kommendefruMortensen

Medlem
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About kommendefruMortensen

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 01/27/1978

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://www.raff-mortensen.dk

Profile Information

  • Vielses dato
    08.08.2009
  • Type vielse
    Borgerlig vielse i egen have.
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Køge
  1. Hvor er jeg glad for alle de svar der er kommet. Vi var til min søsters fødselsdag i lørdags og det gik godt. Jeg har nu aftalt med min søster at vi skal mødes til en kop kaffe på en café i næste uge og hygge. Så må jeg jo stille og roligt komme ind på emnet der. Mange tak alle sammen.
  2. Undskyld men det kan da på INTET tidspunkt blive kommendefruMortensen's problem! Det er ikke hende der har bedt konen (sorry mit ordvalg) om at tilbringe 3 mdr. i DK lige på det tidspunkt. Jeg har godt nok givet mit indspark i denne debat men der er faktisk en lille ting der nager mig lidt efter at have fulgt med i flere af besvarelserne i denne tråd... "alt bliver godt hvis de bare selv betaler svigermoderens kuvert"...(groft citeret) Som jeg læser kommendefruMortensen's første indlæg så ønsker de vitterligt ikke konens selskab denne dag, men kom med 2 grunde til at hun ikke skal med. 1) det økonomiske - flere de gerne ville se har de valgt fra pga økonomien. 2) ønsket om at konen skal blive væk - hun er jo ikke en del af denne bruds familie. Jeg kunne ALDRIG drømme om at invitere min storebrors hustrus mor med til mit bryllup og hende har jeg mødt mange gange. Hun er skide sød, men hun hører bare ikke til på MIN bryllupsdag. Havde det KUN været det økonomiske der gjorde at konen fra Indien ikke skulle med så kunne jeg forlige mig med idéen om at søster og svoger selv betaler hendes kuvert og så er alt godt. Men når nu det er et brændende ønske at konen holder sig væk så skal søster og svoger altså respektere det. Jeg kan måske forstå at svoger så ikke kommer til brylluppet. Han er vokset op med den indiske kultur og det er en del af ham, men at søster reagere som hun gør er barnligt. Det er ikke hver dag man bliver gift, men konen bliver i DK i 3 mdr.!!! forstår I min pointe?? Jeg kunne ikke have sagt det meget bedre selv!
  3. Jeg vil gerne sige tak for alle de svar der er kommet. Vi skal til min storesøsters fødselsdag idag. Jeg vil ikke nævne noget idag da jeg ikke vil ødelægge hendes dag da vi begge er meget følsomme omkring det. Men jeg vil aftale en dag med hende hvor vi kan tage ud og få en kop kaffe eller noget. Så kan vi få snakket der. Men jeg lover at vende tilbage og fortælle hvordan det er gået. Mange tak og en milliard til jer alle sammen.
  4. Indledningsvist vil jeg sige at jeg godt forstår dem som siger at det er jeres bryllup og at I skal gøre som I vil. Dvs. ikke lade jer diktere af noget. Men jeg undrer mig over ovenstående. Hvis man nu antog at I sagde ok og lod svigermoderen komme med ville I da ikke skulle ændre noget som helst på grund af kulturforskellen. Tværtimod vil de fleste udlændinge da netop gerne opleve danske kulturer og danske festkulturer når de er i landet. Jeg er nok selv enig med Forår og ville da overveje at invitere hende med men det er jo fuldt ud jeres afgørelse og man må forvente at alle, herunder din storesøster, respekterer den. Jeg kan godt se hvad du mener. Men hvad jeg ikke har fortalt er at min svoger kommer fra en MEGET troende familie og jeg ved med sikkerhed at jeg vil få den røde prik i panden og det hele. Og DET skal jeg bare ikke have på min bryllupsdag! Derudover skal jeg sikkert også velsignes og så er det ikke anset at man viser ben og alle de ting der. Og jeg ved at hun vil blive meget stødt over at jeg viser strømpebånd. Så er der maden... Den skal jo også være speciel og den må overhovedet ikke have været i kontakt med alt det andet mad..... Der er bare så meget man kommer til at skulle ændre, og så har vi bare ikke lyst til at have en fremmed med til vores bryllup! Der er så mange andre vi gerne vil have med. Og vi ved at de vil blive kede af det hvis de finder ud af at de er valgt fra men en fremmed fra Indién er med!
  5. Nej hvor sødt. Men man kan godt blive helt konfus af at tænke på hvor og hvem den kommer fra. :mailbox:
