sikka78

Medlem
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sikka78

 1. Hmmm fik hentet kjolen men det var sku ikke min brudekjole. Havde bestilt en kjole til en veninde og det var den.. Så venter spændt på min. Men den til veninden ligner billedet og er fantastisk flot syet med perlerne og det hele. Virkeligt flot kjole..
 2. Arghhhh nåede det ikke den anden dag og har arbejdet sent de sidste to dage men regner med i morgen er dagen hvor den hentes Ulideligt at have den liggende så tæt på uden at kunne få fingrene i den.. Venter i spænding på masser af billeder....................................................... ..vi skal se kjole vi skal se kjole vi skal se kjole vi skal se kjole....................................... Arghhh har bare slet ikke nået at hente den endnu. Så frustrerende det skide posthus kun har åbent mellem 12 og 17. Men håber på at mandag bliver dagen
 3. Arghhhh nåede det ikke den anden dag og har arbejdet sent de sidste to dage men regner med i morgen er dagen hvor den hentes Ulideligt at have den liggende så tæt på uden at kunne få fingrene i den..
 4. Jeg henter min kjole nr 2 i morgen så kommer der lige lidt billeder. ret så spændt..
 5. Ja jeg venter så stadig på min kjole. De har modtaget toldbrevet for nu knap to uger siden så nu må den sku godt dukke op..
 6. Du ligner altså ikke en der trænger til at tabe 10 kg overhovedet. Du har en smuk figur i kjolen og den sidder så godt. Super lækkert valg
 7. Ja så tænker man jo "alting har en årsag". Hvor er det bare fedt for jer Tillykke med det nye sted
 8. Hmmm der har jo været strejker hos post danmark sidste uge så gør det nok ikke nemmere at få sine ting. Mener dog det primært var fyn (hvor jeg bor) der var ramt..
 9. Jeg har ikke lige men har set hendes smukke kjoler. Hvorfor en har du så købt???
 10. Invitere i børn med??? For så er der ret sikkert nogle af dem med små børn der gerne springer selve ceremonien over så jeg ville simpelthen forhøre mig hos dem og der var nogle der egentligt helst ville vente ude. Det kan være svært at holde små børn stille og det kan ødelægge al fornøjelsen at forsøge så personligt ville jeg faktisk lige så gerne stå uden for og vente ved rådhuset end skulle sidde på pinde for at få ungerne til at være stille.. Selvfølgeligt afhængigt af hvor tæt man er på brudeparret :0)
 11. Jeg er lidt i venteposition da den sidste scanning ikke var så positiv men måtte ikke starte ny kur med det samme da min krop slet ikke ville kunne holde til det. Håber næste scanning viser det bare reagere langsomt på behandlingen. Mine blodprøver var også super dårlige sidste uge plus jeg har tabt 5 kilo de sidste to uger og var ikke så stor i forvejen så nu det slet ikke sikkert de vil starte behandling før vægten er lidt oppe igen plus blodprøverne bedre. Men ja nu må vi se. Holder humøret højt trods alt Livet er jo skønt
 12. Det er da helt vildt pænt til dig
 13. Ca 4 uger..
 14. ja jeg havde langt krøllet hår til ned midt på ryggen lige før jeg startede kemo. Så begyndte det så småt at drysse og så ragede jeg hele møget af foran spejlet sammen med ungerne.. Det var hårdt. Men faktisk så var det ikke så slemt som frygtet når man lige havde vænnet sig til det og heldigvis beholdt jeg vipper og bryn. Blev kun pletskaldet men shavede det jo så for ser ret dumt ud med store bare pletter Her er jeg lige da det så småt begyndte at vokse ud igen. Det gror stærkt men desværre mangler der farvepigment i mange af hårene så ligner jeg er ved at blive gråhåret. Men gider ikke farve før jeg ved om jeg skal have ny kemo kur nu her igen eller det bliver stråler.. NU vil vi have billeder af dit nye hår
 15. Faldt over denne os i et link i en anden tråd.. den da os fin..
 16. Sendte mit toldbrev for en uge siden og har ikke fået den endnu...Venter spændt..
 17. Pliseringerne kan heller ikke ses på billedet men er der også og når skørtet er rettet sidder det helt som på modellen..
