PiaK

Medlem
 • Content count

  1,252
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PiaK

 1. Kære alle helt fantastiske med-zillaer! Jeg ved i ELSKER at lægge billeder ind - så her kommer lige endnu en chance! Jeg har rigtig svært ved at forestille mig hvordan en sko vil se ud på min fod, når jeg ser modelbilledet - jeg synes rigtig mange sko ændrer udseende når foden kommer i (hvordan sidder tæerne i forhold til remmene, hvordan fungerer ankelstroppen når den rent faktisk er rundt om en ankel osv) så jeg vil lige høre om alle jer der har modtaget jeres sko fra YNDLINGSIDEN ikke vil være super søde at lægge dem ind i denne tråd? Jeg har fundet et par hist og her, men jeg synes det kunne være super rart hvis de blev samlet ét sted. Jeg havde faktisk ikke tænkt jeg ville købe sko på nettet, da jeg som skrevet tidligere synes skoen ændrer sig meget og jeg vil helst ikke føle mig snydt. Men i bliver jo ved og ved med at rose TerrierPlaynet, så tænker jeg også vil prøve - med jeres hjælp! På forhånd tak allerkæreste med-søstre!
 2. Smider lige denne op igen, der er så mange der har haft glæde af den, så monikke der er nogle nye nu?
 3. Guide til selv at lave bryllupskage! Da jeg startede min bryllupsplanlægning havde jeg på ingen måde ambitioner om selv at bage bryllupskage. Men efter et stykke tid herinde, faldt jeg over denne tråd, og fik blod på tanden! Jeg gik straks igang - tænkte det kunne jeg da godt finde ud af! Det endte med en masse prøvekager (mine kolleger var MEGET glade for at være testsmagere!) og den sidste prøvekage endte faktisk med at være noget anderledes end Bettys. Da jeg har været rigtig glad for hendes guide, tænkte jeg, at jeg ville lave en med mine erfaringer også. Så nu kommer en guidet tour gennem min bryllupskage-bagning. Det skal siges at jeg på ingen måde har nogen tidligere erfaring og at alt hvad jeg har gjort er selvlært (så der kan nemt været fejl og nemmere måde at gøre tingene på!) Men dette fungerede for mig! Kagen bestod af 3 lag (4 bunde) med følgende indhold: MMF Creamcheese-smørcreme Sukkerbund (stænket med rom) Astimousse Mandelbund (stænket med konc. hyldeblomstsaft) Jordbær/mascarponemousse Sukkerbund (stænket med rom) Kiwimousse Mandelbund (stænket med rom)
 4. Det skal jeg også Dejligt at læse I har haft glæde af mine erfaringer Må man se jeres kager?
 5. De her to er altså bare rigtig flotte!! Vil du ikke fortælle, hvordan du har lavet dem yderst? Altså lagt det yderste lag fondant på, og lavet pynten? Beklager, har først set din besked nu - jeg er vitterlig ikke særlig ofte på bryllupsklar mere! (babyklar har taget over i stedet ;)) Send en pm hvis det stadier relevant.
 6. Jeg faldt lige over nedenstående skål - og tænkte: "den smider jeg da lige ind i tema-tråden med hjerter" - men jeg kunne ikke finde nogen! Så hermed oprettet! - Smid endelig billeder (og links!) ind! Skålen fåes i tre forskellige størrelser (dette er den mindste) og kan købes på Flotterier.dk
 7. Og når man har tappet hyldesaften - så lige på med en flaske vodka og lade den trække "resterne" Så har man en rigtig god sjus!!! Enten til at drikke ren eller blande op med sportsvand!
 8. Se her og ellers prøv at kigge i underforaet "bryllupskageopskrifter" - der er megen hjælp at hente!
 9. Hej Rikke! Jeg tænkte jeg lige ville smide en hilsen her på jeres 1 års bryllupsdag! Det har jo været et hel fantastisk år - jeg er glad for vi har bevaret kontakten på søster-BK! :glad Og velbekomme - kunne forestille mig du sidder og spiser bryllupskage lige nu :D
 10. Stropløs vil være flot, men da du ikke har fået den, så synes jeg (ligesom mange andre) at sløjfen skal af og ærmerne. Jeg tror hel sikkert det sagtens kan laves, så de kan sættes på igen og du har dermed ikke lavet nogle permanente ændringer.
 11. Hej Mette Prøv at kigge i min korte tråd - der har jeg skrevet op hvor meget der blev drukket til vores bryllup. Kh Pia
