bryllupsbanditten

Medlem
 • Content count

  593
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bryllupsbanditten

 1. Hej piger. Har nørklet med at lave monogram på mit skønne program open office.... og må sige jeg bliver skuffet hele tiden, skrifttypen Vivaldi gør det ikke lige for mig... Det jeg leder efter er et monogram eller skrifttype med Swiiing i hvis i forstår.... Hvis i har link til steder jeg kan dowloade font's så skal jeg også have en vejledning i hvordan jeg får det lagt ind i mit open office for det er endnu ikke lykkedes for mig desværre... PS er der nogen der har monogrammer med K M så vil jeg da gerne se dem... Tak tak tak.
 2. Når de har mere info omkring deres events plejer de at opdatere, ellers send en mail derop de er utrolig søde...
 3. hmmm så blev der bestilt takkekort, er vist også ved at være på tide :)

  1. snuske

   snuske

   Ja nu har du da været frue længe :o) sig mig er der sket noget i din beretning???

 4. skal bare af med de sidste bryllupsting, vil gerne af med dem så giv et bud :)

 5. Kære alle brude der skal blive Fruer i morgen. KAn i have en fantastisk dag, den er uvurderlig og nyd det fuldt ud! Kæmpe krammer til jer alle herfra.

 6. havde 1 mdrs bryllupsdag igår... utroligt som tiden går...

  1. snuske

   snuske

   Tillykke, tiden går bare hurtigt. Fordelen vedat blive gift er da at man bliver helt nyforelsket igen <3 Jeg er det stadig her 10 mdr. efter vi blev gift.... så Nyd det :o)

 7. Hmmm kunne det evt være dette firma der er brugt? Altså det nederste du referer til...? http://www.bryllupsklar.dk/forum/index.php?showtopic=64878&st=0&p=1035877entry1035877
 8. Jeg havde ikke betalt ham noget før der var helt klaring for tingene... i må have en kontrakt, skrivelse eller korrespondance hvori i har afstemt hvordan dagen skulle forløbe så i kan gå tilbage og se om det er jer der er skuffede eller om han ikke har overholdt aftalen... Så er der nemli lidt at arbejde med, eller´s viol det jo blive påstand mod påstand desværre.... Håber i finder en løsning så i kan holde det ud. Kæmpe krammer.
 9. Hold da op... er da helt i chok... har i betalt????
 10. Kære regnvejrsbrude... Det bringer jer rigdom når det regner!!!

  1. diskobil

   diskobil

   Jeg var nede til et bryllup i Slagelse og det regnede da ja - slet ikke på samme måde som i Kbh. og Roskilde kan jeg forstå - men det var på ingen måde noget som påvirkede festen.

 11. Weeeehuuuu Manden er sendt afsted til herrefrokost, ungerne vil ikke sove til middag, det regner også sender de Tour de France... I guder! Livet er skisme da skønt :)

 12. Hej Piger. Jeg er kommet frem til at vi til vores reception efter kirken skal have bryllupskagen.... Da vi skal giftes halv to og først går til bords kl 18.00 har vi bestemt vi også vil servere mini croissanter med reje/caviar-salat og hønsesalat. Men har ingen erfaring med croissanterne.... er de nemme at bage selv eller er der steder man kan købe dem frosne så de er lige til at bage eller hvordan filen bærer jeg mig ad... Vi bliver ca 100 til receptionen og tror vi skal beregne 2 per px så skal bruge 200 stks... Håber i kan hjælpe...
 13. Uhhh Tina Liv har sat mine billeder på nettet... er helt forfjamket :)

  1. metteholm
  2. .* Brud20aug2011 *.

   .* Brud20aug2011 *.

   uh hvor er i flotte...

  3. Elva

   Elva

   FLOTTE billeder - dem kan du godt være stolt af!!! :-)

 14. Regn på bryllupsdagen betydeer jo velstand i ægteskabet så håbede skam selv på et par dråber da jeg blev gift ;)
 15. Er lidt skuffet over der ikke er flere der lykønsker brude i det her forum for gør lidt ondt når der ingen hilsner er på ens bryllupsdag... :( Især når jeg selv skriver til dem der har bryllupsdag... nå var en lille opfordring til lige at huske det :)

  1. Show previous comments  3 more
  2. metteholm

   metteholm

   hmm hvor blev resten af, skrev jeg for meget?

   Men har været inde i din tråd og kan godt huske du havde vist et billede (var dog p´å arbejde så havde ikke så meget tid til at svare) men uuh hvor er det et godt billede af jer, totalt lykkelige der i solskinnet :D Håber på en beretning med masser af billeder :D

  3. Mannie

   Mannie

   Jamen STORT forsinket tillykke herfra!

  4. Miss-Lena

   Miss-Lena

   Jeg synes det er synd - og jeg har bestemt ikke glemt jer med vilje... Men har bare ikke overblikket når jeg går på via smartphone.

   Jeg håber vitterlig I havde en skøn dag og skynder mig forbi din tråd

 16. Jeg siger den er godkendt Det er ikke længden der gør det jo
 17. Synes du ser super lækker ud trods alt Den paryk kan da kun skabe party uartig
 18. Jeg synes bestemt det er værd at handle om prisen... Jeg har forhandlet helaftensarrangement til 745 kr ned i 725 kr samt fået bedre menuer end dem der var fastlagt samt den dyrest vinmenu med i prisen. Derudover har jeg handlet med dem omkkring værelsespriserne til vores gæster hvor jeg har fået slået 200 kr af pr værelse... så jeg er pænt tilfreds... bare husk at gøre det på en pæn og sober måde...
 19. så er der kun5 dage til jeg skal være brud og har været til prøvning af kjolen idag... det er så vildt det er nu...

 20. hvor pokker finder vi et lækkert sommerhus i uge 29 tl 6 pers som heller ikke koster 10000... ? Nogle forslag... gerne på østkysten!

  1. mhahm85

   mhahm85

   Prøv hos Dancenter. Der har vi lejet, og de plejer at være rimelige i pris.

  2. mhahm85

   mhahm85

   Prøv hos Dancenter. Der har vi lejet, og de plejer at være rimelige i pris.

 21. Øv har stadig ingen billleder fået af min boudoir... begynder at blive nervøs nu!!! :(

  1. Show previous comments  1 more
  2. snuske

   snuske

   Så må du ringe og rykke for dem.. hvis manden skal have dem i morgengave.

  3. bryllupsbanditten

   bryllupsbanditten

   Jamen de blev taget den 15 maj... det er også bare fordi jeg rejser op til hvor festen skal holdes onsdag, ville bare være så godt at få dem ordnet før...

  4. Meggers

   Meggers

   Jeg er ikke sikker, men jeg tror det er meget normalt at der går en 14 dage med redigering og sådan. Men prøv at ringe og høre ad, og forklar at det haster lidt, det har fotografen sikkert forståelse for :) Jeg håber at de kommer snart!

 22. kan bevæge mig!!!! Vidunderligt...

 23. Vi skal have et band der hedder Lund Andresen og det kan kun anbefales...
 24. synes det er fedt mine gæster følger med på vores hjemmeside :) skal i se med.... http://www.bricksite.com/TheAdamsFamily?id=321119

 25. YAAAAIIII 10 dage!!!

  1. snuske

   snuske

   Hvordan går det med ryggen????? De 10 dage forsvinder som dug for solen ;o)

  2. bryllupsbanditten

   bryllupsbanditten

   Det kunne gå bedre, men synes da der er mere bevægelighed idag i forhold til igår... Tak for du spurgte :)

  3. snuske

   snuske

   Det er da godt... og tillykke forresten...