18maj

Medlem
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

18maj last won the day on March 22

18maj had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About 18maj

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday
 1. Tusind tak for jeres indput! I har selvfølgelig helt ret - hun behøver ikke sidde blandt familien. Det er også godt at høre det fra dig side, goodbyehansen, jeg tror altså også at jeg ville have nerver på, hvis jeg selv stod i den situation! Min far er ikke jordens nemmeste mand at snakke med, men jeg kan godt se, jeg må gøre det!
 2. De tand-skinne-fiduser som Hollywood-folk og deltagere i make-over programmer får er enten tandinplantater, der bores (jeps, bores) op i kæben eller en slags kroner, der lægges udenpå de rigtige tænder. Begge dele skal selvsagt laves af tandlæger og er hundedyrt. Prøv at se på www.netdoktor.dk under tandinplantater
 3. Hej tøser, jeg har virkelig brug for hjælp til denne her: For et år siden fandt min far sig en kæreste og forlod derfor min mor, som han havde været sammen med i 35 år. Der er min mor ikke rigtig kommet over endnu, men vigtigere endnu, det er hendes familie (søster) heller ikke og de er derfor ikke særligt venligt stemt overfor min fars kæreste (de har ikke mødt hinanden). Nå. Det har jeg selvfølgelig taget højde for i bordplanen til bryllupsmiddagen, men jeg havde SLET ikke skænket kirken en tanke, før min far bad mig overveje hvor ufedt det vil være for hans kæreste og hendes to sønner at stå og trippe i kirken omringet af folk de ikke kender og skide bange for at sætte sig ved siden af en, der viser sig at være min mors bitre søster. Jeg kan ikke rigtig hitte ud af en løsning. Jeg vil ikke lave en sidde-plan for kirken, men måske en eller anden form for..............retningslinier? Måske kunne jeg sige, at forældre/søskende/onkler/tanter på de første rækker i begge sider og så sidder resten bagved? Er der nogen, der har prøvet noget lignende? Og hvad gjorde I?? ps. Hvis du sidder og tænker "nu må den familie sgu tage sig sammen, det er da ikke brudens problem", så er det meget sødt og du har helt ret, men det er mere løsninger, jeg har brug for ;)
 4. Jeg tror nu godt hun kan sy noget for 14-15.000, men det er selvfølgelig også mange penge Hun skulle nu være super dygtig!
 5. Det var da godt, det endte godt! Tillykke med din nye kjole. Den glæder vi os tl at se
 6. Du kan ikke droppe din veninde som brudepige uden at såre hende. Hvis du ærlig talt ikke synes, hun skal se homoseksuel ud til dit bryllup (ligemeget om det er svigerfamilien eller dig, der har det skidt med det), så kan jeg godt forstå, det er træls at hun pludselig smider håret. Men hun er stadig den samme pige, ikke? De ting, der gjorde, at I var veninder til at starte med forsvinder vel ikke når hun barberer sig? Hvis du dropper hende som brudepige for at skåne svigerfamiliens følelser, så siger du jo dybest set til hende, at din forlovedes families følelser er vigtigere for dig end hendes følelser. Mener du det? For hvis du mener det, jamen så er det da "bare" at sige det til hende. Og så må du tage konsekvenserne og de konsekvener tror jeg desværre er, at du mister hende som veninde. Hvordan ville du selv have det, hvis hun droppede dig som brudepige, fordi du havde taget et (kontroversielt) valg om dit liv og dit udseende som kunne ses på dig? Jeg ville personligt ikke føle mig hverken værdsat eller forstået eller respekteret og det er altså ikke så godt i et venskab. Min bedste veninde barberede sig gennem en del år skaldet eller havde ultrakort (ca. 5 mm) bleget hår. Folk, der ikke kendte hende troede, hun var lesbisk og vildt fremmede mennesker (mænd) kunne finde på at råbe negative og sjofle ting efter hende på gaden . Min pointe er, at det er et meget stor skridt at smide håret og det er ikke noget de fleste gør for sjov. Min veninde havde brug for støtte og det lyder som om din veninde går gennem store omvæltninger i sit liv og har brug for støtte og accept fra sin omgangskreds. Og så må du vælge om du vil være del af den omgangskreds eller ej. Beklager at jeg stiller det så skarp op, men det er sådan jeg ser det efter din beskrivelse. Held og lykke med dit valg
 7. Kan du ikke lægge lidt billeder ud? Jeg er lidt flad på ideer!
