Suzi

Medlem
 • Content count

  648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Suzi

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 08/17/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  15. maj 2004
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  6051 Almind
 • Interesse
  Tai chi
 1. Jeg bruger gloss fra Clinique. Den holder godt og er ikke så fælt klistrende som så mange andre.
 2. Her er den brudekjole jeg valgte hos Panayotis (dog uden ærme). Den er fra deres Pronovias You kollektion. Model Fontana. På det andet billede er det mig selv i den. Jeg er en str. 48. Og prøv lige at lure hvor meget farverne kan snyde!!
 3. Jep, Bettina er alletiders!! :heppe:
 4. Nu kan du selvfølgelig se tiden an, men det kunne jo også være du simpelthen ikke kan tåle produkterne?? Jeg prøvede i en periode L'oreals Pure Zone serie og jeg slog helt vildt ud af den! Úrenhederne blomstrede simpelthen frem! Og det blev kun værre og værre. Nu er jeg så gået tilbage til Clinique som jeg ved jeg kan tåle. Godt nok noget dyrere, men i høj grad pengene værd. - For mit vedkommende i hvert fald.
 5. Hej Redhead. Ja så var det endelig din tur!! Stort tillykke! I ser knaldgodt ud! Og rigtig smuk buket - du fik dine orange callaer!! Suzi
 6. Hehe ja jeg skal også til et bryllup d. 21. august.
 7. Jeg kastede min buket kort før vi stak af fra festen.
 8. Fantastisk fantastisk!!! Hvor ser I bare godt ud! Stort tillykke med dagen Louise!
 9. uuh, jeg var også MEGET i tvivl om hvorvidt jeg skulle lade mit slør klippe eller ej. For det første fordi jeg synes det er så smukt og for det andet fordi det var ret dyrt. Jeg havde endda allieret mig med et klippeslør så traditionen kunne holdes. Jeg fik det dog ikke brugt, for jeg besluttede mig for at der godt måtte klippes i sløret. Jeg brød mig ikke om ideen med at skulle skifte slør og så regnede jeg jo heller ikke lige med at skulle bruge sløret igen. Og desuden synes jeg der er flere minder i et revet/klippet slør end et der ligner det er helt nyt. Men det er naturligvis smag og behag. Jeg har ikke fortrudt.
 10. Jeg synes det er en totalt sej ide jbm! Hold op hvor vil jeg gerne se deres ansigter når det er DEM der får en ordentlig møsser! Haha!! :heppe:
 11. Vi fik hot dogs til natmad og det var virkelig et HIT! Og det er noget stort set alle kan spise. Jeg nåede dog ikke at få nogle af dem til vores bryllup, for vi nåede lige at stikke af inden. Vi har dog lige været til bryllup for et par uger siden og der fik vi det også. Der var det bestemt også populært!
 12. Ja det kan godt have en tendens til at blive mørkt i bunden, men jeg bruger som regel begge bageplader (jeg har kun to) når jeg er igang. Til gengald har jeg så prøvet mig frem med 2-3 stykker bagepapir i stedet for 1 og det fungerer faktisk også fint. Jeg har nu aldrig ladet glasuren tørre i mere end 1-2 timer, men så har den måske heller ikke været HELT stivnet. Men nok til at jeg har kunnet samle kransekagen uden at glasuren er blevet ødelagt.
 13. Det betyder ikke noget at man har sit pas med det gamle navn med så længe rejsen er bestilt i det navn der står i passet.
 14. Hej redhead. Åh hvor jeg kender det. Vi har haft alskens ad-ware og trojanske heste mv. på vores computer i rigtig lang tid og først her for et par uger siden blev vi fri for det....desværre skulle der en formattering til. Øvøv! Det kan godt være det ikke er spyware.... Hvordan har du fundet ud af det?? Vi havde en virus som ændrede vores startside og når vi startede internettet op kom denne her ændrede startside og vist 3 forskellige pop-up vinduer og fortalte at der var spyware på computeren og at man skulle klikke på et link for at blive hjulpet fri for det. Det skal man bare IKKE for det viste sig at være en rimelig fæl virus. Vi prøvede at afinstallere den igen og igen, men den lagde kopier af sig selv på computeren! taz Held og lykke med det! Knus Suzi.
 15. Balto er også et sødt navn. Det hedder min lillesøsters marsvin.