FruSteiness

Medlem
 • Content count

  1,955
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FruSteiness

 1. Vi starter fortællingen, med ugen op til den store dag Tirsdag: Hele dagen gik med at få lavede ansigts og ryg –behandling, Samt voksbehandling af ben og bikinilinje, og ja det gjorde ondt J Derefter hentede jeg billedet til Michaels morgengave, og hjem og sætte det i ramme og pakke ind. Onsdag: Kagebagning efter arbejde. 3 chokoladebunde og 6 lyse bunde. Choko blev mudcake, og de lyse blev drømmekagebunde. Torsdag: Om morgen fik jeg lavede negle, Franske selvfølgelig Bagefter Mødtes jeg med min veninde Anne, vores fotograf i strandparken hvor de fleste billeder skulle tages. Vi fandt forskellige locations som vi blev enige om, og snakkede lidt om kirken og bokseringen. Da jeg kom hjem startede jeg med at lave fyld, Toblerone og hindbærmousse og derefter at ligge de tre kager sammen. Har altså desværre ingen billeder af noget af dette..
 2. Altså sonnerupgaard mellem Hvalsø og Tølløse ikke?? Jeg synes det er super godt fest sted. Har været til fest i 2 af deres festlokaler og har sovede der en gang. der er super smukt, og kvaliteten er i top. Køkkenet er super fedt. Ja både indenfor og uden for er der meget smukt. Hvilke af festlokalerne har i tankerne? og hvad med værelser/overnatning skal i have det med?
 3. Jeg købte bare noget stof og hang over.. det virkede ganske fint for os... og meget billigere løsning end at købe overtræk..
 4. Har lige fået lidt billeder fra min svigerinde.. og der var lige et billed jeg gerne vil vise jer.. Taget fra da vi går fra kirken... og et billed fra efter min bror holder tale.. måtte lige hen og kramme ham.. var helt grædefærdig..
 5. Så har jeg fået nyt dankort... Vil i se.. Er super glad for det..
 6. Tak skal du have.. Det var også en dejlig relax ferie.. Jo tak det var en søkn tur
 7. Taaaak søde Mie.. De havde faktisk et kursus den sidste dag på båden så man kunne lære dem selv.. men den dag sov vi vidst lidt længe, så kom ikke afsted..
 8. Da vi så skulle tjekke ind, altså igennem de der metaldeteltore.. Bliver Mik taget sin side.. de vil gerne lige kigge lidt mere på hans taske... Han havde to ting.. en kæmpe tube tandpasta.. Dooh.. og så en lille krystal globus de også lige skulle undersøge, det ¨så åbenbart lidt mærkelig ud, så en lille kugle... Her er vi endelig kommet ombord p åskibet.. 10 timers flyvetur foran os.. Mik sov det meste og jeg så film.. bl.a. What happens in vegas, den der hvor Mcdreamy bliver brudepige.. og nogle andre.. så vdst 4.. er ikk så meget til det der med at sove.. ;) Det var hermed det sidste billed fra vores fantastiske ferie.. Det var en helt perfekt honeymoon til os, afslapning og luksus.. Tak fordi i har kiggede med
 9. Lørdag morgen kl. 6.00 var vi i havn, og efter vi havde spist morgenmad, ventede man på sit farve blev råbt op, så man kunne forlade skibet og hente sin bagage der var blevet hentede aften før.. Sådan ser Miami ud kl. 6AM Vi ankom til Miami Lufthavn 8AM... og vi skulle flyve 8PM.. spørg lige om det var røvsygt.. for man kunne ikk tjekke ind før 4 pm, og vi havde jo så meget bagage at vi ingen steder kunn gå he.. og hvert kvarter så hende i højtaleranlægget.. "welcome to Miami and the beaches.. the time is now 10am" hver kvarter.. nøj dødsygt.. sså vi fik løst en masse rebus..
 10. Mie... Kan lige se du er på.. Sorry jeg ikk fik svarede på din sms.. Sate min mobil på lydløs, fordi de åndsvage telfonsælgere blev ved med at ringe.. skriver tilbage i morgen.. Du ville jo gerne have beretning.. og nu er den næsten færdig.. så venter vi bare på dig
 11. De sidste billeder er fra den sidste aften.. Dagen efter var hjemrejsedag.. der er ikke så meget at sige om dem.. Det var en super skøn tur.. ren luxsus..
 12. Det var low fat frozen youghurt.. og nej Mik kunne ikke lide det ;)
 13. Den sidste dag var vi til søs igen... Vi hyggede med forskellige ting.. billederne siger lidt sig selv ;) Som sagt det blæste ldit den sidste dag, pga den orkan der var kommet til Haiti, sådan 2 dages sejltur væk.. ;)
 14. Og da vi kom tilbage hang vores håndklædedyr... Jeg siger jer, at jeg virkelig skreg af grin... en sød lille abe
 15. Teater igen.. Det var fedt at opleve et nyt show hver aften.. det var virkelig gode show, nogle vi aldrig selv ville have valgt herhjemme og derfor ekstra sjovt at opleve..
 16. Afslappede aften: Mik fik den aften 3 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter... (man kunne vælge så meget man ville.. alt var jo gratis..)
 17. Smukke mexico... Mexico set fra skibet..
 18. Der var super smukt... vi stoppede for at spise nachos med salsa.. ;) Og mik fik sig lige en cola..
 19. Sidste ø vi skulle besøge var mexico.. og ja ja jeg ved godt Mexico ikke er en ø.. men det vi besøgte var en lille ø der hørte med til.. og ja når man skal på mcd.. Må man vel godt være lidt doven.. hihi
 20. Vores aftensdrinks.. Miks long icland ice tea.. og min Drink of today.. (der måtte man nemlig beholde glasset ;) ) og teaterforstilling igen..
 21. Et lille kys Og igen.. et nyt handklædedyr
 22. Vi gik en lille tur bagefter.. og fandt et spejl i loftet.. ;)
 23. Hver dag var der fotografer der gik rundt og tog billeder, og man kunne få taget billeder foan kulisser.. denne aften købte vi 2 stk.. Et ved vores middags bord og et foran en kulisse...