FruSteiness

Medlem
 • Content count

  1,955
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FruSteiness

 1. Vi starter fortællingen, med ugen op til den store dag Tirsdag: Hele dagen gik med at få lavede ansigts og ryg –behandling, Samt voksbehandling af ben og bikinilinje, og ja det gjorde ondt J Derefter hentede jeg billedet til Michaels morgengave, og hjem og sætte det i ramme og pakke ind. Onsdag: Kagebagning efter arbejde. 3 chokoladebunde og 6 lyse bunde. Choko blev mudcake, og de lyse blev drømmekagebunde. Torsdag: Om morgen fik jeg lavede negle, Franske selvfølgelig Bagefter Mødtes jeg med min veninde Anne, vores fotograf i strandparken hvor de fleste billeder skulle tages. Vi fandt forskellige locations som vi blev enige om, og snakkede lidt om kirken og bokseringen. Da jeg kom hjem startede jeg med at lave fyld, Toblerone og hindbærmousse og derefter at ligge de tre kager sammen. Har altså desværre ingen billeder af noget af dette..
 2. HVor er det bare vildt der nu kun er 9 dage tilbage.. For pokker da Jannie du bliver så smuk.. Glæder mig til at se dig stråle :-)
 3. Altså sonnerupgaard mellem Hvalsø og Tølløse ikke?? Jeg synes det er super godt fest sted. Har været til fest i 2 af deres festlokaler og har sovede der en gang. der er super smukt, og kvaliteten er i top. Køkkenet er super fedt. Ja både indenfor og uden for er der meget smukt. Hvilke af festlokalerne har i tankerne? og hvad med værelser/overnatning skal i have det med?
 4. Hvor er du smuk i din kjole søde.. Hvor sidder den bare godt på dig og ja designet er bare vildt smuk.. ååååh du bliver så smuk.. Hvornår er det april så jeg kan komme til globryllup og se dig som brud. Hvor er dine æske også bare vildt fede, super godt lavede..!! Og det ser godt ud med de skolekridt med rimene i.. Ringene er også meget smukke Har desværre ikke tid til at læse din tråd igennem, så har kun skimtet, men for pokker hvor har du bare styr på alt.. Knuss og kram
 5. Ååååh hvor er i søde .. ren søsken-kærlighed.. elsker jeres smil..
 6. Nøj hvor er du bare smuk søde Hvor er det også bare et super godt billed af jer to.. åååh sikke en udstråling..
 7. Hvor er det skønt at høre i havde en god dag .. Nøj hvor vi glæder os til beretning og ikke mindst BILLEDER :-) Tillykke fru Nielsen
 8. Stort Stort tillykke med i morgen!! Håber det bliver den dag i har drømt om.. Knuss og Kram Sandie
 9. For filen da Anja, hvor har du bare styr på det, og hold da kæft hvor har du bare lavede mangle flotte ting.. Man sidder jo og misunder dig over dit super seje tema. Hvor er det bare gennemført.. SÅ smukt!! Har ikke læst alle sider kunne ikke overskue det, men har skimtet det igennem.. Fede fede bordkort, og dine risposer er SÅ søde.. Anita og Din mor er meget smukke i deres kjoler, er faktisk ret vild med Anita's blå, og ret cool hun passer ind i Tema'et.. Men Anja.. Din kjole.. WOW man sidder jo med køben på tastaturet.. For pokker hvor er du smuk i den. Den klæder dig så godt, og det er sødt med den pels til uden for. Tillykke med der nu er under en måned tilbage.. Hvor er det vildt.. Glæder mig så meget til at se billeder.. Knuss Sandie
 10. Eeeej... altså til mig.. Har være syg så har helt glemt at ønske dig tillykke.. Men stort tillykke med din ny tittel som FRUE.. Håber i havde den mest fantastiske dag... Og nøj hvor jeg glæder mig til at høre og se alt til den..
 11. Jeg købte bare noget stof og hang over.. det virkede ganske fint for os... og meget billigere løsning end at købe overtræk..
 12. Har lige fået lidt billeder fra min svigerinde.. og der var lige et billed jeg gerne vil vise jer.. Taget fra da vi går fra kirken... og et billed fra efter min bror holder tale.. måtte lige hen og kramme ham.. var helt grædefærdig..
 13. Så har jeg fået nyt dankort... Vil i se.. Er super glad for det..
 14. Tak skal du have.. Det var også en dejlig relax ferie.. Jo tak det var en søkn tur
 15. Ååh sikke en dag jeg kigger ind på.. 1 måned tilbage.. men ikke mindst så venter i tvillinger.. for pokker da søde Didde.. Stort stort tilylkke med det.. Hvor er det bare fantastisk.. Ej hvor er jeg bare glad på dine vegne, sidder helt med våde øjne.. Hvor er det stort.. Kæmpe krammer til dig og Emil..
 16. Taaaak søde Mie.. De havde faktisk et kursus den sidste dag på båden så man kunne lære dem selv.. men den dag sov vi vidst lidt længe, så kom ikke afsted..
 17. Da vi så skulle tjekke ind, altså igennem de der metaldeteltore.. Bliver Mik taget sin side.. de vil gerne lige kigge lidt mere på hans taske... Han havde to ting.. en kæmpe tube tandpasta.. Dooh.. og så en lille krystal globus de også lige skulle undersøge, det ¨så åbenbart lidt mærkelig ud, så en lille kugle... Her er vi endelig kommet ombord p åskibet.. 10 timers flyvetur foran os.. Mik sov det meste og jeg så film.. bl.a. What happens in vegas, den der hvor Mcdreamy bliver brudepige.. og nogle andre.. så vdst 4.. er ikk så meget til det der med at sove.. ;) Det var hermed det sidste billed fra vores fantastiske ferie.. Det var en helt perfekt honeymoon til os, afslapning og luksus.. Tak fordi i har kiggede med
 18. Lørdag morgen kl. 6.00 var vi i havn, og efter vi havde spist morgenmad, ventede man på sit farve blev råbt op, så man kunne forlade skibet og hente sin bagage der var blevet hentede aften før.. Sådan ser Miami ud kl. 6AM Vi ankom til Miami Lufthavn 8AM... og vi skulle flyve 8PM.. spørg lige om det var røvsygt.. for man kunne ikk tjekke ind før 4 pm, og vi havde jo så meget bagage at vi ingen steder kunn gå he.. og hvert kvarter så hende i højtaleranlægget.. "welcome to Miami and the beaches.. the time is now 10am" hver kvarter.. nøj dødsygt.. sså vi fik løst en masse rebus..
 19. Mie... Kan lige se du er på.. Sorry jeg ikk fik svarede på din sms.. Sate min mobil på lydløs, fordi de åndsvage telfonsælgere blev ved med at ringe.. skriver tilbage i morgen.. Du ville jo gerne have beretning.. og nu er den næsten færdig.. så venter vi bare på dig
 20. De sidste billeder er fra den sidste aften.. Dagen efter var hjemrejsedag.. der er ikke så meget at sige om dem.. Det var en super skøn tur.. ren luxsus..
 21. Det var low fat frozen youghurt.. og nej Mik kunne ikke lide det ;)
 22. Den sidste dag var vi til søs igen... Vi hyggede med forskellige ting.. billederne siger lidt sig selv ;) Som sagt det blæste ldit den sidste dag, pga den orkan der var kommet til Haiti, sådan 2 dages sejltur væk.. ;)
 23. Og da vi kom tilbage hang vores håndklædedyr... Jeg siger jer, at jeg virkelig skreg af grin... en sød lille abe