H&N

Medlem
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About H&N

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 11/08/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Randers
 • Interesse
  Jeg går meget op i min hund og han´s agillity og selvfølgelig min kæreste og familie og venner. <br /><br />Derudover kan jeg godt lide at lave kreative ting som papirklip, kort og lign.
 1. jeg ved at man har kunnet få sådan nogle puder hos fleur her i Århus i hvertfalfd, så mon ikke de har dem i alle Fleur butikker. De har også haft nogle lignende i Hunkemüller...
 2. hvor er den fin.-) det er en sjov ide med jeres bogstaver. Den kunne jeg godt finde på at bruge, håber det er iorden.
 3. jeg kan se jeg er kusine omvendt, jeg kan bedst lide nr.2 faktisk:-) men jeg synes helt sikkert de begge er flotte, men jeg ville selv vælge nr. to.
 4. jeg e sikker på alt nok skal blive godt.... og skulle der ske noget uforventet, så er det jo bare noget af det som skaber oplevelsen og den perfekte dag.... der vil altid være småting som ikke kommer til at gå helt som forventet, men det skal da nok gå alt sammen alligevel. Jg håber virkelig i får en dejlig og uforglemmelig dag.
 5. okay, tak for hjælpen tøser, det er dejligt man altid kan regne med jer:-) Hej Ann ven, det var lige sådan et link jeg regnede med, jeg avde selv førsøgt, man jeg kunne ikke lige finde det, så det var dejligt du kunne:-)
 6. hvor er den bare fin:-) er den ude fra Kennedy? jeg har tænkt på at skulle der ud og se hvad de har, jeg har set så mange reklamer fra dem med deres eneforhandler ret på disney kjoler:-)
 7. den er sørme godt nok flot, det ligner jo en du har fået syet til herhjemme:-) hvilket mærke er det? hvad søgte du på der inde?
 8. Hej alle tøzzer, jeg tænkte på om der er nogen af jer, som ved om man kan holde festen på gammel Estrup? -hvad det koster? og gerne erfaringer vis i har holdt det der....
 9. vi er blevet tilbudt det samme, men har vslgt, at betale en bestemt pris for 4 timer uanset hvor meget de drikker, for jeg ved at hvis min familie fik at vide at vi skulle betale for hvad de helt præcist drak, så ville de holde igen, og sådan skal det ikke være.... de skal drikke det de har lyst til. Derfor tog vi tilbudet på trods af, at vi blev rådet til det samme...jeg ha dog en kammerat som arbejder som tjener og han fortale mig, at noget af grunden til at de vælger at råde folk til det er, fordi det somme tider kan gå lidt amok, hvis folk bare kan drikke som de vil, derfor ser personalet helst man vælger at betale for det der bliver dukket, så man måske netop vil holde igen..... jeg siger ikke det er sådan alle steder, men hvorfor skulle de allers vælge den løsning som hurtigst kan blive den syrest eller den kedligste for gæsterne?
 10. Vi har lige købt hus på 191 km2 så vi holder det hjemme, hvor der heller ikke er så langt til fra kirken:-) så hvis det er godt vejr kan gæsterne parkere hjemme ved os og så gå over i kirken og tilbage igen:-) det synes vi er bedst, for så er gaverne hjemme ved os, i stedet for at vi skal til at flytte dem fra sted til sted:-) men jeg kan godt se, når i bor i lejlighed, så er det ikke nogen mulighed, men har jeres forældre ikke plads så? eller der hvor i skal holde feste måske?
 11. jeg før fået lave det hos min negle tekniker, og det ser helt naturligt og smukt ud, de sætter en lille tot på af gange, så det ligner dine egne, bare med den længde du ønsker... det tager lang tid, men det er det hele værd. Jeg vil dog sige, at uanset hvilken metode du vælger, skal du prøve at få det lavet noget tid før selve dagen hvis det er første gang...... fordi dine øjne kan godt blive noget irriterede første gang, og det vil jo være træls hvis det skulle være tilfældet på selve dagen. Men jeg kan helt sikkert anbefale dig at gøre det, dådyrøjne er bare super søde/smukke.
 12. jøsses den er flot..... hvor har du fundet den henne? -jeg må hellere lige holde lidt øje med denne tråd..
 13. vi sender safe the date kort ud ca. et år før, så vores invitationer sender vi først ud ca. 3-4 måneder før selve brylluppet:-)
 14. jeg er sikker på det nok skal blive godt, og at din kommende vil blive glad for den:-) jeg har det lige som dig, jeg ved heller ikke helt, om jeg kan få mig selv til det, men det er da en god ide at få en veninde til at tage billederne, så er det ikke så pinligt:-)
 15. hej jeg arbejder på Urtegaarden hvor vi sælger råvarer til fremstilling af naturkosmetik og slik uden tilsætningsstoffer og kemiske ting.. alle vores produkter og råvarer er enten naturlige eller naturidentiske.... det er dog ikke færdig makeup, men vi hsr gode opskrifter på hvordan man laver læbestift, mascarra, øjenskygge, rouge og meget mere... så ved du hvad der kommer i, og du kan helt selv bestemme hvordan det skal dufte eller at det ikke skal dufte. det hele fås som startsæt, hvilket betyder du køber en pakke hvor alt det du skal bruge er i til en samlet pris. vores hjemmeside hedder : Urtegaarden.dk