Ditte

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ditte

 1. Vi er kommet i den situation at vores planlagte bryllup, nu også skal kombineres med en barnedåb. Derfor har vi ændret et par ting, logisk nok. Nu kom jeg til at tænke på, SKAL man servere en forret? Altså jeg synes altid jeg ærgre mig over bagefter ikke at kunne spise mere af hovedretten, når jeg har spist forretten, og der er ikke rigtig noget jeg har lyst til af forret, til den nye hovedret vi har (jeg har ) valgt! Jeg har ikke lyst til at betale for en forret bare fordi "den skal være der" - med mindre det altså er en frygtelig ting ikke at gøre det. Lad mig så hører jeres meninger
 2. Hej piger Så er det blevet min tur til at hive ind af jeres enorme samlede viden Overskriften siger vel det meste. Jeg leder efter lokaler mellem Grindsted / Billund og hele vejen ud mod Horsens. Der skal kunne være 120 ca. og selvfølgelig være et køkken. Det er også helt fint hvis det er et meget lille sted, men som har et grønt areal hvor vi kan sætte et telt op. Det kan såmend være en mark eller en en gammel lade, så skal der bare være vandforsyning og mulighed for at kople nogle toiletter til en kloak. Der må meget gerne være noget at lave for børn og barnlige sjæle, da der kommer en del inde for den kategori. Tænker en lille legeplads, eller bare noget grønt hvor de kan rende energi af. Venlig Hilsen Ditte
 3. Har ventet på min jakke / kjole købt på etsy i en måned nu, og er jo så spændt. Hvor lang tid skal man generelt vente på ting sendt fra USA?
 4. Nu ved jeg ikke om jeg er den eneste sådan noget betyder for, men hvor høj er du? Sådan lidt for at få det indre billede helt rigtigt. Jeg synes det er lidt svært at sige noget om hvordan jeg synes det vil se ud, uden at se det. Men hvis jeg skal sige noget, så lyder det rigtig godt med stiletterne, kjolen, hårsmykke og bæltet. Om hårsmykket skal være hvidt er vel en smagssag. Du kunne jo se om du kunne finde et med lidt sorte perler ect. men mest hvidt. For at kæde looket sammen, men det behøves ikke. Rent hvide hårsmykker er jo fantastiske. Om der skal være blomst på bæltet kommer nok også an på flere ting. Hvis dit tylskørt er meget fyldigt, kan det vel gå hen at tage opmærksomhed fra hinanden hvis både det og bælte er fyldige og dominerende! Kunne også være flot med et enkelt bælte u. blomst hvis dit skørt fylder meget, for så vil man ligge mere mærke til taljen og kurverne.. Ved det ikke, det var bare lige de tanker jeg fik af dit oplæg og spørgsmål..
 5. Ja.. Tror også det kunne være et familiemedlem eller tæt ven / veninde den her gang. Kunne være godt! Der kørte engang et amerikansk program der hed "for better or for worse" / parat start bryllup, og DET var et program for mig Hvert fald dengang.. Men ikke noget jeg ville turde være med i. Jeg tror jeg ville være meget utryg omkrig sådan et tv-kamera..
 6. Tror ikke jeg har nogen mening om hvorvidt man skal / skal ikk, men spørger jeg fordi jeg er nysgerrigog sidder med en "jamen-følelse". HVIS man nu havde bedstefars store fine bornholmer stående, og man så blev skilt. Ville man så ikke bare "finde ud af det". Altså, jeg tænker da ikke at min mand overhovedet ville have lyst til at have / tage mit arvestykke (eller opsparring ect). Altså, er det virkelig så firkantet i en skilsmisse, at man pludselig kan blive "dit og mit" forvirret?
 7. Jeg havde kig på, og bestilt de her cowboy støvler. Det er jo så ikke sko.. Men det var det jeg havde tænkt mig. Desværre var de så udsolgt i min størrelse, men der er masser af andre flotte derinde.. Tony mora 650 tb natural fra lædersmeden. 1000 kr. på udsalg... Ihh, håber det virker med billedet. Har ikke prøvet at sætte billeder ind før. Det gjorde det så ikke.. Lidt hjælp?
