marianne1973

Medlem
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About marianne1973

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 06/28/1973

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  27.06.2009
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Støvring
 1. Kunne man oprette en Facebook side, eller bliver det for rodet og uoverskueligt??? Jeg skal have konfirmation i 2018, og kunne også rigtig godt bruge et sted, hvor man kan få inspiration. Et forum som Bryllupsklar, ville jo være en drøm - men mindre kan også gøre det :)))
 2. Vi fik buffet (forret anrettet på tallerken og hovedret som buffet) fra DaVinci i Hadsund. Super fantastisk lækkert 220,- kr. pr kuvert. Dessert lavede vi selv.
 3. Jeg har i flere år tænkt på at ville farve min brudekjole og sy den kort. Men der har ikke været nogen anledning - før min 40 års fødseldag her i sommer. Kjolen er i ren silke, derfor kan den kun farves med silkefarve. Den blev malet med en pensel!!! Og så klippede jeg bare af længden... Jeg havde et pink silkebånd i ryggen i stedet for snørren (snørren holder egentlig ikke noget af kjolen, derfor fungerede det fint med et silkebånd).
 4. Jeg ved ikke om min kjole er en tredje gangs kjole - så fik jeg det i hvert fald ikke at vide Måske det spiller ind, at jeg er fra Nordjylland, og kjolen var til salg i et halvt år før jeg købte den.
 5. Jeg har også købt brugt til 2.200 og nyprisen var 11.000 kr.
 6. Det er vel meget forskelligt. Vi tog parbilleder af alle gæster, og klistrede dem ind i gæstebogen bagefter. Jeg havde lavet en side til hver gæst, hvor jeg havde markeret, hvor billedet skulle sidde. Det blev rigtig fint. Og ja så sendte vi også billedet med ud til hver enkelt sammen med takkekortene.
 7. jeg købte en brugt kjole. Kjolen var til salg et halvt år, hvor jeg kiggede på den. Prisen var 2.250 kr. - nypris 11.000. Meget almindelige mål - str. 40, 170 cm høj. Som køber af en brugt kjole ville jeg aldrig give mere end maks. halvdelen af nyprisen - men det er bare mig
 8. Jeg købte en stor sort kvadratisk bog med spiral-ryg i Netto til 50 kr. Jeg lavede en side til hver gæst/par og skrev deres navne øverst med en sølv-tusch. Jeg tegnede også en firkant på størrelse med et billede, hvor jeg skrev - her kommer et billede af dig. Og så limede jeg parbilleder ind, som vi havde fået taget til festen, bagefter. Synes selv det blev rigtig fint - og at man måske mere får set i gæstebogen bagefter, når der også er billeder i.
 9. Jeg fandt den der hedder - hvad gik der galt... Men mener også der findes en anden
 10. Der findes en anden tråd med MANGE besvarelser... Jeg ville ikke have haft en brudebuket - synes den var i vejen, og havde ikke noget forhold til den. Og så ville jeg gerne have haft en fotograf hele dagen. Vi holdt et lav-budget bryllup, så fotograf var sparet væk. Vi havde en amatørfotograf som lavede fine billeder - men kunne godt have tænkt mig nogle proffesionelle billeder fra hele dagen.
 11. Uh jeg kender det - jeg ventede og ventede og ventede... Vi blev gift i 2009 - men for mit vedkommende kunne det være sket laaaaang tid før. Manden havde dog hele tiden sagt, at han ville have vi sparede op til det, så det blev først, da vi arvede nogle penge, at vi planlagde bryllup. Han havde i alle årene sagt, at han ville fri - for det var det eneste han var sikker på, det var ham der bestemte MEN da vi så snakkede om, at nu skulle være det til sommer, kunne jeg jo ikke lade være med at lægge en masse planer. Og en dag havde jeg fundet den mest fantastiske kjole på guloggratis, og jeg gik lidt og tænkte på hvad jeg skulle, hvor jeg til sidst sagde - nu har jeg fundet en kjole, så mangler vi bare en dato. Og han sagde - jamen så lad os finde en dato.... Og det var det lidt skuffet er jeg nogle gange stadig - da jeg rigtig gerne ville have været friet til - ikke noget stort - men bare at han spurgte... Håber for dig, du får dit frieri - hvis du ønsker det lige så højt som jeg gjorde Men det vigtigste er selvfølgelig at jeg fik den aller bedste dag og blev gift med manden jeg elsker.
 12. Vi fik mad fra en restaurant i nærheden af hvor vi bor. Super lækker mad, og en kuvert pris på 225 kr. for italiensk buffet. Det var måske en idé at kontakte restauranter i nærheden, hvis I har en favorit Jeg er ikke fra Fyn, så kan ikke komme med nogen konkrete bud.
 13. Vi havde kvadratiske borde. Egentlig var jeg mere til hestesko - da jeg synes (modsat de andre der har svaret) at man bedre kan tale med folk, når man sidder i hestesko. Ved runde borde - eller kvadratiske som vi havde - kan man rigtigt nok se mange flere, men der er også meget langt til de andre på den anden side. Så jeg synes man kan tale med færre ved et rundt bord. Vi valgte kvadratiske borde, efter mandens ønske - der fandtes ikke runde borde på feststedet. Og fordi hans far endte med at blive alvorligt syg, og derfor ikke kom til brylluppet, så for at hans mor ikke skulle sidde til udstilling ved hovedbordet, syntes jeg også det var bedst med små borde.
 14. Vi valgte at sende ønskelisten ud sammen med invitationen. Jeg kan godt se, at man på den måde "forventer at få en gave" - men hvor mange tager til bryllup uden en gave??? Beskeden er jeg jo alligevel, så vi skrev mange små ønsker på sedlen også, så vi ligesom viste, at vi ikke forventede en kæmpe gave. MEN da vi ikke var de første i hverken vennekreds eller familie, kendte vi jo stort set beløbet de forskellige ville give gave for. Og syntes altså heller ikke, vi behøvede gøre mere ud af det, end at sende ønskesedlen sammen med invitationen. Vi havde heller ingen gavekoordinator - så vi endte da også med gaver der skulle byttes - men ikke mange. Det var helt ok
 15. SElvfølgelig kan du holde stort kirkebryllup 2. gang også Man vil altid møde dem der har en negativ mening om ens bryllup - men det gjorde jeg altså også, selv om jeg skulle giftes første gang. Jeg mener - der er altid (måske især dem der er tæt på) der har en mening om, hvordan et bryllup BØR se ud. Jeg hørte godt nok mange gange - nej, det kan man da ikke - eller - det skal du da!!! Måske hvis jeg ikke var helt tæt på dig og din mand - kunne jeg måske godt tænke, at det er dyrt for mig, at skulle med til jeres bryllup endnu engang. Men samtidig bliver det jo en helt anden fest, og en helt anden stemning formentlig - fordi I er mere sikre på hvad I vil denne gang. Så jeg siger SELVFØLGELIG og glem de dumme kommentarer