lykke77

Medlem
 • Content count

  537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lykke77

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/08/1977

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  26.09.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kgs. Lyngby
 1. Vi var i den på Fields.. Vi sagde til dem at vi kendte andre der havde gjort det og at vi gerne ville have at de så ringede til kundeservice. De anede ikke noget om det i forretningen, kun at man kunne få et spisestel fra Stelton hvis man også havde oprettet en ønskeliste. I skal bare huske jeres vielsesattast.
 2. Håber inderligt for dig at bøtten snart vender. Hæng i, det skal du, for du har så meget at give af.. mere end du tror. Du vil være i mine tanker..
 3. Jeg har givet 7330,- for kjole, skørt , stola og slør i Lilly.
 4. MEGET gerne Jeg har allerede lavet en lille liste over dermalogica-produkter, som jeg tror, kunne være gode til mig.. SÅ er det jo spændende, om jeg har ramt rigtigt ;) Har også tænkt mig at gå ind i et længerevarende forhold med en kosmetolog ;) Her kommer de lige..: Precleanse - alle hudtyper. En plantebaseret afrensningsolie, også super til vandfast mascara. Special Cleansing Gel - alle hudtilstande. Den bruger jeg om aftenen. Ultracalming cleanser - alle miljøpåvirkede hudtilstande. Den bruger jeg i badet om morgenen. Soothing protection spray - alle miljøpåvirkede hudtilstande. Bruges efter rens. Skin smoothing creme - tør eller moden hud. Efter rens og toner. Daily microfoliant - alle hudtilstande. Er baseret på ris og er så fin og mild at den kan bruges hver dag. Jeg bruger den en gang om ugen ca i stedet for special cleansing gel. Skin hydrating masque - alle hudtilstande. Til stresset og dehydreret hud og genopbygger smidigheden i huden. Jeg bruger den en gang om ugen ca i stedet for special cleansing gel og efter daily microfoliant. Derefter toner og ansigtscreme. Det er det jeg bruger og det jeg gør men det bedste er stadig at du selv opsøger en der har forstand på det for alle hudtyper er jo forskellige ;) Held og lykke med det
 5. Jeg sværger også til Dermalogica :17: 3 mdr inden brylluppet begyndte jeg at gå til en kosmetolog som bruger Dermalogoca produkter. Jeg kom en gang om måneden de første 2 mdr og derefter hver 2. uge den sidste måned. Hun afrensede min hud, slibede den med en diamant sliber, dybde rensede, lagde en fugtmaske og til sidst fik jeg en øjencreme og en dagcreme på. Jeg har jo selvfølgelig købt Dermalogica produkter hjem til også, og huskede at afrense både morgen og aften plus en meget fin peeling og en maske ca en gang om ugen. Det har simpelt hen været fantastisk for min hud og jeg er sååå glad for Dermalogica. Jeg brugte før Ole Henriksen som også er godt men desværre også fyldt med ting der ikke bør være i.. Hvis du er interesseret vil jeg gerne skrive til dig hvilke produkter jeg bruger til en også meget sart og tør hud ?
 6. Hmm satte lige et andet billede ind, syntes det andet var MEGET stort.. Det her er fra en kjoleprøvning.
 7. Her er jeg så.. i close up og fra voes bryllup.
 8. Jeg fik lavet mine 2 dage før. Jeg havde kun prøvet det en gang før så hende der lavede dem sagde at det var fint et par dage før, for så kunne jeg nå at vænne mig til dem.
 9. :17: Hvor er du sød Lene. Jeg griner sku endnu
 10. Vi har også været inde og hente vores gave :17: . Men det var ikke helt uden besvær... Dem i butikken vidste nemlig ikke noget om det og mente at man kunne få et bestik fra Stelton hvis man havde oprettet en ønskeliste. Jeg havde heldigvis ringet til kundeservice inden så jeg var helt sikker på at det var rigtigt. Og det var det så jeg bad personalet om at ringe til kundeservice som jo kun kunne give mig ret i det jeg sagde. Så vi gik derfra med en fin vejrstation fra OBH , og så oven i købet uden at vise dem vores vielsesattest..?? Manden og jeg fandt så ud af senere at der er en inde hos Inspiration der har lavet en mega fejl og at han vist nok gennem hans butik kommer til at betale for hele gildet , så jeg tror ikke at man skal regne med at de gør det igen i 2010 .
 11. Jeg købte genbrugspapir i Panduro Hobby, det er sådan en mellemting mellem papir og karton i tykkelsen og så er det sådan råhvid/creme i farven. Jeg gav 29,- for 50 ark. Du får lige et billede:
 12. Da vores vielse var færdig gik vi først ud af kirken, så kom gæsterne og så blev der kastet med ris. Så blev der taget billeder og så kørte vi afsted til fotolocation :17:
 13. Jeg har lavet en gæstebog og en bryllupsbog. æstebogen er der kommet en sort sommerfugl på også, den er bare ikke med på billedet. De ser således ud:
 14. Jeg har et her: Ved Kamilla & Jespers bryllup d. 26. september 2009. En dag med liv og kærlighed Gid denne dag må blive ved Vor bryllupsdag vi minde vil Og be´r vore gæster hjælpe til De blanke sider fyldes må Med hilsner fra alle, både store og små Derfor fat din pen og skriv Skriv med glæde - skriv med liv Tegn et minde - dem der vil Så vi kan mindes vores bryllupsfest Og alle dem som var med som gæst Og hvis et minde går tabt i tågen Kigger vi bare - i gæstebogen Håber du kan bruge det Og midt i alt travlheden så prøv at trække vejret heeeelt ned i maven et par gange, det hjælper her
 15. Ævvvvv, mere mere, vi vil have mere og flere billeder I ser godt ug og jeg glæder mig til at læse endnu mere