 8. NU må jeg ha hjælp.. Jeg har, sammen med 2 af min søsters veninder, fået lov, at stå for den hersens polterabend. De 2 veninder kan så ikke deltage i planlægningen alligevel, den ene fordi hun har travlt på sit studie og med en flytning, den anden var vist kun interesseret i starten da de var blevet forlovet. Fint nok, kan godt selv. Troede jeg da.. For nu til problemerne Vi er 22 - 23 stykker der kunne være interesseret i at komme med. Tror så ikke det kan lade sig gøre at få alle med, og det har jeg heller aldrig tænkt var muligt. Jeg har nu for snart 4 uger siden oprettet en "doodle afstemning" til at finde en dato. Tænkte det var smartest at finde en dato først. Har selvfølgelig også brainstormet ting der kunne komme på tale at lave, løbende i den hemmelige gruppe vi har på Facebook Nå, det viser sig at folk ikke melder ud hvornår de kan. Nu knap 4 uger efter, er det kun 12 der har været derinde, og det er ikke fordi jeg ikke har mindet dem om det. For det har jeg.. En del.. Har virkelig været en kamp bare, at få så mange til at fortælle hvornår de kan (altså jeg har ikke været en kælling, har været bestemt, men flink og rar). HVAD er det meningen jeg skal gøre for at få folk til at melde ud hvornår de kan? Nu til en anden ting. Har spurgt om 350 var et passende beløb, hvilket de jeg har snakket budget generelt med, har sagt var helt fint. Det er så folk der ikke skal med denne gang, men folk med "polterabend erfaring". Men ingen der skal med kommenterer det.. Så kan ikke finde ud af om det er ok, eller det er for meget eller de bare er ligeglade.. Er det alt for meget, når man er på SU? (mange af dem der skal med er på SU) Jeg mener, det er da svært, at få noget vildt ud af dagen for meget mindre.. Har endda forslået, at de der er på SU og ikke bor i Århus, hvor det skal holdes, samt de der kommer fra Sjælland, kan få noget "rabat".. Men øv altså... Kan det passe det skal være så besværligt at planlægge et polterabend. For så gider jeg da slet ikke selv have et, til den tid.. Jeg har fundet på nogle gode ting, og det ting der alle er langt ud til debat på siden, og jeg synes selv at det er lige i skabet de forslag der ligger i top. Men jeg kan bare ikke komme videre før jeg ved, hvor mange vi blir, hvad dato jeg skal booke på og, hvordan budgette er. Findes der dog ikke nogle gode polterabendplanlægnings tips????
 9. Ihh, tak fordi i gider hjælpe.. Nu har jeg smidt 2 datoer ud, de to hvor flest ifølge doodle kunne, og så tænker jeg noget tilmelding må begynde i den kommende uge. Har givet dem frister til at få smidt sig på doddle, mange frister, og nu gider jeg ikke forsøge mere. Må jo bare huske det når det er deres tur til at planlægge polterabend. Eller til at blive poltet!! Ej, sån er jeg ikke! Fyy Ditte.. Jeg aner simpelthen ikke hvem jeg skal få til at hjælpe mig. For de har jo så travlt. Måske min kusine, for selvom hun sidder på sjælland kan hun jo godt hjælpe. Hun var den allerførste til at skrive sig i kalenderen, og har været rigtig sød til at deltage på siden. Ja, tror jeg spørger hende.. Faktisk er det folk der alle bruger facebook der er det største problem. Jeg har styr på de par stykker der ikke gør. De siger bare, hvornår skal vi komme og sig til, hvor meget vi skal af med Så er det bare at krydse fingre for at der er nok der tilmelder sig, så vi kan give hende et brag af et polterabend.. BTW doodle er SÅ smart når man er en større flok.. Er først selv faldet over det for et par år, siden hvor det blev brugt til planlægningen af en gammel-elev fest. Det er enkelt og lige til at gå til..
 10. Må man godt det? Bede om at få det sendt som en gave?
 11. Hihi.. Har lige købt den nederste af de forslag der til min hemmelige vielse om ikke så længe.. Sshhh!! Venter med spænding på, at se hvordan den ser ud i levende live..
 12. Har haft det samme problem.. Ud over de ting der allerede er nævnt, kan man kan også tage ud i en skydeklub. Er ved at planlægge min søsters PA, der også blir en vinter PA, og havde kig på det, men det var for dyrt da de fleste der skal med er på SU. Mener det var 350 for 2-3 timers turnering. Så kan man tage foto oplevelsen, fx at lave en kalender. Man kan også tage lasergame i stedet for paintball. Eller i spillehal som a la Baboon city i Herning (ved ikke hvad de hedder i resten af landet). Men der har de bla spillemaskiner, rodeotyr og kareoke (staves?).. og en bar Var lige det jeg kunne huske..
 13. Lyder godt med hende Else, at hun er billig, men er hun også dygtig? Har en håndlavet kjole der skal til rettes mig, som gerne skal i hænderne på en der ved hvad de laver
 14. STD betyder "Save The Date"
 15. Altså nu er hele traditionen med den store bryllupskage jo ikke særlig gammel. Og det er jo egentlig ikke den oprindelige danske tradition, hvis det skal være helt rigtigt. Det er jo kransekagen.. Så altså hele det her med om man skal have bryllupskage eller ej, det skal vel være et spørgsmål om hvorvidt man har lyst til at servere kage for ens gæster den dag? Altså, hvad er formålet med at have en bryllupskage? Hvad skal den være der for! Bare fordi den skal være der, fordi den skal være en lækkerbidsken, eller fordi det passer ind i den fest man holder.. Det er hvert fald for mig en godt retninglinje at have med i div beslutniger. :-)
 16. Ej, din stakkel.. Det må altså virkelig være forretningens ansvar. Hvis de har målt dig, så er det helt klart deres fejl hvis den ikke passer. De må kunne gøre noget.. :17:
 17. Ja, Engelsk Rose eller ranunkel. Du kan også prøve at google "Garden rose" evt sammen med "Peonie" så kommer der også nogle der ligner frem.. Men du kan da godt få pæoner udenfor sæson. Hvis det kun er til din buket, så er det noget man burde kunne betale sig fra indefor rimelighedens grænser! Lige en ting mere, Silkepæoner er jo mere eller mindre det samme, men det dufter vidunderligt foruden at være smukke..
 18. Panayotis i Vejle, og Esta la Milla i Henne Strand... Ja, og så Kennedy´s som "alle" andre
 19. Hvad med ønsker? Ved ikke om jeg er gammeldags, men det er da vel også ret relevant info.. Hvis du syns den blir for lang og kedelig, så sæt nogle billeder ind. Kirken, jer, lokation, kort? Hvad ved jeg.. Så tror jeg den smager bedre for øjene
 20. Kan se den, og andre Sherri Hill modeller, på Ebay.. - Og når bare du husker at tage ebay.co.uk så slipper du for tolden. Hvis du husker at læse det der står on kjolen, så kan man sagtens købe designer tøj på ebay uden at ende med at brænde noget Har efterhånden købt en DEL Karen Millen! Nogle er med små fejl, men det står der altid, og oftest er der endda billede af skaden.. Bare en mulighed.. Happy hunting! :17:
 21. Hortensia er glimrende snitblomster! De er ganske enkelt fantastiske.. De skal jo forhåbenligt stå i vand, men mener også helt bestemt, at de kan klare sig nogle timer uden hvis det skulle være nødvendigt. Især hvis de står køligt, men det gælder jo for alle blomster. Du kunne jo prøve, at klippe en blomst af en busk, og stille den i en vase uden vand, hvis det er uden vand du tænker! Ved ham blomsterdesigneren / Jeff "et eller andet?" bruger hortensia rigtig meget... Et tip når man har med afskårne hortensia el.l. at gøre; Afskåret er de store hoveder, (og små fine blomster) på korte stilke jo ret sårbare! Da lærte jeg engang, at jeg skulle sætte de afskårene blomster ned igennem hønsetråd. At forståes med en spand vand e.l. under Det er især smart når der er meget lille stilk på blomsten. - Tråden skal selvfølgelig støtte hovederne af blomsterne..
 22. Jeg har et par høje gummistøvler i gul med snørre, og min søster har dem i røde.. :carrot: De er fra Viking og kostede vist ca 300 kr.. Mener det var i en skobutik i grenå vi købte dem i sin tid, men der må da være forhandlere af Viking fodtøj over hele DK. Hvis skohandleren ikke har dem, kan de nok bestille dem hjem. Det er der hvert fald nogen skobutikker der gør..
 23. Jeg tænker da at du kan lave de beton stativer selv.. Så får du dem også lige som du vil have dem! Det kan ikke være særlig svært.. En form med cerment i, hvor du stikker de ting du har lyst til i den våde cerment.. Ellers kan du dække din halmkranse stang med "alt", men brudeslør kunne da være en flot mulighed. Du kan også bruge thuja eller cypres.. Eller rododendron eller kirsebærlauerbær.. eller mos! Det kan du evt binde på med en synlig sølvtråd. Kommer an på hvad du synes passer ind.. Alle blomster og grønt der kan tåle at undvære vand kan du jo bruge.. Så vikler du det bare på med vindseltråd så man ikke kan se tråden! Du kan også lave en kombination...
 24. Jep.. Lyserød :-D
 25. Okay!! Et lille fif jeg tror kan bruges... Jeg kan ikke med sikkerhed sige det kan lade sig gøre, men de tekniske skoler der har blomserbinder uddannelsen som tilbud, vil også kunne lave brudebuketter og knaphuls blomster, og det til rigtig billige priser... :carrot: Jeg gik selv på ceu Kolding, men der har de dog ikke kususet længere, men ved at de kostede 500 kr dengang (2007). Ved de også har uddannelsen på teknisk skole i århus, så er det bare at ringe til dem og hører ad om det er muligt.. Ellers må der jo også være blomsterdekoratør skoler rundt omkring, prøv at kontakte dem. - Man kan jo kun få nej.. Det er flotte buketter selvom det er fra en skole, så det skal man ikke være nervøs for. På min skole var det også nogen gange læreren der lavede dem, for at vise en speciel teknik, ellers hvis alle elever lige var igang med noget andet. Man får også en buket der har fået en masse særlig kærlighed og opmærksomhed fra en masse blomsterelskende personer og det må da være en god ting - Held og lykke med brylluppe, ægteskabet og det hele