremover, og have et godt forhold. Men det her er ret langt ude i min verden - at insistere på at tage sin hund med til bryllup. Hvis den ikke kan være alene er det på høje tid at arbejde på at finde en løsning på det, bryllup eller ej. Træning i at være alene hjemme, eller en god pasning eller noget. Arj, det må være svært når det sådan er en der er tæt på jer der stiller det ultimatum. Men helt ærligt - man tager ikke hunde med til brylllup. Hvad hvis det havde været en begravelse - skulle den så også med der. Jeg ville nok tage det stille og roligt (på overfladen i hvert fald) og sige et eller andet i stil med at det vel nok er ærgerligt hvis de ikke kan være der begge to hele tiden fordi de skal skiftes til at passe hund. Fordi I gerne vil se alle dem der er inviterede. Men at hvis det er den måde de kan få det til at fungere på, så må det jo være sådan.
 3. Så smukke billeder! I ser dejlige ud sammen, og du er bare så chic i den kjole altså
 4. Dem brugte vi, og havde en god oplevelse med det. Ved dog ikke om de kan lave invitationer med tre sider i.
 5. Linket siger noget om Nuran og Aagaard, så prøv at lede efter de navne
 6. Der er oss´mig - jeg er ikke på så tit men tjekker ind imellem om der er nyt i den her tråd
 7. Jeg synes ellers normalt det er ok at invitere nogen børn og ikke andre - det gjorde vi selv. Vi delte dem også op som I gør, altså vi havde børn med som betød noget for os og andre blev ikke inviteret fordi vi ikke har samme forhold til dem. Men altså lige i det tilfælde du beskriver der, der synes jeg ikke det går ikke at invitere drengen. Han er jo på en måde stedsøster til det barn I har inviteret med, og de bor sammen. I inviterer jo også et andet barn fordi I synes at det bliver I nødt til, ikke fordi I egt. har lyst til at have det med. Hvadenten du synes at din søster og kæresten ikke har været sammen længe nok, så er de kærester og bor sammen og opfatter på en eller anden måde sig selv som familie - så kan man ikke invitere det ene barn i en familie og ikke det andet. Synes jeg altså. Men som andre skriver, når det kommer til stykket kan I jo gøre som I vil - det er jo jer der inviterer til fest.
 8. Har også hørt en del være glade for hotellet i Aabybro - kan ikke lige huske navnet men der er vist ikke så mange.
 9. Lindholm Høje
 10. Hvor er du altså bare smuk! Må stemme i, det klæder dig virkelig med det mørke hår. Fantastisk kjole, fantastisk slør, hårsmykke og det hele. Har jo kigget herind for at se hvornår der kom noget om jeres bryllup. Hvor har I fotograferet, og hvem var det nu der var jeres fotograf?
 11. Jing Fong - kinesisk i Chinatown. Lille indgang, stor rullende trappe op og så et enormt lokale. Spøjst sted, fuldt af kinesere, tror det er ret autentisk kinesisk mad, inkl hele hønsefødder. God tur, NY er dejlig
 12. Peter Lugers Steakhouse Alt hvad man forestiller sig omkring kæmpe amerikanske lækre bøffer, hvis man er til det altså.
 13. Jeg så de fedeste billeder tager ude på den gamle dyrskueplads, i staldene. Ikke helt indendørs men alligevel
 14. Jeg synes det med svømmehallen lyder supersjovt og anderledes.men kan godt se jeg er i mindretal. Jeg ville også synes ideen med et veterantog var sjov, eller båden. For forslag skal du nok skrive hvorhenne i nærheden I gerne vil holde det.
 15. EC FOTO i Hjørring
 16. Jeg fik lavet billeder hos hende og er meget tilfreds med fotograferingen som var en super oplevelse. Jeg var lidt sent ude med at få taget billederne, og det blev noget presset med at få dem leveret. Det var svært at få kontakt med hende da album ikke kom som bestilt. Billederne var flotte, og min mand var meget glad for dem.
 17. Vi brugte 1 1/2 time og det var IKKE for meget, det var 5 min gang fra feststed så der var ikke indregnet kørsel.
 18. Chie Mihara er også mit bud. Skønne sko, også til os med bredere plader. Fås i diverse webshops indenlands og udenlands, designeren har også en webshop selv.