  6. :ditto: Synes det er en tarvelig og underlig beslutning/krav fra din søster.... Og hvorfor er det lige de ikke kan være væk fra hende en enkelt dag??? Hej Darling75. Det er et eller andet med deres kultur. Har ikke fået forklaret det helt 100%. MEN... Det er noget med at når et familiemedlem er på besøg så kan man ikke tillade sig at tage nogen steder uden den besøgende. Men vi har vel alle brug for at slappe af engang imellem og det går jeg ud fra at Indere også har brug for, så mon ikke hun kan bruge denne dag til at slappe lidt af...? Er bare så meget i vildrede. For jeg VIL ikke have hende med men derimod vil jeg også blive meget meget ked af det hvis ikke min søster kommer.
  7. Vi er i fuld gang med alle planer og er rimeligt godt med synes jeg selv... Mangler stadig lige at få svar fra de sidste selvom at der var s.u. frist for en uge siden!! Nå men nu er det sådan at jeg er den mellemste af tre piger og jeg ser mine søstre så tit jeg kan. Min storesøster har giftet sig med en mand fr Indien og det har jeg INGEN problemer med overhovedet. Det er desværre bare sjældent at vi ser ham fordi at han altid skal på arbejde når der bliver holdt et eller andet i familien. Nu er han så hjemme og besøge sin familie i Indien og vil have sin mor med til danmark på besøg i de tre måneder som hun kan få visa til. Vores bryllup vil derfor ligge i den tid hun er på besøg i landet... Og her kommer problemet! Jeg har kun set min svogers mor eén gang i hele mit liv og dette var i max 10 minutter. Nu har min søster så meddelt at hun vil have sin svigermor med til vores bryllup da de ikke kan være væk fra hende i en hel dag. Jeg har afvist at hun kan komme med til vores bryllup da vi har en masse andre vi meget hellere ville have med, men som vi har måtte vælge fra pga plads og økonomi. Så kan jeg ikke se at vi skal til at invitere hende med når vi slet ikke kender hende. Jeg har ikke fået snakket så meget med min søster om det, men har fået afvide af vores mor at hun har sagt at hvis ikke hendes svigermor må komme med så kommer min svoger heller ikke og så har hun altså heller ikke lyst til at komme! Hvor fedt at høre at ens søster ikke har LYST til at komme til ens bryllup!!!! Hverken min kæreste eller jeg vil have hende med til vores bryllup men jeg ville blive utrolig ked af hvis min søster ikke kommer. Og jeg aner ikke hvad jeg skal sige til min søster... Nogen der har et råd?? Både min mor og min lillesøster har sagt at de godt kan se det fra min storesøsters side fordi at der i Indien er en anden kultur... Men jeg mener bare at det kan da ikke blive blandet sammen med mit bryllup! Min kæreste og jeg er danskere og vi holder et dansk bryllup. Skulle vi så ændre på det hele fordi at der kommer en med en anden kultur? Vi har i forvejen bedt kokken om at lave speciel mad til min søster og svoger fordi at han er vegetar, og det er fint nok... Men jeg har ikke lyst til at ændre på mine egne holdninger og skulle bortforklare en masse for alle andre bare fordi at han har en anden kultur... Sikke en smøre men håber at i forstår min fustratition.
  8. Jeg synes personligt at ønsker man at have brudepiger eller brudesvende og uanset alder/størelse, så skal man da betale deres tøj. Jeg kan ikke se hvorfor andre end brudeparet skal have en stor ekstra udgift på en sådan dag. Det er jo brudeparet der har valgt at blive gift og at have brudepiger/svende. Har man så ikke råd mener jeg at man bør droppe det. Shit nu lyder jeg som en eller anden sur kælling... Men jeg ville bare have det mega dårligt med at bede andre om at skulle bruge penge til specielt tøj på denne dag. Selvfølgelig er det super hvis de har noget i forvejen og skulle det være tilfældet ville jeg lave en lækker kurv eller noget til dem som tak. Men jeg ville ALDRIG kunne få mig selv til at bede nogen om at være brudepiger/svende og så derefter bede dem om selv at betale tøjet. Og hvor mange vil også sige nej tak hvis de allerede har sagt ja grundet at de selv skal betale? Bare lidt til tænkeren.
  9. Jeg synes personligt at ønsker man at have brudepiger eller brudesvende og uanset alder/størelse, så skal man da betale deres tøj. Jeg kan ikke se hvorfor andre end brudeparet skal have en stor ekstra udgift på en sådan dag. Det er jo brudeparet der har valgt at blive gift og at have brudepiger/svende. Har man så ikke råd mener jeg at man bør droppe det. Shit nu lyder jeg som en eller anden sur kælling... Men jeg ville bare have det mega dårligt med at bede andre om at skulle bruge penge til specielt tøj på denne dag. Selvfølgelig er det super hvis de har noget i forvejen og skulle det være tilfældet ville jeg lave en lækker kurv eller noget til dem som tak. Men jeg ville ALDRIG kunne få mig selv til at bede nogen om at være brudepiger/svende og så derefter bede dem om selv at betale tøjet. Og hvor mange vil også sige nej tak hvis de allerede har sagt ja grundet at de selv skal betale? Bare lidt til tænkeren.