Tina-Majbrud09

Medlem
 • Content count

  3,621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tina-Majbrud09

 • Rank
  *LYKKELIG MAJ-BRUD*
 • Birthday 01/07/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://voresbryllup090509.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  09.05.2009
 • Type vielse
  Vejstrup Kirke, kl. 14
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sjølund
 • Interesse
  Miin dejlige kommende mand, <br />mine veninder og venner, familien.. <br />og være kreativ..<br />& selvfølgelig Bryllupsklar.dk.

Recent Profile Visitors

9,352 profile views
 1. WAW sikke en fantastisk beretning. puha det er alt for længe siden jeg har været herinde.. Stort tillykke med brylluppet og sikke en dejlig dag i havde søde. sorry jeg ikke har været herinde før nu. men har haft rigtig mange ting i mit hoved. er blevet gravid i aug . så de 3 første mdr var forfærdelige de stod på opkast, kvalme og sovet hele tiden næsten. så har ikke været meget på comp. Men kæmpe stort tillykke med den store dag
 2. KÆMPE STORT TILLYKKE SØDE med jeres bryllup. sikke en fantastisk beretning hvor er i bare smukke... manner hvor er jeg træt af jeg havde glemt alt om i skulle giftes her i sep. for ville så gerne have været op og set jer. men der kommer en gave søde men puha de 3 første mdr af min graviditet stod bare på kvamle, opkast og sover hele tiden. så havde fuldstændig glemt det. stort tillykke. med den dejlige dag...
 3. jaaaaa søde det er han dælme også manner han er bare skøn..
 4. Stort tillykke med den store dag smukke håber i får en fantastisk dag. glæder mig rigtig meget til og se billeder.. :)
 5. Hejsa stort tillykke med brylluppet i 2010. du skal glæde dig, det er den bedste dag i livet hehe. og stort velkommen til..
 6. 4 små dage søde. Det bliver så spændende søde.. glæder mig til og se billeder fra den store dag
 7. Hejsa søde. puha nu kommer det bare så meget tæt på manner hehe er i ved at være klar.. ? søde sikke en fantastisk polter du har været på dejligt sikke en masse ting du har fået styr på søde.. glæder mig rigtig meget til billeder fra jeres store dag søde. kram
 8. Den er super fin manner. :iloveyou:
 9. Livet efter man er blevet en Gift kvinde. Her piger, er ked af jeg ikke er så meget herinde. har bare så meget og se til... men følger stadig med herinde.. hehe. Vi har haft sommerferie hvor vi har været på camping.. og vi har fået malet hus udvendig ... ellers bruger jeg meget tid på Madambk. og ja så har vi fået en LILLE VOVSE.. hehe :heart: Kenzo'drengen han er bare sååååå dejlig manner. det var faktisk en overraskelse fra Martin til mig da vi kom hjem fra ferie. han har været skrevet op til den i en mdr.. så blev så fantastisk glad. da han gav mig gaven hehe. Vores lille Kenzo som i morgen bliver 13 uger.
 10. Hejsa søde. længe siden.. har du det godt... nu er det snart din tur søde.. weee. glæder mig så meget til og se billeder.. :iloveyou: tillykke med jesper har bestået teoriprøven dejligt.. super fint riveslør det ligner mit hehe. mange knus... herfra.
 11. Hejsa vi havde også maj bryllup:) og vi havde.. lys lyserød, lys lysegrøn og creme det var nogen fantastiske farver i maj. :iloveyou:
 12. WAW hvor er den super flot søde
 13. WAW og atter WAW super smukt billede med jer søde glæder mig til mange flere hehe hvor ser i fantastiske ud.. håber i kunne bruge gaven fra os herover fra god tur til egypten søde
 14. I dag i dag i dag jubiiiiiiiiiiii hurra.. Stort tillykke med dagen smukke håber i får en uforglemmelig dag.. med massere dejlige minder..
 15. Hej søde sikke nogen gode billeder fra din PA ser ud til i havde en super dag. krammer.