 18. Jo det er den og den ligner helt præcis.Jeg har bare ikke rettet skørtet på billedet og på toppen kan man ikke se detaljerne på billedet. Men har ikke fundet nogle forskelle bortset fra rosen
 19. Jeg syntes det er rigtigt fint du siger fra MEN din kommende mand må satme se at komme ind i kampen.. hvis det er noget der går dig på så må han sku lige tage sig sammen og være med til at finde en løsning. Hun trænger da for vildt til at blive sat på plads... Min mands lillebror er kun 4 og han er rødhåret for vildt men han er sku da for kær.. Ja han mangler opdragelse (er jo meget efternøler) og det kan pisse mig af men at han har rødt hår hva hulen har det med noget at gøre??? Og det med røgen er da totalt respektløst. Vi er begge rygere her men vi ryger kun udenfor. Vil bare ikke have et hjem sodet til i røg. Og vores gæster bliver også hevet ud at ryge. Sådan er det bare.. Jeg har som sådan et rigtig fint forhold til svigermor. Og hun blander sig aldrig og er altid sød og positiv. Syntes hun er alt for lidt farmor for ungerne men hun har jo så også selv en lille.. Er dog blevet bedre efter vi er kommet til at bo meget meget tæt på hinanden. Min (pap)svigerfar svinger jeg helt vildt godt med. Vi ligger ikke så langt fra hinanden aldersmæssigt og har samme humor og holdning til tingene. Vi hygger os helt vildt og kan også sagtens lave ting bare os to. Det syntes jeg er rigtig fedt. Jeg håber virkeligt ikke at hun får ødelagt jeres dag helt. Håber i får det løst inden...
 20. Jeg har også tidligere givet manden et billede. Det var så med teksten fra den sang der spillede da vi kyssede første gang. Han blev vildt glad for det og insistere på at have det hængende oppe...Og så det jo ret personligt pga relationen til teksten Syntes det er rigtig pænt billede du har fået lavet Han skal da nok blive glad for det.
 21. Og så kan du få et af mig i kjole nr 1. Som sagt så folder den lidt pga mit svaj men ellers er den rigtigt fin og ligner den på modelbilledet..
 22. Jeg har modtaget den første kjole jeg bestilte men har jo så bestilt ny da den først gik meget langt ned ved barmen og skal ind og have fjernet hudkræft på brystet så det ville blive at se så jeg bestilte en ny der gik op og dækkede det område. Men den første matcher helt præcist billedet. Med hensyn til mål passer den også jeg svajer dog meget i ryggen og denne skulle lynes i rykken så den folder (de kan jo ikke tage højde for at jeg er meget svajrygget når de kun får ens mål) så den skulle have været rettet en smule til. Havde fået en pris hos en syerske og det ville koste 800 kr og kjolen kostede mig 940 kr (blev ikke taget i tolden) så jo en billig kjole alligevel. Venter nu på kjole nr 2. Den er så med snørre i ryggen og håber så det løser problemet med at jeg svajer men ellers må den til syerske. Er så lidt der skal rettes så det går nok.. Hiver lige et billede af den kjole jeg venter på. Den ligger til fortolding lige pt så kommer nok meget snart..
 23. Uha er lidt blank med hensyn til gaverne bortset fra den han skal have på årsdagen for det må da helt klart være en god middag hvor i spiser bryllupskagen til dessert (man fryser jo gerne et stykke af kagen som spises på årsdagen. Hvor sundt det egentligt er vides ikke men det jo tradition ) Hvad med massage af dig, picnictur, et billede af dig i lidt frækt undertøj tja svært når man ikke kender jer.. Hvis det var til min mand så skulle den kombineres af små ting som massage, morgenmad på sengen og når dagen faldt på en weekend skulle den stå på lidt større ting som udflugter til steder i dk vi gerne ville se, weekendophold, brunch på vores yndlings cafe, evt en collage med billeder osv fra vores bryllup. Jeg ville nok lave det som en kalender eller lignende hvor der var små rullede sedler der beskrev hvad gaven var eller hvor gaven kunne findes hvis det nu var en collage eller lignende..
 24. Man kan få oasis i kugler så det var måske et billigt alternativ der var værd at prøve af..
 25. Hünke müller (staveplade tak) har dem i stor stil..