Posedame

Medlem
 • Content count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Posedame

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 06/16/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Lokation
  Nørrebro
 1. Min svigerinde skal giftes på lørdag og det bliver på Gibraltar. Vi bliver ca. 20 i alt. De skal vies i kirken, bagefter er der champagne og så skal vi på restaurant og spise om aftenen. Det er min eneste "næsten" erfaring med et mindre bryllup.
 2. Prøv en tur op og ned af Nørrebrogade, der er en del kjolebutikker med rigtige festkjoler og de er ikke så syre synes jeg.
 3. Min svigerinde og svoger (min mands søster) skal giftes på lørdag i udlandet. (de bor selv i DK) - men har valgt at blive gift hurtigt og forholdsvist anonymt. Vi bliver ca. 20 i kirken på Gibraltar og så er der middag på restaurant efterfølgende. De ønsker ikke en masse halløj, ikke noget med taler, sange. HUn skal ikke være hvis brud osv. - et stille og roligt bryllup lige som de ønsker det. Vi vil dog gerne gøre et eller andet og har planlagt at skaffe os adgang til deres hotelværelse for at pynte med rosenblade og champagne på køl. Vi tager ris mes og ser om stemningen er til at kaste på dem, lige som vi vil skaffe brudevalsen på cd og se om der er stemning for den på et tidspunkt. Har I andre ideer, hvad ville gøre jer glade?
 4. Jeg skal til bryllup på lørdag og det har de brugt omkring halvanden mdr. på at arrangere. Vi bliver ca. 20 gæster som skal på restaurant om aftenen efter kirkevielsen som er kl. 13. - Det er den måde de ønsker deres bryllup på og selv om jeres bryllup bliver til noget andet end drømmen i havde om det, så er jeg sikker på at det bliver et meget autentisk og kærlighedsfyldt bryllup, nemlig JERES bryllup og MED mormor. Hvor fra i landet er du? - vi har champagneglas du kan låne omkring Solrød eller Nørrebro, send blot en PM.
 5. Søde piger har I flere forslag? Det er på torsdag vi skal afsted.
 6. Jeg kan jo selvfølgelig bare spørge dem, men tror I de vil have ris når de kommer ud af kirken?
 7. Han bliver da så helt utrolig fin, jeg siger go for it.
 8. Vi prøvede vist to gange her hjemme i ugen op til.
 9. Tak piger, brudevalsen er en rigtig god ide, den har vi på cd. Gerne flere forslag
 10. Kære piger, jeg/vi skal til min svigerindes bryllup. HUn skal giftes med sin kæreste gennem ca. 18 år, de har to børn sammen. Min svoger har friet til min svigerinde (min mands søster) mange gange men hun har sagt nej fordi hun ikke havde lyst til et stort bryllup, til at være midtpunkt, polterabend osv. Nu er de så blevet enige om at gifte sig på Gibraltar her d. 14. nov. og vi er inviteret med sammen med vores to piger. Deres forældre kommer også + lidt andet familie og et enkelt vennepar. Vi glæder os helt vildt til at skulle dele deres store dag. Det hele er arrangeret i hemmelighed og vi har kun vist det en uge. Rersten af familien fik det at vide i går. Nu kommer jeg til mit egentlige spørgsmål - er der et eller andet vi kan gøre for dem, noget sjovt, romantisk, et eller andet der gør deres dag endnu mere speciel eller skal vi bare helt lade være med noget når nu de ønsker et helt stille og roligt bryllup? De skal vies i kirke (af "vores" præst - den danske sømandspræst fra Spanien som vi kender fordi vi (min mand og jeg) har boet i Spanien, - det var også ham der viede os) Derefter skal vi alle på restaurant og spise en god middag. Vi har tænkt os at vi kan skaffe os adgang til deres hotelværelse og pynte det fint med rosenblade osv. men har I nogen ideer som falder i deres ånd? Min mand og jeg blev gift sidste år og der var de begge utrolig involverede, de hjalp, arrangerede polter osv. så vi vil så utrolig gerne give noget igen, men skal vi helst bare lade være?
 11. Jeg havde både min mor, min stedmor, moster, svigermor og flere af min svigermors søstre med til mit polterabend. Vi havde bare en herlig fantastisk dag. Et par timer efter aftensmaden tog de gamle hjem (min mor, stedmor og moster blev nogle timer endnu men de er også kun mellem 37 og 47) og vi dansede, hyggede og drak nogle drinks, så tog resten af familien hjem og jeg endte med min søster og min svigerinde som de sidste. En helt igennem herlig dag som jeg er glad for at kunne tænke tilbage på sammen med både venner og familie.
 12. Vi blev viet kl 13.00 havde reception og så mødtes vi i festlokalerne 17.30. Vi gik til bords kl. 18. Festen sluttede omkring kl. 4, da kunne jeg simpelthen ikke mere, men jeg er rigtig glad for vi ikke havde en grænse. Vores band skulle stoppe med at spille kl. 2 og efter det havde vi en iPod med højtalere som vi dansede til.
 13. Vi sang tre salmer og i stedet for en fjerde salme havde vi en klassisk guitarist til at spille et stykke, det var meget, meget smukt.
 14. Vore brudebørn kørte med min far og jeg, men de er også 12 og 14 så de kan jo klare sig selv mht. tøj osv. De sad på to stole bag min far og jeg under hele vielsen, det var bare så fint. MIn lillebror på 10 som var ringbærer sad på første række og kom op med ringene da præsten bad om dem, det fungerede bare rigtig godt.
 15. Jeg skal giftes d. 9. august og havde det præcis lige som dig. Det gik bare først op for mig på vores ferie for to uger siden. Så tog jeg en lang god snak med min tilkommende og forklarede ham, hvordan jeg har det, at det ikke handlede om tvivl på vores kærlighed men at jeg bare var helt ulykkelig over ikke at mærke sommerfuglene baske rundt inden i mig. MIn tilkommende var bare så sød og hele den samtale gjorde underværker, så nu er jeg godt i gang med at glæde mig... Min kæreste var rigtig god til i dagene efter at spørge om jeg glædede mig fx. glæder du dig ikke til at gå op af kirkegulvet og se når jeg får øje på dig osv. Måske kan du prøve at visualisere dig bestemte situationer... hans tale til dig, synet af brudebuketten osv. Det hjalp i hvert fald for mig :-)