ika

Medlem
 • Content count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ika

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Shannon, Ireland
 1. Jeg vil sige Nr. 1 er i normalområdet om end i den tunge ende men stadig i normalområdet. Nr. 2 og 3 overvægtige.
 2. Vores tog 30-35 min. og vi brugte ca. 30 min. på lykønskninger og gruppebillede taget af fotografen. Der måtte ikke rises så det var så nemt. Risningen tog vi dog senere ved feststedet og der tog det vel 15-20 min.
 3. Vi har beholdt vores egne navne. Synes det rykker for meget ved ens identitet at skifte navn. Jeg havde ikke den samme mening da jeg var i starten af 20´erne og der ville jeg nok have skiftet navn lige med det samme, men her 10 år senere..... aldrig i livet!
 4. Jeg handler meget på nettet og noget bliver taget noget ikke, men toldregningen kommer nogle gange først op til 3 måneder efter pakken og i de fleste tilfælde ved man det først når regningen kommer. Jeg har kun én gang prøvet at man skulle betale postvæsnet med det samme og 2 gange har jeg fået en rykker før jeg fik selve regningen. Jeg har så været fræk og trukket rykkergebyret fra og betalt tolden og har ikke hørt mere til det.
 5. Der er f.eks. onlineweddingshop.co.uk og confetti.co.uk klik på shop. De har næsten alt, men om det kan betale sig, det må du selv vurdere. Jeg har selv købt noget der. Annika.
 6. Efter 15? Det var godt nok sent. Men det kommer jo an på hvad man skal bagefter. Vi blev viet kl. 11:30 og det var lige før vi ikke havde nok tid til det vi skulle nå. Dvs. At hilse på folk, få taget bryllupsbilleder, holde reception, blive kørt til feststedet, 4-retters menu, brudevals (lige inden 12 nåede vi den), dans og natmad. Jeg ville gerne have haft bare 2 timer mere. :fløjt: Annika.
 7. Inden jeg selv skrev gæstelisten læste jeg nogle kloge ord her inde der virkelig hjalp mig med at vælge. Inviter dem du har en fremtid med ikke dem du kun har haft en fortid med. Håber det giver mening, det gjorde det i hvert fald for mig. Annika.
 8. Du kan f.eks. prøve i Word. Formater – Baggrund – Trykt vandmærke – Billedvandmærke – Vælg billede, og så indsætte det mønster du gerne vil have. Husk hak i nedtonet. Annika
 9. Her er nogle som kan hentes på dafont.com. Der kan man også taste sin egen tekst i custom preview, f.eks. æ ø å så man med det samme ved om æ, ø og å er med.
 10. Jeg kan da fortælle hvad vi gjorde og hvordan det gik. Vi holdt vores bryllup på Skjalm Hvide Hotel ”Slottet” og der er heller ikke noget musikudstyr. Jeg hader 80´er pop og er allergisk over for jukeboxe. Min mand elsker 80´er pop. What to do? (Jeg er nu heller ikke specielt til klassisk). Nå, men under maden og frem til brudevalsen endte vi med den dyre, 2 virkelig dygtige klassiske musikere. 1 cellist og en violinist. Det var vidst omkring 8000 kr. kan ikke lige huske det. Det er de bedste penge vi har brugt i forbindelse med brylluppet. Vores store problem var hvad vi gjorde bagefter, når der ”skulle” danses. Bl.a. forhørte jeg mig her inde om hvad der skulle til for at det ville blive godt med bærbar og højttalere og det blev jeg snakket fra. Så efter søgen på nettet fandt vi Dansk Party Service og det var genialt for der kunne man leje cd afspiller og store højttalere på stativ. Det lejede vi for 1195 kr. inkl. Levering og afhentning og de ordner det hele med at sætte det til og afprøve det inden festen begynder og de hentede det dagen efter. Det musik vi spillede havde vi brændt ned på cd´er og det var dels noget af vores eget, men mest noget vi havde købt på TDC musik for 8 kr. pr. nummer. Vi havde blandet en masse rock, lidt 80´er pop og lidt andet. Til min store overraskelse var det kun når de mest slidte 80´er numre var på at folk var ude at danse! Så på dit spørgsmål om man kan danse til klassisk musik. Er mit svar: Det kan man sikker godt, men du skal ikke regne med det!!! I kan sagtens undvære live musik og så brænde cd´er med klassiskmusik til middagen og noget mere danse venligt til senere. På TDC kan man også købe klassisk. Annika.
 11. Jeg køber næsten altid mit i Panduro. Det hedder "Parchment Paper" af mærket Pergamano. Der står ikke hvad det specielt er til, men til sidst står der: Også velegnet til laserprintere. Det betyder dog ikke at det kun er til laserprintere. Pakningen er lilla og koster 79 kr. for 25 ark. Håber du finder det, det ser rigtig flot ud når man printer på det. Annika.
 12. Den er godt nok blevet super flot og detaljeret. Det kunne være vi skulle slå os sammen og åbne en butik. Annika.
 13. Tak skal du ha`. Jaaa... så kunne jeg sidde og lege med ler hele dagen og tjene penge samtidig. Tror du der ville være penge i sådan en forretning??? :carrot:
 14. Cernit og fimoler er næsten det samme. Altså som modellervoks at arbejde med og bliver hårdt når det kommes i ovnen. Filodej derimod, hmmmm.... der skal vi vidst over i mad og kage opskrifter.
 15. ...og et bagfra.