sus125

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sus125

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 07/09/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://
 1. Tak det var også det vi mente.....
 2. Hej tøser. Har brug for hjælp, skal giftes på søndag og nu er min kommende mand og jeg lidt i tvivl om hvornår man danser brudevals?
 3. Hejsa. Jeg vil bare fortælle dig at jeg faldt også for denne smukke kjole, jeg var nede at se den og jeg prøvede den også men efter min mening så er den ikke så smuk som på deres hjemme side. Men det er jo smag og behag. Har du set den in "live"? Mvh Susanne
 4. Bare okay, så først bagefter jeg havde sat den forkert ind. Ja det er kun for min buket. Bryst blomsten koster 89kr pr stk.
 5. tak for jeres svar, ja så er min godt nok dyr, men håber så bare at jeg bliver glad for den...
 6. Hej brude. Min mand har lige været ned at bestille min brudebuket, jeg har været så heldig at vinde et gavekort til en brudebuket, godt for mig, for min er løbet i snart 2000kr , hvad koster jeres, synes det er helt vildt dyrt, eller er det bare mig? Mvh Susanne
 7. Hejsa Jeg er også en ammende kommende brud. Jeg er begyndt at træne i et fitness center hvilket er rigtig dejligt. Jeg har bare min datter på 12 uger med, hun ligger bare i sin lift endten sover hun eller ligger hun bare og kigger. Har tabt mig 2,5 kg på 2 uger, hvilket jeg synes er fint. Hvis det skulle gå noget hurtigere så skulle jeg også lave min kost om, ikke at jeg spiser meget usundt men ind imellem kunne det godt være mere sundt.
 8. Hej. Vi står og skal til sølvbryllup hos min kærestes moster og onkel og vil gerne have en sang med, kan i hjælpe mig med nogen forslag, jeg er temmelig blank.
 9. Altså hvis det er en brude frisure du skal have så skal du nok regne med 600-1000 kr
 10. Hej Maria. Jeg synes det er synd for dig og din kommende mand at i har de problemer. Jeg vil bare fortælle at det ikke er størelsen på bryllupet der betyder noget for mig, for mit vedkommende og jeg tror heller ikke for andres vedkommende at man bliver mere lykkelig og mere forelsket i sin mand ved at holde et stort dyrt bryllup som man slet ikke har råd til at holde, så heller vente eller kigge på hvor man kan spare... Hvis man holder noget så man ikke har råd til så kan man gå og blive uvenner over det bagefter og få dårlige nevere af det, det er der vist ingen grund til.... Jeg snyes nogen af pigerne har kommet med et par gode råd om hvordan man kan gøre det... Vi venter barn nr 2. her sidst i marts og min kommende mand og jeg holder bryllup og barnedåb sammen, der spare vi, vi bliver gift en søndag da det normalt er der man holder barnedåb, vi har så valgt at det kun er de nærmeste pårørende der skal med, vi skal så have en søndags middag til aften og så får vi sikkert en god dag. Vi vil så holde åbenhus for venner og vores naboer en anden dag. For vi bliver ikke mere LYKKELIG af at have gud og hver mand med..