 8. Jeg synes det er rigtig fint det du siger til dine svigerforældre og dine egne forældre! Det til Jakob er også godt, men jeg har et enkelte kommentarer: 1. jeg er ikke helt sikker på, at jeg ville tage det med med huset. Det er sådan lidt et praktisk afsnit, forstår du? Det handler måske lidt for meget om hus og lidt for lidt om jer? På den anden side er det med manualen sødt, så måske kunne du stamme lidt op på afsnittet uden at slettet det? 2. Ok det her er lidt en sprognørdet kommentar, men altså. Til sidst skriver du: "Jacob ,du har givet mig den ro og kærlighed jeg søgte efter. Jeg har lagt mit hjerte i dine hænder, pas godt på det, jeg vil passe godt på dit og det vi har sammen, det er mit løfte til dig." I stedet ville jeg skrive: "Jacob ,du har givet mig den ro og kærlighed jeg søgte efter. Jeg har lagt mit hjerte i dine hænder, pas godt på det, og jeg lover dig, at jeg vil passe godt på dit og det vi har sammen." Jeg tror, det er nemmere at sige. 3. Mangler du ikke at sige, at du elsker ham? Eller er det bare mig der er gammeldags? Det lyser jo ud at talen at det er det, du gør! Jeg håber, du kan bruge kommentarerne til noget!
 9. Cykel, rulleskøjter, faldskærm, barnevogn, en sjov bil (lejet..)...
 10. Ja det er klart en mulighed at de planlægger et eller andet sjovt til at overraske dig. Men... altså der er også den mulighed at han bare er af den opfattelse at polterarbender skal være hemmelige? Jeg synes personligt, det er lidt sært, men vi har da venner, hvor de ikke ved hvad der skete til hinandens polter. Ikke fordi der skete noget specielt, men bare fordi det er traditionen hos dem. Hvis det gør dig urolig (jeg ville ikke synes det var sjovt), så sæt ham ned og sig at du ikke har det godt med ikke at vide hvad der skete. At du synes det er sært at det skal være hemmeligt og at du ikke bliver tøsesur hvis de gik på stripbar eller sådan noget mandehørm. Du vil bare gerne vide det. De skal sikkert ikke andet end at køre gocart og drikke en masse sprut og så er det da fjollet at du skal gå der og være bekymret når du ligeså godt kunne få det at vide Held og lykke
 11. Gud, sådan en kusine har jeg også! Jeg giver de andre ret! Det lyder ikke til at være dig, der er noget galt med! Jeg synes, det er rigtig godt at du er høflig og rolig omkring det, for hun lyder ikke til at være typen, hvor det hjælper at råbe af hende. Det er da surt at din kæreste og svoger skal op igen om søndagen til hans polter - men allermest synd for din svoger, der skal trækkes gennem sin polter med tømmermænd! Det er da også synd for din svigerinde at hendes selvværd er så langt nede, men det er da træls når det går ud over jer på den måde! Jeg håber I kan se ud over det og får en god polter og et skønt bryllup allgevel! :carrot:
 12. Hvad mener du? Til kirken? Til festen? Salmer? Det ville nok hjælpe lidt ;) Du kan høre melodierne i salmebogen her: http://www.dendanskesalmebogonline.dk/
 13. Jeg synes det er en rigtig smuk sang at gå op til! Det skal du da bare gøre - også alene, hvis du gerne vil det!! Jeg ville godt nok heller ikke selv synge den. Det ville være for meget at overskue på en gang. Lad Maria om det. Jeg tænkte på en ting: Hvor lang er kirkegulvet? Jeg mener, det skal jo liiige times så du ikke er nået op på 10 sekunder og man ikke når at høre lidt af sangen. Bare en tanke. Rigtig god fornøjelse med det. Der blever helt sikkert ikke et øje tørt!
 14. Jeg tror desværre (som de andre) at det er lidt naivt Byggerier bliver jo ikke forsinkede, fordi de ØNSKER det, men pga. alt muligt andet. Af den grund alene vill jeg ikke turde. Dog synes jeg også din anden bekymring er vigtig. Det tager altså tid for et køkken og en restauration som sådan at komme op at køre og køre godt. Det er ikke ualmindeligt at de første par måneder bliver brugt til at falde på plads og jurstere (=udskifte) menuer, arbejdsgange og personale. Jeg ville ikke være tryg ved et sted, der var så nyt. Jeg håber, I finder en løsning, der giver jer ro i maven!
 15. Skal du have syet en kjole fra bunden? Så kan jeg HELT KLART anbefale Jesper Høvring. Han har butik på Frederiksberg. Se hans hjemmeside http://www.jesperhovring.com/ Aller bedst er det at ringe til ham og aftale en tid til at komme ind og prøve kjoler. Det er gratis og uforpligtende og han er bare virkelig flink og nede på jorden og SUPER professionel! Hans tlf. er 33245626 tirs-fre 11-18, lør 10-14 God jagt!