 19. EC FOTO i Hjørring
 20. Ec FOTO Hjørring
 21. Jeg vil give den person ret der sagde her i tråden at man jo må gøre op med sig selv hvor gerne man vil have solgt - har man god tid kan man jo sætte den pris man vil have og så sætte sig til at vente. Dog med det in mente at hvis man venter for længe, altså hvis den har stået til salg meget længe og er en adskillige år gammel model, så hjælper det altså ikke altid salget. Jeg er ikke helt enig i at man som sælger skal prissætte så man kan gå ned i pris. Når jeg sælger noget undersøger jeg markedet for lignende ting, og sætter så en pris jeg synes er fair. Til gengæld handler jeg ikke ret meget om prisen, højst om porto hvis man køber flere ting eller noget i den stil. Jeg synes ikke det er spor uforskammet at byde det halve af prisen en ting er sat til, men jeg svarer bare nej tak til bud. Jeg gider ikke bruge lang tid på at skrive frem og tilbage om det. Er prisen rigtig er der flere der kigger på tingene, og dermed en større potentiel køberskare. De fleste af dem prøver ganske rigtigt på at handle prisen ned men det går hurtigt op for dem at det ikke sker, og at prisen i øvrigt stort set er den samme som der ellers forlanges for en lignende vare. Princippet virker stort set altid for mig. Jeg kiggede også en del brugte kjoler og mange af dem er stadig til salg.... Og det er altså halvandet-to år siden jeg sådan for alvor begyndte på kjolejagten. Jeg synes også tit de er sat meget højt. Personligt ville jeg aldrig give mere end halv pris for noget brugt, og så skulle det være noget jeg virkelig gerne ville have, ellers vil jeg helt ærligt ikke engang give det. Jeg har også set kjoler annonceret med en nypris som er højere end det jeg har set dem til salg som nye til. Omforandringer og sådan regnede jeg ikke som en del af kjolens nypris - jeg kan godt se at ophæftning af slæb og sådan også er til fordel for den nye ejer af kjolen. Men ellers tænkte jeg at det primært var for at få kjolen til at passe den oprindelige ejer, og ikke rigtig vedkom mig der jo selv måske skulle omkring en skrædder. Jeg ville nok ikke have overvejet en ikke-renset kjole. For tænk hvis der var pletter der ikke gik af. Nåja, ang kjoler købt på udsalg der har været prøvet før - det kan kjoler købt til mere eller mindre almindelig pris også godt have været, prøvet altså. Visse steder bestiller de kjoler hjem når der er købt en, men der er jo også steder man køber den der hænger i butikken, og ikke altid til udsalgs- eller tilbudspris. Og trådstarters undren over prisen på en brugt kjole der oven i købet er i stykker - den deler jeg helt og aldeles. Det ville jeg aldrig give, heller ikke for en eller anden designers kjole.
 22. Det gør jeg for der fik jeg taget mine boudoirfotos til min mands morgengave. Jeg følte mig rigtig godt tilpas hos hende og hun har taget nogle superflotte billeder. Kommunikationen er ikke alt for god, hun var længe om at besvare mails og telefonopkald tror jeg aldrig hun svarede på? Men vil nu gerne anbefale hende, jeg tror bare man skal være ude i lidt bedre tid end jeg var. For jeg nåede at få lidt sved på panden over kun at modtage billederne 2-3 dage før vi skulle afsted til Bornholm hvor vi blev gift. Hun var gravid da jeg fik taget billeder i august så måske du lige skal forhøre dig om hun er på barsel eller noget. Og glæd dig i øvrigt, det var så fed en oplevelse.
 23. Jeg havde nude med sort søm. Hvidt er også pænt men de andre passede bedre til resten af undertøjet
 24. Jeg havde en brudekrone med perler 2 slør (et langt og et kort foran som efter kirken blev fjernet og genbrugt senere som riveslør) blå sko undertøj, trusser, strømpeholder og strømper i hudfarvet/rosa og med sorte accenter strømpebånd en taske - kunne sagtens være nøjedes med en meget mindre en, min veninde fragtede den rundt for mig øreringe - morgengave fra HrMand, store hængende perler med guld/diamanter armbånd med blonder og perler fjervest