PiaK

Medlem
 • Content count

  1,252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About PiaK

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

2,547 profile views
 1. Smider lige denne op igen, der er så mange der har haft glæde af den, så monikke der er nogle nye nu?
 2. Det skal jeg også Dejligt at læse I har haft glæde af mine erfaringer Må man se jeres kager?
 3. De her to er altså bare rigtig flotte!! Vil du ikke fortælle, hvordan du har lavet dem yderst? Altså lagt det yderste lag fondant på, og lavet pynten? Beklager, har først set din besked nu - jeg er vitterlig ikke særlig ofte på bryllupsklar mere! (babyklar har taget over i stedet ;)) Send en pm hvis det stadier relevant.
 4. Hej Mette! Rigtig mange gange tillykke - blev jo lige nødt til at smutte herind og smugkigge billeder! Så fin!
 5. Og når man har tappet hyldesaften - så lige på med en flaske vodka og lade den trække "resterne" Så har man en rigtig god sjus!!! Enten til at drikke ren eller blande op med sportsvand!
 6. Se her og ellers prøv at kigge i underforaet "bryllupskageopskrifter" - der er megen hjælp at hente!
 7. Hej Rikke! Jeg tænkte jeg lige ville smide en hilsen her på jeres 1 års bryllupsdag! Det har jo været et hel fantastisk år - jeg er glad for vi har bevaret kontakten på søster-BK! :glad Og velbekomme - kunne forestille mig du sidder og spiser bryllupskage lige nu :D
 8. Stropløs vil være flot, men da du ikke har fået den, så synes jeg (ligesom mange andre) at sløjfen skal af og ærmerne. Jeg tror hel sikkert det sagtens kan laves, så de kan sættes på igen og du har dermed ikke lavet nogle permanente ændringer.
 9. Hej Mette Prøv at kigge i min korte tråd - der har jeg skrevet op hvor meget der blev drukket til vores bryllup. Kh Pia
 10. Ditte! Jeg kom lige til at sidde og tulre lidt rundt her på siden - og tænkte jeg lige ville læse din beretning igen - og indser jeg aldrig har skrevet i den! Tsk tsk! Men hermed så gjort! Dejlig beretning - dejlig dag! Vi snakkes på søster-BK ;)
 11. He he helt i orden du spørger. Jeg var nemlig også selv lidt i tvivl om mine Margrethe-skåle kunne tåle det, så derfor valgte jeg en glasskål. Ja, det er Rosendahl skålen og den virkede fint! Dog skal du passe på, jeg har jo lavet selve MMF'en i den også, og nu kan jeg bagefter se den er blevet ridset indvendig efter håndmixeren... God fornøjelse!
 12. Ih Jayne! Så var du gravid! Hvor dejligt! Har hel savnet dig - er ikke herinde så ofte mere, er rykket over til babyklar.dk (ikke babyxplore.dk alligevel) håber du hopper med derover! Jeg er jo sat til den 18. juni - kunne være SÅ hyggeligt, hvis du vil være i terminsgruppe (og måske mødregruppe?) med mig! Tumlepigen aka Melin79 er jo også i samme gruppe - vi er faktisk ret mange herfra BK der er derovre - du skulle tage og joine os! JAAA!!
 13. Det er HELT op til dig, hvor meget manden må se. Jeg viste intet til min mand (han fik at vide den var meget simpel, men det var også det) Men jeg har også en veninde, hvor manden var med ude at prøve kjoler - de havde den holdning, at nu når de skulle bruge så mange penge på det, så ville de være sikre på de begge rigtig godt kunne lide den. Så - du bestemmer!
 14. Ellers så prøv at forhør den nærmeste købmand/Rema/Brugsen/eller ligende - de har ofte fadølsanlæg man kan leje og nogle af dem har også nogle spændende øl imellem.
 15. Jeg havde røde sko på til mit bryllup - og det er jeg rigtig glad for jeg valgte!! Skoene kan måske stadig købes (købte dem i foråret 2010), du kan se i min planlægningtråd hvor jeg har købt dem og hvilket mærke det er (der er indholdsfortegnelse i første besvarelse) Og så lige et kun af skoene: Jeg har efterfølgende brugt skoene flere gange - både til jeans og til kjoler - er så glad for dem!!