mumimor

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mumimor

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/18/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  07-07-07
 • Type vielse
  I kirke
 • Interesse
  Børn, hus og have. Og at tjekke bryllupssider.
 1. Min mand er brandmand ved falck i Svendborg, og de stillede op med 9 mand og 3 biler.
 2. Her er et par fra mig.
 3. Se vejret nu, det ser meget bedre ud end for 1 uge siden...
 4. Min kommende er frivillig brandmand så regner med de danner espalie med nogle c-rør, jeg arbejder i daginst. og tror måske også de kunne finde på noget der oppe fra. Glæder mig til at se om der er noget .....
 5. Hunstrup kro er også et godt sted, ellers er der bregnigne kro, skipperkroen på Thurø og mange fælleshuse og forsamlingshuse.
 6. Vi mangler: Samtale med præsten. Øve dansen (har privat lærer på, min kæreste´s kollega) Lave bordplan. Tage sol. Få min kjole hjem. Ellers mangler vi de ting som skal ordnes dagen før: Sætte telt op, dække bord, pynte haven (til reception)
 7. Vi mangler: Brudebuket, knaphul og buket til tøserne Bestille kagen (men min fætter ved han skal lave den) Bestille service til receptionen Bordplan Morgengave til min kommende mand Bordkort Brudevalsen Tror det er ca det, syntes vi er godt med og stresser ik over noget endnu da....
 8. Vi skal have hvidvin med sprite og blå bols. En dejlig blå sommerfarve
 9. Når jeg skal giftes skal vi til frisør, ungerne skal også have sat hår og så ville begge frisører ikkke være til stede i salonen, til telefon pasning og kunde modtagelse......
 10. Prøv dette link http://www.dansk-limousine-center.dk/ der skulle være en til leje, men pris og hvor i landet har jeg ikke kigget efter.
 11. Hej. Mig og min kommende mand har lige ændret navne, da der kommer betaling på. Jeg hed Linda Berthelsen og min kommende Kim Tavares Pedersen. Nu hedder vi Linda og Kim Tavares Berthelsen, det har ikke været et problem for os at skifte til det. Vi udfyldte dette skema https://www.personregistrering.dk/fileadmin...vneaendring.pdf og sendte til præsten i vores sogn.
 12. Vi sover sammen den sidste nat som ugifte , spiser morgenmad sammen og så kører mig og vores piger til frisør, derefter kører jeg hjem til mine forældre hvor alt mit udstyr er. Min kommende går over til naboen hvor hans tøj vil være så jeg ikke får lyster til at smugkigge.
 13. Vi holder begge dele, først reception hvor alle er velkomne og derefter fest hvor vi har inviteret den familie og de sæt venner vi nu har. Der er inviteret 36 til festen.
 14. Forret: Stjerneskud – dampet og stegt rødspætte med rejer, æg, asparges, kaviar og dressing. Hovedret: Rosastegt tyndstegsfilét med grøntsagsrösti, råstegte kartofler og ovnbagte grøntsager samt rødvinssauce. Dessert: Nøddekurv med blandet is, sorbet, frisk frugt og frugtsauce. Eller Halv ananas med frisk frugt og rørt softice. Vi ved ikke helt med desserten endnu. Natmad: Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød.