FruSteiness

Medlem
 • Content count

  1,955
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FruSteiness

 • Rank
  En fantastisk smuk dag!
 • Birthday 06/28/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.sandieogmichael.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  02.08.2008
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Holbæk
 1. HVor er det bare vildt der nu kun er 9 dage tilbage.. For pokker da Jannie du bliver så smuk.. Glæder mig til at se dig stråle :-)
 2. Altså sonnerupgaard mellem Hvalsø og Tølløse ikke?? Jeg synes det er super godt fest sted. Har været til fest i 2 af deres festlokaler og har sovede der en gang. der er super smukt, og kvaliteten er i top. Køkkenet er super fedt. Ja både indenfor og uden for er der meget smukt. Hvilke af festlokalerne har i tankerne? og hvad med værelser/overnatning skal i have det med?
 3. Hvor er du smuk i din kjole søde.. Hvor sidder den bare godt på dig og ja designet er bare vildt smuk.. ååååh du bliver så smuk.. Hvornår er det april så jeg kan komme til globryllup og se dig som brud. Hvor er dine æske også bare vildt fede, super godt lavede..!! Og det ser godt ud med de skolekridt med rimene i.. Ringene er også meget smukke Har desværre ikke tid til at læse din tråd igennem, så har kun skimtet, men for pokker hvor har du bare styr på alt.. Knuss og kram
 4. Ååååh hvor er i søde .. ren søsken-kærlighed.. elsker jeres smil..
 5. Nøj hvor er du bare smuk søde Hvor er det også bare et super godt billed af jer to.. åååh sikke en udstråling..
 6. Hvor er det skønt at høre i havde en god dag .. Nøj hvor vi glæder os til beretning og ikke mindst BILLEDER :-) Tillykke fru Nielsen
 7. Stort Stort tillykke med i morgen!! Håber det bliver den dag i har drømt om.. Knuss og Kram Sandie
 8. For filen da Anja, hvor har du bare styr på det, og hold da kæft hvor har du bare lavede mangle flotte ting.. Man sidder jo og misunder dig over dit super seje tema. Hvor er det bare gennemført.. SÅ smukt!! Har ikke læst alle sider kunne ikke overskue det, men har skimtet det igennem.. Fede fede bordkort, og dine risposer er SÅ søde.. Anita og Din mor er meget smukke i deres kjoler, er faktisk ret vild med Anita's blå, og ret cool hun passer ind i Tema'et.. Men Anja.. Din kjole.. WOW man sidder jo med køben på tastaturet.. For pokker hvor er du smuk i den. Den klæder dig så godt, og det er sødt med den pels til uden for. Tillykke med der nu er under en måned tilbage.. Hvor er det vildt.. Glæder mig så meget til at se billeder.. Knuss Sandie
 9. Eeeej... altså til mig.. Har være syg så har helt glemt at ønske dig tillykke.. Men stort tillykke med din ny tittel som FRUE.. Håber i havde den mest fantastiske dag... Og nøj hvor jeg glæder mig til at høre og se alt til den..
 10. Jeg købte bare noget stof og hang over.. det virkede ganske fint for os... og meget billigere løsning end at købe overtræk..
 11. Har lige fået lidt billeder fra min svigerinde.. og der var lige et billed jeg gerne vil vise jer.. Taget fra da vi går fra kirken... og et billed fra efter min bror holder tale.. måtte lige hen og kramme ham.. var helt grædefærdig..
 12. Så har jeg fået nyt dankort... Vil i se.. Er super glad for det..
 13. Tak skal du have.. Det var også en dejlig relax ferie.. Jo tak det var en søkn tur
 14. Ååh sikke en dag jeg kigger ind på.. 1 måned tilbage.. men ikke mindst så venter i tvillinger.. for pokker da søde Didde.. Stort stort tilylkke med det.. Hvor er det bare fantastisk.. Ej hvor er jeg bare glad på dine vegne, sidder helt med våde øjne.. Hvor er det stort.. Kæmpe krammer til dig og Emil..
 15. Taaaak søde Mie.. De havde faktisk et kursus den sidste dag på båden så man kunne lære dem selv.. men den dag sov vi vidst lidt længe, så kom ikke afsted..