Tina-Majbrud09

Medlem
 • Content count

  3,621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tina-Majbrud09

 • Rank
  *LYKKELIG MAJ-BRUD*
 • Birthday 01/07/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://voresbryllup090509.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  09.05.2009
 • Type vielse
  Vejstrup Kirke, kl. 14
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sjølund
 • Interesse
  Miin dejlige kommende mand, <br />mine veninder og venner, familien.. <br />og være kreativ..<br />& selvfølgelig Bryllupsklar.dk.

Recent Profile Visitors

9,011 profile views
 1. WAW sikke en fantastisk beretning. puha det er alt for længe siden jeg har været herinde.. Stort tillykke med brylluppet og sikke en dejlig dag i havde søde. sorry jeg ikke har været herinde før nu. men har haft rigtig mange ting i mit hoved. er blevet gravid i aug . så de 3 første mdr var forfærdelige de stod på opkast, kvalme og sovet hele tiden næsten. så har ikke været meget på comp. Men kæmpe stort tillykke med den store dag
 2. KÆMPE STORT TILLYKKE SØDE med jeres bryllup. sikke en fantastisk beretning hvor er i bare smukke... manner hvor er jeg træt af jeg havde glemt alt om i skulle giftes her i sep. for ville så gerne have været op og set jer. men der kommer en gave søde men puha de 3 første mdr af min graviditet stod bare på kvamle, opkast og sover hele tiden. så havde fuldstændig glemt det. stort tillykke. med den dejlige dag...
 3. jaaaaa søde det er han dælme også manner han er bare skøn..
 4. Den er super fin manner. :iloveyou:
 5. Livet efter man er blevet en Gift kvinde. Her piger, er ked af jeg ikke er så meget herinde. har bare så meget og se til... men følger stadig med herinde.. hehe. Vi har haft sommerferie hvor vi har været på camping.. og vi har fået malet hus udvendig ... ellers bruger jeg meget tid på Madambk. og ja så har vi fået en LILLE VOVSE.. hehe :heart: Kenzo'drengen han er bare sååååå dejlig manner. det var faktisk en overraskelse fra Martin til mig da vi kom hjem fra ferie. han har været skrevet op til den i en mdr.. så blev så fantastisk glad. da han gav mig gaven hehe. Vores lille Kenzo som i morgen bliver 13 uger.
 6. Hejsa vi havde også maj bryllup:) og vi havde.. lys lyserød, lys lysegrøn og creme det var nogen fantastiske farver i maj. :iloveyou:
 7. WAW hvor er den super flot søde
 8. Hej søde sikke nogen gode billeder fra din PA ser ud til i havde en super dag. krammer.
 9. Det lyder til det har været en kanon polter søde
 10. Super flot æresport søde.
 11. ja det var filme godt nok nervepirrene da vi sad i kirken og du først kom 20 min over to manner søde. hehe
 12. smuk smuk smuk og atter smuk er du sødeste... HVor er du bare sød, Tina, :-) årrh tak søde.. you to..
 13. super godt billede søde. af jer
 14. smuk smuk smuk og atter smuk er du sødeste...
 15. WAW Smukke hvor er du bare gudesmuk manner