 12. Ditte! Jeg kom lige til at sidde og tulre lidt rundt her på siden - og tænkte jeg lige ville læse din beretning igen - og indser jeg aldrig har skrevet i den! Tsk tsk! Men hermed så gjort! Dejlig beretning - dejlig dag! Vi snakkes på søster-BK ;)
 13. He he helt i orden du spørger. Jeg var nemlig også selv lidt i tvivl om mine Margrethe-skåle kunne tåle det, så derfor valgte jeg en glasskål. Ja, det er Rosendahl skålen og den virkede fint! Dog skal du passe på, jeg har jo lavet selve MMF'en i den også, og nu kan jeg bagefter se den er blevet ridset indvendig efter håndmixeren... God fornøjelse!
 14. Ih Jayne! Så var du gravid! Hvor dejligt! Har hel savnet dig - er ikke herinde så ofte mere, er rykket over til babyklar.dk (ikke babyxplore.dk alligevel) håber du hopper med derover! Jeg er jo sat til den 18. juni - kunne være SÅ hyggeligt, hvis du vil være i terminsgruppe (og måske mødregruppe?) med mig! Tumlepigen aka Melin79 er jo også i samme gruppe - vi er faktisk ret mange herfra BK der er derovre - du skulle tage og joine os! JAAA!!
 15. Det er HELT op til dig, hvor meget manden må se. Jeg viste intet til min mand (han fik at vide den var meget simpel, men det var også det) Men jeg har også en veninde, hvor manden var med ude at prøve kjoler - de havde den holdning, at nu når de skulle bruge så mange penge på det, så ville de være sikre på de begge rigtig godt kunne lide den. Så - du bestemmer!
 16. Jeg havde røde sko på til mit bryllup - og det er jeg rigtig glad for jeg valgte!! Skoene kan måske stadig købes (købte dem i foråret 2010), du kan se i min planlægningtråd hvor jeg har købt dem og hvilket mærke det er (der er indholdsfortegnelse i første besvarelse) Og så lige et kun af skoene: Jeg har efterfølgende brugt skoene flere gange - både til jeans og til kjoler - er så glad for dem!!
 17. Hej, hvor er de bare fine. Har nogle mål (cm) på lommet eller har du bare klippet tilfældigt hver gang? Kh Tak for rosen :D Jeg har desværre ikke nogle mål længere - jeg mener jeg prøvede mig frem og så brugte jeg en der passede som skabelon til at klippe de andre efter. Prøv evt at se omkring side 5 i min planlægningstråd - der har jeg forklaret lidt mere om hvordan jeg har foldet selve indbydelsen. Håber det lykkedes for dig - jeg fik meget ros for mine!
 18. Vi havde ønskeliste i Inspiration - og det fungerede rigtig fint. Vi tog ind i en butik (Holstebro) og fik en håndscanner, og så gik vi ellers bare rundt og fandt det vi ønskede os. Gæsterne var rigtig gode til at bruge den - og efter brylluppet fik vi et gavekort på 500 kr
 19. Jeg fik vist aldrig vist mine færdige indbydelser, og dem synes jeg da ikke denne tråd skal snydes for - der kom lige et farveskift ind over!
 20. Prøv at kigge i bryllupsberetningerne - der er masser af billeder af det hele Personligt synes jeg det godt kan blive lidt for ens...
 21. Tak skal du have Lena Til trådstarter - hvis det var noget, så kan vi godt finde ud af noget leje eller måske køb?
 22. Jamen, som gammel brud indser jeg lige, at jeg aldrig har fået skrevet i denne tråd, og dermed aldrig fået takket Betty! Tak Betty! Havde jeg ikke set denne tråd havde jeg aldrig kastet mig ud i at lave bryllupskage selv - men det gjorde jeg heldigvis, og synes selv det blev en succes! Da jeg faktisk endte ud med en hel anden version end Bettys, lavede jeg en guide til hvordan jeg lavede min - og linket vil jeg da lige smide ind her! Bryllupskagerne kan I se i min korte planlægningstråd, og for en lille måneds tid siden lavede jeg dem her til mine daværende kolleger, hvor jeg har farvet den hjemmelavede MMF med pastafarve:
 23. Du kan se i min korte tråd hvor meget vi købte, og hvor meget der rent faktisk blev drukket.
 24. Tak for din beretning!! Og tillykke med brylluppet! Er hel vild med jeres fællesbillede - skønt det er taget oppefra!!
 25. Prøv at se billeder i min beretning - jeg havde løst/halvt opsat hår og slør.